Grymt dålig uppdatering!

Jag är sjuk, igen.
Jag är typ alltid "sjuk", men nu är jag riktigt jäkla stormförkyld. Asså det låter inte så farligt, men jag har typ haft 40 graders feber i flera dagar nu, och halsen känns som ett dragspel. För att inte tala om att jag låter som en halv strypt katt eller nått. Helt otroligt, och just det rinner även en flod ifrån näsan. Trevligt och intressant för er att veta, eller hur?
Kanske inte, men jag måste ju få klaga och skriva av mig någon stans, eller hur?
Aja, har knappt kunna tagit mig ur sängen de senaste dagarna och rummet är snart överfyllt av näsdukar, tomma tablett kartor och bacfucin. De luktar instängt, även fast fönstret står på glänt. En hög med kläder ligger nersparkade i sängkanten. Lite tidningar, och en massa vattenglas på sängbordet och tre kuddar och fyra täcken i sängen. De är de, och just det någonstans under alla kuddar och täcken där ligger jag och försöker gömma mig ifrån omvärlden för att få slippa smärtan.

Nå, vet inte riktigt hur det blir imorgon. Tror att jag kommer gå till skolan. Även fast jag verkligen känner att jag inte orkar egentligen, men efter att ha fått kriga mot mami imorse, så lär det väl inte gå att "vinna" imorgon igen.
Jaja, man vet aldrig. Vet bara att jag imorgon kväll ska till papi, men det har han säkert glömt, men om han läser detta kanske han blir påmind. Troligtvis så blir det även en tur till mormor och morfar, eftersom att morfis typ jagat mig de senaste fem dagarna eftersom att han anser att han är i behov av en klippning.

De känns som om jag vill börja skriva lite viktigare saker här i bloggen, men det är svårt. För samtidigt som jag vill vara ärlig när jag skriver. Så är det faktiskt vissa ämnen, där jag känner att jag inte vill gå in på i detalj. Till exempel  vad jag varit med om och vad jag tycker om vissa saker. Men de är ju faktiskt så mycket som folk måste uppmärksamma mycket mer än vad de gör idag!! Människor blundar verkligen för allt som är jobbigt, och inte perfekt. Det finns så otroligt mycket som behöver göras, och varför varför varför gör inte vi någonting åt det! Jojo, men något ämne ska jag väl ta mig i kragen och skriva om. Tror jag...

Nu ska jag hälla i mig lite fler tabletter och dyka ner bland alla täcken igen.
Just det alla ni som smsar om festen på fredag den är OFF. INSTÄLLD. CANCELD. AVBRUTEN förståt?




I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you're to blame


Love

Kväll

Klockan börjar närma sig midnatt, och morgondagen närmar sig. Det känns jobbigt att det redan är måndag. Skola igen, som de säger man lever verkligen för helgerna. Egentligen så är det tragiskt, man borde se fram emot en ny vecka. Istället för att fösöka undivka det. Varje vecka är ju en vecka av ens liv, varje vecka som passerar ger ett resultat av att en vecka av det vi har kvar av vårat liv, försvinner. Därför borde man leva i nuet, och uppskatta det man har. Inte bara önska att det passerar. För den dagen då vi kommer på att vi levt fel och slösat på våra dagar. Så kan vi inte ändra på det hur mycket vi än vill.

Jag känner verkligen att jag måste börja uppskatta det jag har mycket mer, men det är svårt för det känns som om det är otroligt mycket mer som man inte har... Livet är en balansgång mellan djupa dalar och höga toppar. Och det är det som man ska försöka förstå, att hur dåligt allting är och känns så kommer det faktsikt någon gång blir bättre! Man får inte låta ens hjärta och alla känslorna ta över helt, vi måste fortfarande försöka hålla kontroll genom att tänka. Annars kan de bli fel, när vi handlar för impulsivt. Ibland så måste man chansa för att komma någonstans och ofta kommer man att ångra saker som man gjort, men man måste alltid stå för det. Man måste acceptera det, för hur mycket man vill så går det inte att göra ogjort.




