ca va

hallå
idag så var jag ledig, det var väldigt trevligt. Dock så önskar jag att man fått vara ledig nån dag till. Men så fungerar de ju tyvärr inte. Jag var inne på jobbet en sväng och färgade Maddes hår, de gick bra. Kul liksom man är ledig i en dag, och då så är man ju så klart på jobbet.
Jag är så jävla trött har haft ont i huvudet hela kvällen efter min lilla despyt med min kära far. Tog iaf en fika med Reyan, Emmie och Kellie på donken. Det var väl de trevliga som skedde idag.

Nu har madde dragit i gång hela den här vevan med bröstförstoringar igen, så nu blir det till att googla lite kring det istället.

GODNATT
imorn börjar jag klockan tolv, det ska bli väldigt trevligt.

Hallå där köp blåbär

Tjenixen bloggen, jag kan inte förstå att jag inte har skrivit här något alls de senaste tre månaderna. Men jag vet inte vad jag ska skriva, allt känns alldeles för öppet. Jag vet att jag sluter igen, men det känns som det är mig du vill åt. Ja, jag vet men det känns så än...Nej men seriöst det finns inte så mycket att skriva jag jobbar och står i och har längre ingen fritid över huvudtaget. Det känns som om de enda personer som jag umgås med är mina kollegor. Dock inget illa emot de flesta utav det, men jag vet inte. Jag har förändrats så otroligt mycket det senaste tiden. Jag vet inte varför, eller jag vet nog. Men jag vill inte erkänna varför. Jag festar inte, jag super och jag LIGGER för tillfälllet inte alls. Helt stört. Jag vet inte om jag ändrats till de bättre eller sämre, men jag antar att framtiden får ta och utvisa det.

 

Jävla shit asså

sug kuk bara, ditt jävla blåbär


RSS 2.0