Sovdags

Hejsan

nu har jag spenderat tillräckligt många timmar framför datorn, samt så har jag gjort i ordning fruktsalladen som jag ska ha till frukost imorgon.
Jaja, hoppas att ni haft en bra kväll och så ses vi imorgon.

Sov sött

Love

TV

Hej, kom precis hem. Tur att jag hann hem precis i tid till Desperet Housewives.
Nej, nu börjar det kan inte blogga mer. Kanske skriver senare ikväll

Love

Soool

Hej hej

är hemma ifrån skolan nu, vilket känns skönt. Visserligen så var det inte direkt en särskilt jobbig dag. Hade bara projektarbet, och den tiden satt vi bara av ute i solen.
Ska snart äta lite jordgubbar som jag hittat  här, sen ska jag åka till älvsjö för att vakta Hanna. Så det blir nog ingen mer uppdaterig förens senare ikväll.

Love

bedtime

hej

nu har jag äntligen blivit klar med all tvätt, städat lite. Samt påbörja lite av min uppgift i samhällskunskap. Dock skulle jag ha behövt gjort betydligt mer men jag orkade inte riktigt.
Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova, har otroligt ont i huvudet och hoppas att det försvinner snarast. Iallafall tills imorgon bitti.
Men men jag hoppas att ni har haft en bra kväll!

Sov sött

Love

segt

hej hej

kom hem ganska tidigt idag, det var bara två grupper som kunde redovisa, så vi fick sluta efter typ tio minuter. Våran redovisning gick sådär, inte direkt bra. Visserligen kunde det nog ha gått lite sämre, men det här var egentligen under all kritik. Men jag orkar inte gå och gräva ner mig i något så litet som en redovisning.
Hmm, nu vet jag inte vad jag ska göra. Har precis varit och handlat en massa mat, tro mig fyra fulla ica kassar i en buss som är fullproppad med människor är verkligen inte det lättaste. Men det gick, har precis fått i mig lite kvällsmat. Det blev kyckling för den som är intresserad utav att få veta det. Nu har jag ungefär en halvtimma på mig att slösa här framför datorn, innan det är dags för mig att mig ner i tvättstugan och tvätta en massa kläder. Så jag vet ju vad jag kommer ha för sysselsättningar ikväll. Samt att jag måste plugga lite, ligger efter grymt mycket i samhällskunskapen. Och sen måste jag ju skruva ihop min ikea byrå också. Det får man inte glömma.

Jaja, hoppas att ni får en något mer underhållande kväll än vad jag kommer att få.

Love


Steve Miller Band - The Joker


hej igen

nu har jag fixat ordning mig, och hunnit läsa igenom bibeltexten lite. Så nu förstår jag lite mer på det där om förbundet. Men det är inte nedskrivet ännu hur vi ska redovisa det. Men jaja, det ordnar sig. Det är ju bara att knåpa ihop något när man sitter där tror jag. Och sen så kan det ju inte gå mer än fel, så det är ju inte så farligt.
Jaja, men nu måste jag slänga i mig något att äta. Om det nu finns något att äta här, måste verkligen ta mig´iväg och storhandla ikväll. Jaja, men vi hörs sen.

Love

Måndag morgon

Hallå, och godmorgon!

Gick upp för ungefär en timme sedan, har tagit en dusch och suttit här framför datan och läst lite bloggar. Egentligen så måste jag samanställa, eller rättare sagt göra klart våran redovisning som vi ska ha idag. Men den känns som om de är en av de delarna som jag inte riktigt greppar. Hoppas att de andra i gruppen har kommit fram till något, antagligen inte. Men man kan ju alltid hoppas. Nu måste jag sätta lite fart, ska åka om drygt en timme. Skriver senare, kanske hinns det med ett litet inlägg innan jag åker. Annars så får de bli i eftermiddag när jag kommer hem.
Hoppas att ni alla har en bra dag där ute i solen!!