Lyssna på låten, den är faktiskt bra!!
Men jag beklagar att personen som lagt upp den på youtube haft lite problem med stavningen...
Texten är grym, lovar!!

Love

Helgen är snart slut!!! =(

Helgen har verkligen bara försvunnit känns det som, och nu ska man längta efter att de kommande fem dagarna kommer att vara över lika snabbt om inte snabbare. Nå, i fredags så övningskörde jag för första gången! Och det var TRÅKIGT och SVÅRT. Jag föredrar kollektivtrafik, eller inte. Jo, men asså visserligen så hann jag ju inte med att köra så mycket, med det gick ändå rätt bra, eftersom att min papi lät mig köra ute på riktiga bilvägen!! Asså på första gången, jag är ändå stolt att han tyckte att jag skulle klara av de. Men de gick inte superbra, men betydligt bättre än vad jag förväntat mig. Så nu så får jag väl försöka att köra lite oftare...
Efter det så åkta jag hem till papi med G och åt mat och såg på film. Det var helt okej faktiskt.
Sen i lördags, eller igår om man säger så, så åkte jag först till gärdet med mami och handlde lite outleten, jag blev en klänning och en tröja rikare, men dock 400:- fattigare. Efter det så åkte jag hem till mami och hela Js släkt kom eftersom han att hans pappa fyllt år, det var inte så roligt. Men aja det funkade iaf, det har åkt hem nu så jag behövde ju inte dras med dem så mycket.
Hade ett realtaivt stort gräl med Y, vilket resulterade i lite dålig stämmning till kvällen, men de var väl så som det alltid brukar vara. Jaja, efter att vi firar Js pappa så träffade jag Y & L och vi chillade typ runt lite i brd. Sen så träffade vi C, A och G så umgicks vi med dem ett litet tag innan G skulle hyra film med E... A gick hem, men C följde med oss hem till L och chillde typ där med oss hela kvällen/natten. Har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde den här kvällen. Alla dessa historier och minnen, som bara blir bättre ju längre tid som går. Men men, C gick hem och de blev lite dålig stämmning igen så jag gick och la mig.
Men sen fick jag värsta rycket, vid typ fyra på morgonen. L sov,men jag kännde att jag behövde reda ut allt med Y, och inte bara det som hände tidigare på kvällen utan liksom allting som bara ligger och stör hela tiden. De känns som att vi båda på något sätt lever för att såra den andra. Men vi pratade några timmar, rede ut det mesta även fast vi på vissa punkter inte kommer överens. Men jag tror och hoppas verkligen att det kommer att bli bättre, för annars är det inte värt det. Vänner som man mår dåligt av, har vi nog alla redan för många av.
Jaja, vi åkte ifrån L imorse runt tio tiden, lite sådär halv trötta och risiga.. Såg M i centrum, fast vi pratade inget. Så fort jag kom hem slänge jag mig in i duschen eftersom att jag såg ut som ett vrak och luktade somen skorsten. Efter det blev de lunch med Js familj innan de tog tåget hem och nu sitter jag här och skriver. Fast nu måste jag snabba mig för jag ska vara hemma hos E i örby om bara 40 minuter... Stress
Vet inte om jag hinner skriva så mycket mer idag, det beror på vart jag sover inatt.

 

With you pernickety little bastards in your fancy dress,
Who just judge each other and try to impress,
But they couldn't escape from you,
Couldn't be free of you,
And now they know there's no way out,
And they're really sorry now for what they've done...

Love

FÖRSTA SKOLDAGEN (praktikdagen) DENNA VECKA!!

