drama drama

godmorgon godmorgon

jag är himla förkyld och mår illa som ett as. det är riktigt jobbigt fan, jag känner att jag får gnälla lite, det var ett tag sedan nu.
våra fiskar har fått någon sjukdom på ögonen för att de e så smutsigt vatten. Så nu har jag fått äran att byta vatten. Shit asså det är ingen lek, jag har fått skriva ett papper med alla saker som ska göras. Omständigheter på hög nivå. Och jag fick börja med det äckligaste, att suga på den där jävla slangen för att få nått jävla tryck startat så att vattnet börjar rinna. Usch så nu har jag äckliga fiskhemsbacieller i käften, tur att jag slipper pussas med någon ikväll då.

aja nu måste jag fortsätta mina steg för steg i vattenbytet.

ångest

hur vet man när rätt är rätt
och att det man tror är rätt inte är fel
hur kan de ens vara rätt, och inte fel
hur vet man vad som är rätt
rätt är inte alltid rätt

det här är orätt

gaaaaaaaaaaaaah

jag sitter här och väntar på att semi eurovision ska ta slut så att jag får gå och lägga mig. De tar typ aldrig slut, JOBBIGT
Lisett får sina fucking utbrott då och då och jag har haft ont i huvudet hela kvällen!
imorn så ska vi upp tidigt och städa
önska oss lite lycka till plz

mååååååååååååååååndag

tjaba ingen skola för mig idag, har kräkts typ hela natten. Dock har jag sovit bort i princip halva dagen nu, så jag borde vara relativt pigg. Men det är jag ju inte, konstigt nog. Aja, men vi får väl se om de blir bättre snart för jag kan ju inte gå runt som en fucking zombie hur länge som helst.
men men nu måste jag börja städa lite, sen så har jag några samtal att ringa. Men vi hörs. Ha det så bra!

love

ÅNGEST

jag pallar inte, jag har västa stressen över det som hänt
det är som de kommit som en lite våg över mig nu
jag vet vad jag ska göra, men vet bara inte vad jag vill.
det känns som om jag inte har något direkt val
jag måste göra det här, trots att jag e lite små rädd och orolig.

men nu ska jag ringa och störa ¨nån utav mina vänner istället, så jag slipper sitta här och nojja i min ensamhet

en väldigt lång helg

tjaba
nu sitter jag här hemma i den kaosiga lägenheten som jag bor i. Shit asså vilken jävla helg det har varit, de var otroligt länge sedan de blev så här mkt på en gång.
Lisett har varit här sedan i fredags, och åkte först för nån timma sedan. Så ni kan förstå att jag börjar bli lite sällskapssjuk nu. Förövrigt så fick jag den otroligt smarta idén att låta alla röka inne här hemma igår, så trots att jag har vädrat hela dagen så går inte röklukten ur. Jag vet fan inte vad jag ska ta mig till, min kära fader kommer att halshugga mig när han får en nys om det här. Jag har även lyckats krossa en ketchup flaska i min handväska så snart ska jag ge mig på att börja torka ur den. Väldigt lockande ska ni veta.

Nåja, vad har man haft för sig i helgen då.
Det började men vår älskade lilla mösspåtagning, och det var galet roligt. Vi satt på medis bar och kök i timmar (där jag förvisso lyckades spendera över 700:-) dock har inte pengarna dragits ifrån mitt konto ännu, så jag fattar inte riktigt vad som händer. Jaja, men efter ett antal timmar på uteserveringen så tog vi oss hem till angelica som skulle ha hemmafest. Dock blev den inte rolig, eftersom att vi redan var relativt slut sedan dagen och för att folket som var där var de mest osociala människor som jag träffat i hela mitt liv. Så jag och Ellie åkte hem till mig och vi somnade innan klockan tolv på valborgsmässoafton. LYCKAT 
Fredagen spenderades ute i solen med Ellie och Lisett, fick en väldigt fin bränna på ryggen tack vare min klänning som är sydd på nått jävla konstigt sätt. På kvällen så drog vi ut på krogen med Karro, Emelie Löthman, Emelie, Samer & Adam. DEt var roligt ute, Lisett spårade som vanligt och dansade på borden i underkläder, vilket resulterade i att hon slutligen blev utslängd. Vilket var tur för mig eftersom att jag annars enligt vadet skulle bjuda alla på donken. Något blev helt fuckat med mig så jag spydde BLOD på krogen och trodde typ att jag skulle dö. Fast efter ett antal samtal med sjukvårdsrådgivningen så löste det sig. Vad hände mer, allting var kaos fast det var roligt kaos. Jag förlorade ännu ett vad mot Lisett vilket resulterade i att jag fick gå hem utan trosor! STÖRT 

nu pallar jag inte skriva mer, vi tar resten senare. bye bye   

RSS 2.0