Love

vill sova

Heej

Måste bara säga att idag har dag jag nog rekord många läsare. Jag är helt överaskad, hade inte förväntat mig att de skulle finnas så många som var så intresserade utav att läsa om mig och det lilla som händer i min vardag. Men det är roligt, jätteroligt faktsikt.

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket vaknade runt elva tiden med en lätt huvudvärk, men med otroligt ont i foten! Efter den lilla incidenten som inträffade igår hemma hos Mathilda ( det var riktigt länge sedan som jag hade så roligt! Och jag har nog aldrig träffat så trevliga och lättsamma människor i hela mitt liv ) så kan jag knappt gå längre. Hela min tå är helt blå och svullen =( , och fast det inte gör riktigt lika ont som igår då jag by the way grinade hela vägen hem. Så gör det fortfarande otroligt ont, jag kan knappt gå.
Men eftersom att det var morsdag och allt så kännde jag att det kanske var på tiden att träffa min mami lite och spendera lite tid med henne. Så det gjorde jag, vi sprang (försökte iaf) i en massa butiker och handlade massa saker. Det var inte så kul, och inte direkt givande heller. Det resulterade i princip bara i mer fotont. Åkte förbi bredäng ett tag för att träffa Andreas och Max lite, vilket känndes bra. Dock hade jag och Johan våra despyter, men det känns lättare nu när jag vet att jag inte behöver bo med honom. Egentligen skulle jag vilja skriva mer om det, eller prata mer om det. Hur det känns allt nu, efter att jag flyttat ifrån min mami och så. Det är så mycket som jag vill ha sagt, så mycket som jag skulle behöva få hjälp med att förstå för att kunna komma över det. Men jag kan inte ta upp det här, inte på en offentlig och allmän blogg. Och det är för svårt att börja prata om helt sådär, har redan försökt ett antal gånger, men det går inte tårarna tar över. Och jag vill inte att folk ska se mig gråta, jag vet att det låter hur larvigt som helst. Men det känns fel, för jag vill inte ha andras medlidande. Jag vill ha andras hjälp, så att jag kan förlåta mig själv. Kanske ur någon annans perspektiv går det att se något som varken jag eller någon annan sätt hittils.
Nej, nu känner jag att jag grävt ner mig för djupt igen. Man ska vara glad, inte gräma sig så mycket över det som hänt. Men det är så, så svårt.

Nu måste jag skriva ihop vårad redovisning som vi ska ha imorgon. Har inte ens börjat på det ännu, och knappt någon annan i min grupp heller för den delen. Antagligen kommer ingen utav dem vara där heller för att kunna redovisa, så jag lär väl sitta där själv utan någon som helst fakta. Så nu måste jag försöka få ihop någonting, iallafall något litet. Men egentligen skulle jag mycket hellre gå och lägga mig, men det går ju inte oturligt nog. Jaja, nu måste jag faktiskt tillbaka till pluggandet. Kanske blir det en liten uppdatering senare i natt när jag är klar, annars så får det lov att bli imorgon.

Sov sött

Love

Sen söndagsförmiddag.

Hellu

godmorgon kanske man ska säga, eftersom att jag gick upp för ett litet tag sedan.

Love

Natasha Bedingfield - Pocketfull Of Sunshine



The sun is on my side.
Take me for a ride.
I smile up to the sky.
I know I'll be all right.

Lördag!!

Hellu

Åh, vad det är fint väder ute. Och jag som ska åka och jobba. Det hade ju inte varit helt fel att bara lägga sig i parken här utanför som en massa folk redan gör. Nå, om jag jobbar på snabbt idag så kanske jag inte behöver stanna så länge. Vi får se....
Men jag måste ju som sagt även ta mig förbi skärholmen för att fixa en present, sen funderar jag på om jag kommer hinna träna med. Ska också lämna ut lite olika cvn och sen så ska jag byta min klänning som jag köpte för några dagar sedan.