Idag så var det praktik, vaknade super tidigt eller iallafall tidigare än de andra dagarna den här veckan!! Kom till praktien, såg inte fram emot det så otroligt mycket, men det var faktsikt helt okej. Jag gjorde inte så mycket, förutom att klippa TP precis innan jag slutade. Jaja, en av frisörerna fyllde år idag, så all personal samlades och så åt vi typ tårta i hundra omgångar känns det som. By the way så åt vi JÄTTEGOD indisk mat till lunch idag och nu ska jag verkligen se till att Y´s mami lär mig hur man lagar sånt. Psykopaten som typ försökte döda min frisör, släpptes ifrån psykvården idag och han hängde typ utanför salongen!! Så hon frisören orkade inte vara kvar, så hon sjukskrev sig. Asså jag fattar inte hur dom kan släppa ut en sådan störd människa ifrån sin slutna psykiatiska vård på bara tre månader. Asså visserligen det är otroligt synd om den här mannen som har den här störningne, men jag förstar att man hatar honom efter det han gjort. Men asså det värsta är ju att det inte ens egentligen är hans fel, eftersom att han inte fattar. Det är samhällets fel att vi liksom inte orkar ta hand om dem som behöver det. Det är verkligen fruktansvärt.
Jaja, klippte TP idag, och det gick faktiskt bra. Tycker jag iaf, dock klagade H lite som vanligt. Men A-M var faktiskt ganska nöjd tror jag. Jo det var hon! Och TP fick sitt paket och hon blev faktiskt GLAD, asså som Y sa att det är verkligen ingen som skulle uppskatta en sådan present utom TP. Jaja, vi får väl se hur det blir in the future, med allt.
Jaja, kvällen har spenderats tillsammans med A, fast vi gjorde inte så mycket. Sen så kom hela släkten över på middag, lite jobbigt eftersom att jag inte alls känner att jag orkar vara speciellt social just nu. Men jaja, det är sådant som man får ta, det var ju rätt så trevligt egentligen för den delen. Just det jag fick noppra Ks ögonbryn med och det tog väldigt lång tid för hon hade typ ETT!!
Jaja, nog om allt nu ska jag ta mig in i duschen och sedan förhoppningsvis plugga lite innan det är dags för att SOVA.




Asså det här klippet är också så bra, de känns så äkta. Och man kan verkligen sätta sig in i situationen.

Love

Stört

Igår så skrev jag ett jättelångt inlägg, om hur mycket jag lovade att jag skulle gå till skolan idag och allt. Men tydligen publicerades det inte, och det var ju tur eftersom att jag inte gick till skolan idag heller. Hoppas inte att Y läser det här för hon kommer döda mig! Jaja, nog om det.
Igår så va jag inte i skolan som sagt, istället så var jag hemma och sov och tyckte synd om mig själv. På kvällen kom E,S,C och L över och åt middag här och så, sen tog jag med mig Y, E och C på en liten promenad. Eller det skulle bli en liten, men det tog ungefär en och en halv timme. Kallt som satan var det ute iallafall för er som inte visste det. Sen så såg jag på I huvudet på Gynning som by the way faktiskt är bra. Sen såg jag på Brothers and Sisters för typ första gången i mitt liv och det var också bra. Eller så är det bara jag som är helt stucked på alla program. Och efter det så ringde Y och berättade att hon sett på CNN att Heat Ledger var död, asså OMG det känns så wierd eftersom att vi hade pratat om honom på kvällen redan... Han var typ min första celebrity crush... Jaja, jag ska inte skriva så mycket mer om honom, eftersom att jag känner att alla andra tusen miljoner bloggare redan hunnit med det. Men en liten bild ska jag väl kanske kosta på mig.
Jaja, idag har jag inte gjort så mycket heller sov typ bort hela dagen och snart så tror jag att jag ska ta mig en dusch innan det är dags att åka hem till papi och laga lite mat där. Kommer nog hinna uppdatera lite senare, eftersom att papi ska iväg på innebandy in nån timme och då kan ju jag spendera lite tid med datorn.

Just det igår fyllde TP 18 år grattis!! Du kommer få en helt amazing present när vi ses nästa gång! Och idag fyller F 18 år också grattis till dig med.
Själv så har man ju bara tio månader kvar nu...


