ALANYA

bara två timmar kvar tills jag åker.
det kommer säker bli roligt, och jag kommer nog att tycka att veckan där nere gått alldels för snabbt. Men nu kan jag bara inte sluta tänka på hur mycket jag skulle vilja slippa flygresan.
Jaja, jag hoppas att det går bra, och ni får hoppas åt mig med.

Men men vi hörs om en vecka, ha de bra så länge.

Love


Kväll

hej hej

har inte så mycket att skriva nu, känner mig lite stressad eftersom att jag åker om två dagar. Jag har inte hunnit packa eller växla pengar ännu. Men det löser sig.

Nu ska jag ut en snabbis och sedan ska jag förhoppningsvis läsa klart min bok.

Måste bara påpeka att jag är så otroligt flygrädd, och jag har redan börjat nojja. Stackars Yamuna kan vi säga med andra ord.

Love

småsaker

jag stör mig alltid på småsaker, som vissa uppfattar som otroligt meningslösa. Men de kan påverka mig till tusen, jag vet inte riktigt varför. Kanske är det bara så att jag är  otroligt känslig gällande vissa saker, men man kan ju undra hur jag fungerar egentligen. Jag försöker verkligen förstå mig på mig själv ibland, med oftast så går det inte så bra. Det jag mest funderar över, är hur det kommer sig att jag kan bry mig så hemskt mycket om alla dessa små saker. När jag i princip överhuvudtager inte reagerar på de stora sakerna. Konstigt, men det är så jag fungerar. Väldigt konstigt tycker jag med, men men vad ska jag göra.

Love

hellu

hej hej

vet inte varför jag skriver egentligen, har inte något direkt viktigt att berätta. Känner bara att det var otroligt länge sedan sist, så det var liksom tvunget.
Idag har jag arbetat på salongen hela dagen. Två färgningar och fyra klippningar.Sen tog jag mig in till skärholmen för att köpa en resväska och lite annat.
Kvällen spenderades hemma hos mami, med släkten. Det har varit trevligt, lite sådär mysigt "Hej då" firande. Jag tycker alltid att det är jobbigt att åka bort, jag hatar ju att flyga och tror alltid att jag kommer dö! Haha jag vet att jag är nojig, men jag kan inte rå för det.
Imorgon så ska jag väl tvätta allt inför resan och sen så ska jag väl träna lite om jag orkar =)

jaja ha de så bra så hörs vi...

Love

GODMORGON

Godmorgon alla glada, idag ska vi fira nationaldag! Likt som jag är det många som inte ens vet varför vi firar det. Men nu har jag fått höra att de tydligen firas för att Gustav Vasa blev sveriges kung den 6 juni 1523. Men men, kanske inte så intressant men lite kuriosa är alltid kul.

Nu sitter jag här framför datorn ny duschad och ska precis slänga på mig lite kläder och blåsa håret. Sen ska picknick korgen packas, och så ska jag ta mig till huddinge för att möta upp lite folk. Trevlig som sagt. Dock kan jag inte vara där så länge eftersom att jag ska på kalas redan klockan två! Vem har fest så tidigt?? Jaja, kvällen är fortfarande inte planerad, men som sagt något finns det ju alltid att göra. Det beror ju bara på om man har lust med det eller inte.

Love

hallå

nu sitter jag hemma hos Susanne, skulle egentligen åkt med Mathilda och tatt några öl, men på grund utav lite jobbiga familjesituationer så blev det inte så. Lite tråkigt, men som sagt vi tar igen det på avslutningen =)
Idag har jag inte gjort så himmla mycket mer förutom att färga hennes hår, och sen åkte jag förbi hem till mami en liten stund. Egentligen så skulle jag ha ätit där med dem och åkt och köpt en resväska, men så blev det inte.

Imorgon är det nationaldag, vet inte riktigt hur den ska firas för min del. Eller dagen är fullbokad, men kvällen är fortfarande öppen. Ska på picnic på morgonen/förmiddagen och på eftermiddagen så ska jag på kalas. Men som sagt får sedan se vad kvällen har att erbjuda. Kan ju inte bli något för alvarligt eftersom att jag ska upp och jobba redan vid nio tiden på lördag =(

Jaja, nu ska jag in och se på lite film och sedan sängen.
Just det åker  ju snart till Alanya så jag måste fakiskt börja tvätta och packa lite snart.. Jag är verkligen alltid ute i sista sekund.

Love

TORSDAG

Hej

Hinner egentligen inte skriva nu, men lite får det väl bli.
Har precis vaknat och ska alldeles strax slänga mig in i duschen. Min buss går om tjugo minuter så jag måste verkligen skynda mig. Ska träffa Mathilda i älvsjö vid elva, för att färga lite slingor. I eftermiddag så måste jag även iväg och köpa en ny resväska eftersom att idioten tagit sönder min.

Nej, nu måste jag gå om jag ska hinna springa in på konsum innan och handla lite frukost.

Love


SOOOOL

Hej hej
Idag är det en vecka sedan jag skrev sist. Jag har verkligen blivit sämst på det här med att uppdatera bloggen. Men kanske kommer jag att bli lite bättre nu när det är sommar, man vet aldrig.
Idag är det i princip sommarlov, eller har ledigt ända fram tills skolavslutningen på tisdag.

Åh, idag så ska jag åka och köpa en resväska eftersom att jag precis upptäck att den är sönder!! Jaja, måste gå nu ha en bra dag ute i solen.

Love

RSS 2.0