Nej nu kan jag inte ligga här i sängen och dra mig, bussen går om tjugo minuter. Så jag måste allt sätta lite fart nu, Men men ni får ha det så bra ute i solen, och sola lite för mig med.
Yamuna ring mig, eller svara på mitt sms, som du vill. Men det kan ju vara bra för mig att veta.

Love


kväll, i princip natt...

Hellu
jag får bara fler och fler besökare för varje dag, jag förstår inte vart ni alla kommer ifrån och vad ni har för intresse av att följa de som händer i mitt liv, Men det är lite roligt iallafall...

Såg precis på Signs, min hat film. Jag blir helt rädd varje gång jag ser den filmen, men ändå så kollar jag på den varje gång den visas på tv. Var som sagt i kista ett tag, kom hem med fyra nya klänningar och sexhundra kronor mindre än vanligt. Men jag har fortfarande inte köpt något present till Mathilda. Jag måste faktiskt göra det nu imorgon istället. Det är ju verkligen mitt sista alternativ.

Åh, imorgon har jag sovmorgon ända till klockan tio. Det är faktiskt en hel timme längre än vad jag brukar ha när jag ska till praktiken. Så jag får se om jag orkar ta mig upp imorgon bitti och skriva något här, annars så hörs vi ju någon gång efter lunch tid.

Just det Yamuna om du läser det här, ring mig!

Love

maaat

gud vad jag har tråkigt nu, sitter och väntar på att kycklingen som ligger på grillen ska bli klar. Har redan skärt upp all sallad så nu har jag verkligen inget annat att göra. Mami kommer och hämtar mig om 45 min så ska jag åka till Kista och handla upp mina allra sista pengar, samt köpa en present till Mathilda.

Love

Fredag

Hellu

Idag är det verkligen fint väder, ska ut och lägga mig och sola lite strax. Så att man förhoppningsvis kan bli ännu brunare. Jag verkar ju ha väldigt lätt för att bli brun nu =P
Hmm, idag har jag inte gjort så jättemycket var och tränade på förmiddagen, sen kom jag hem och åt lite lunch samtidigt som jag så på våra bästa år =) Egentligen så vill jag ta en sväng in till skärholmen nu, men det är nog inte så smart för då kommer jag bara göra slut på mina sista pengar.... Men jag vill köpa lite nytt, eller man vill alltid det, fast det är ju inte alltid som man har råd med det som sagt. Är även skyldig min mami runt en tusenlapp så jag kanske borde börja överväga att spara lite pengar. Eller vad tycker ni? Åh, jag hatar att inte ha pengar. Jag vet att jag skulle skriva cv idag och gå runt och söka en massa jobb. Men jag orkar faktiskt inte, det känns bara så lönlöst. Och sen känns det ganska onödigt att arbeta med något som jag typ inte lär mig något på, om ni förstår hur jag menar. Men pengar är ju otroligt viktigt i dagens samhälle så jag kanske måste ta och ändra uppfattning. Nej, men nu ska jag nog ta en dusch sen ut i solen ett litet tag, och kanske en snabbis in till skärholmen.

Love

kväll

åh, jag är verkligen jättetrött. Förstår inte hur jag kan vara så trött. Helt stört, verkligen.

Skulle ju somsagt gå och träna idag, men det blev inte så. Eftersom att Yamunas finger fuckade sig, så istället åkte jag hem till henne en liten stund och chillade. Pratade lite om vi kanske skulle ses imorgon, men vi får se hur det blir med det. Man vet ju aldrig.

Imorgon måste jag ta mig iväg och träna, sen ska jag skriva ett cv och lämna in på lite olika ställen. Jag ska nog också göra av med mina sista pengar som alltid. Fixa lite dricka till helgen, och sedan köpa en present till Mathilda, eftersom att jag troligtvis ska gå dit på lördag istället för till Lina. Men den känns så taskigt om jag bangar på att gå till Lina, eftersom att jag lovat henne att jag skulle komma för grymt länge sedan. Det är så tråkigt att de saker som man faktiskt vill göra, alltid händer på samma dag. Snacka om otur, Ne imorgon så måste jag verkligen lämna besked om hur jag ska göra...