Bilder från :
http://www.imdb.com/name/nm0005132/
http://images.google.se/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=HPEB,HPEB:2006-30,HPEB:en&q=Heath+ledger&um=1&sa=N&tab=wi



Slutet på en av världens bästa filmer!!
By the way så måste Heath Ledger ha varit världens hetaste australienare.

Love

The Hills

Jag lovar er att det är världes bästa serie. Ni bara måste se den, eller måste kan ni inte gör, men ni borde verkligen göra det. Det har redan gått tre säsonger och de flesta av er kanske redan har sett dem, men annars så kan ni se på avsnitten ifrån de säsongerna på mtv.com. Om ni vill se serien, så borde ni se den ifrån början, för annars så fattar man inte så mycket. Lauren Conrad som är huvudpersonen i the hills var även en biroll i Laguna Beach för er så följde det. Aja, det som är så bra med serien är att de mesta liksom är på riktigt, och de har inte manus och sånt.. Fast givetvis så lär de väl lagt till lite mer än sanningen, för att göra serien lite mer intressant. Men den ska vara sanningshederlig! Jaja, man kan inte förklara så mycket, med de som händer i serien är ju sånt som även hänt i verkligeheten därför så känns det ju vettigare att se på sådant istället för att se på påhittade serier. Eller vad vet jag, jaja här får ni ett litet klipp iallafall, som jag tror att många kan känna igen sig själva i.




Season 1: http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills_season_1/videos-full-episodes.jhtml
Season 2: http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills_season_2/videos-full-episodes.jhtml
Season 3: http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills/videos-full-episodes.jhtml

Love

Vilken väska är du?



JAG ÄR EN SVART CHANEL 2.55

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...

Nu har jag hunnit städa lite, beställt hem lite nya kläder ifrån H&M och lite möbler ifrån IKEA. Ska börja på läxan snart, kanske ska äta middag först så att man får lite energi, eller så städar jag klart rummet först.. Jaja får se vad jag gör, nått blir de iallafall. Just det Y slutar inte först sju idag, så vi lär nog inte hinna med någon promenad, men lite tv blir de iallafall.





Bjuder på ett litet klipp istället för en låt.

Love

Måndag - första skolkdagen

I´m back on track folks.
Hade bara en lektion idag så det kännds så meningslöst. Egentligen så var jag vaken och kunde gått till skolan, men jag valde att falla tillbaka på mitt gamla betende. Nå jag behövde ändå lite egen tid efter följderna av helgens problem. Men imorgon ska jag faktiskt gå till skolan, tror jag. Men klart jag ska.
Snart så ska jag förhoppningsvis komma igång lite med Vg, MVG frågan på orovet vi hade förra veckan, för den ska senast skickas in i dag. Jag ska även kanske städa lite i mitt rum. Men jag får se hur det går. Jaja, nu ska jag göra nått...
Y kommer över ikväll och vi ska se på E.R och kanske ta en promenad vad vet jag.




I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines
We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way

Love

Söndag + Huvudvärk = SMÄRTA

Ja, då var det söndag och helgen är i princip slut. Känns tråkigt, men ändå ska det bli skönt att få komma ifrån allt och bara få vara en i mängden i skolan. Kanske ångrar jag mig imorn, men det känns som om även nästa helg är nära!
Nåja kom hem vid tio tiden imorse, sov hos L. Känner mig relativt sliten idag, och mitt huvud är typ dött.. Helt ont! Jaja, gårdagen blev iallafall realtvit lyckad. Började med middag hemma hos L tillsammans med Y, M, T  och såg vi bara på lite tv och sånt. Senare framåt kvällen så kom i pincip hela chillista över och det blev PARTY. Folk rökte och kumma i överflöd. Några joint gick det väl åt under kvällen med. Nåja det var trevligt sällskap, så jag ska absolut inte klaga. Bjuder på lite bilder när vi är som finast =P
                                   

Idag så har jag inte så väldigt mycket planerat, förutom att jag kanske ska plugga och städa lite. Sen framåt eftermiddagen, kvällen så ska jag väl pallra mig till min papi. Känner att vi måste ses och prata lite... Imorgon har jag bara en ända lektion i skolan, men jag ska ändå gå!! Va stolta över mig nu, jag har ännu inte skolkat en ända gång sen denna termin började!! Ja det var nog det. Kanske skriver senare ikväll efter jag haft min disskussion så att ni får veta lite hur det gått.



I know it's hard, it's hard
But you've broken all my walls
You've been my strength

Love

LÖRDAG

Kunde inte sova inatt, inte idag heller. Det gör inte så mycket känner mig endå så matt. Jag känner mig helt konstig. Visst jag är inte så jätte naiv längre, och jag vet att de alltid finns människor som kommer och som vill såra en. Men endå så är smärtan något sånär otrolig. Och speciellt när de var de människorna som jag verkligen inte trodde skulle göra så. Känns som att detta år bara har blivit en tragisk fortsättning på det förra året. Jag ville börja om på nytt, jag ville komma ifrån allt det dåliga. Fast det gör man nog aldrig.
Tidigare har dessa personer satt mig i väldigt knepiga situationer, när jag har varit tvungen att ta svåra beslut. Då har jag förvånats över hur de kan sätta mig i sådana situationer. Men i detta fall, så är det något som jag inte kunnat påverka på något sätt hur mycket jag än försökt. De var deras beslut, och jag måste acceptera det. Men när saker och ting undanhålls och man när man ljuger för en person. Det är då som allt raserar. Jag förstår mig inte på alla fega idioter som inte vågar stå för de som de säger och de handlingar som de genomför. Trots att de såklart visste att de skulle komma fram på något sätt, och att de skulla skada ännu mer. Så valde de att hålla tyst om det. Jag tror att jag har kommit fram till att inte skriva vad det är här i bloggen, eftersom att det verkligen är en tragedi. Och jag vill inte hänga ut personer, iallafall inte för sånt här. Det är för privat!
  By the way, tack alla ni underbara som faktiskt brytt er. Tror aldrig att jag fått så många sms och telefonsamtal på samma dag... Dagen sötase och troligtvis skummaste kom ifrån L:
Hej bebben!
jag ska alltid overprotecta dig du är som mitt egna lilla kärleksbarn som jag fick med.. hmz? j**?

Jaja, men nu ska jag fixa mig för snart så är det dags för mig och Y att åka hem till L. Hoppas att vi får en trevlig kväll med många skratt och endast några få tårar.



In the light of the sun, is there anyone?
Oh it has begun...
Oh dear you look so lost, eyes are red and tears are shed.
This world you must have crossed...
You said...

Love

Första inlägget i den egna bloggen!

Hello
Nu är man här igen, I´m stucked into the blogworld. Kännde att det var dags att lämna min delade blogg bakom mig, eftersom att den inte var så delad längre... Ville inte att allt det som jag skrev om, ska kunna uppfattas som om det vore skrivet av nån annan.
Jag vet inte riktigt vad jag vill med den här bloggen, men den som lever får se.

Egentligen har jag någonting riktigt jobbigt att berätta för er, men jag känner att jag inte orkar ta itu med det idag. Det finns varken tid eller ork. Jag kan inte sätta ord på de jag känner. Många gånger har jag blivit sviken, men detta är bland det allra värsta. Aldrig, aldrig någonsin trodde jag att detta skulle ske. Tårarna började rinna vid sju tiden, och ännu så har inte paniken, smärtan eller tårarna börjat stanna upp. Som sagt är jag glad för att Y, följde med mig och gick om kring med en trasig gråtande och hulkandes Sara. By the way, jag är ledsen för alla er som jag skrämde, med mina svartfärgade kinder och rödgråtna ögon.

Min fredag har varit riktigt bedrövlig, och jag antar att det är så mitt liv kommer att fortsätta att se ut ett bra tag framöver.



 
Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you

Love

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0