Nej nu ska jag nog lägga mig tror jag. Trots att det är tidigt så är jag otroligt trött...

Sov sött

Love

gladare

hej igen, kom precis hem och tänkte passa på att blogga lite.
Har köpt tre par nya skor, fått ett id-kort och ett eget bankkonto nu! Så jag är glad.
Fast nu måste jag skynda mig iväg, ska träna med Yamuna om inte hennes finger är fuckat fortfarande. Hör senare..

Love

Torsdag

Hellu

idag är man ledig, vilket känns otroligt skönt!! Vaknade för ungefär en timme sedan. Har inte gjort så mycket sen dess, kollat runt på lite olika bloggar och sett på reprisen utav våra bästa år. Nu ska jag ta mig upp och duscha, och fixa iordning mig. Ska ju trots allt ta foto till id kortet idag så man kan ju inte se helt misslyckad ut. Fast visserligen så brukar de flesta bli rätt "oheta" på sina id kort, samt pass foton (been there done that). Sen måste jag ju som sagt ta mig till ungdomsmottagningen innan klockan fyra. Och jag måste också hinna ta mig till banken innan klockan fyra... Känns som om jag kanske borde skynda mig lite. 

Jaja, hoppas att ni har det bra!

Love

Onsdag

Hellu!

Jag är verkligen så trött nu att jag egentligen inte orkar skriva något. Men något litet ska jag väl orka få ihop. Idag har jag varit på praktiken så att jag slipper gå dit imorgon. Gjorde inte så mycket där, i princip ingenting alls faktiskt. Pratade lite med Helen om hur det ska bli nästa år, hon tycker bestämt att jag ska skaffa ännu en praktik plats. En som man eventuellt kan få ett arbete på efter. Eftersom att på den salong som jag är på inte har så jättemycket kunder, så lär det inte leda till een direkt bred kundkrets åt mig. Men det känns ändå tråkigt när det funkar på denna salong. Får se hur jag gör, orkar inte tänka på det så mycket nu. Tar det efter sommaren, då jag förhoppningsvis bestämt mig.
Det blev även två svängar in till skärholmen idag, först med Helen som jag fick en klänning av TACK!! Sen åkte jag dit med papi ett litet tag och handlade lite och kollade runt, Köpte två tröjor också, så nu är helgen gjord. Ska förövrigt tillbaka dit imorgon igen och handla lite mer, samt lämna in några cvn. Just det imorgon måste jag ta mig till ungdomsmotagningen också =( Jag vill verkligen inte dit, tycker att sånt är jättejobbigt. Jag önskar verkligen att jag inte behövt gå dit själv, men jag vet inte riktigt vem jag skulle kunna ta med mig, Åh, jag orkar inte tänka mer på det nu, verkligen inte. '
Just det fick sms av Tanja imorse, lite oväntat sådär, Men jag blev faktiskt jätteglad. Får se vart allt leder, ofta är det ju lite för mycket snack alltid. Men vem vet, kanske blir de så som vissa säger iallafall..

Åh, just det jag har bokat upp mig på två fester på lördag, vilket känns jättejobbigt. Jag vill ju inte välja bort någon av dem. Visserligen vill jag nog gå lite hellre på än av dem, fast det är ändå ett osäkert kort. Jag får ta och bestämma mig imorgon, det är inte snällt att göra så som jag gjort nu. Lovat lite för många liksom...

Jaja ha det bra ni, och sov sött

Love

Synd, men sant...

Oavsett om du just nu ligger ensam brevid honom i sängen.
Så har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig.
Oavsett vad han säger, så kan du lika gärna inse att han har sagt precis samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu.
Inse det, och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är.
Han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda. För tillfället så ljuger han inte. Men man vill inte ha ett löfte bara för stunden, han kommer alltid att säga det du vill höra.
Oavsett omdet är sant eller inte sant, så faller du för det. 
Men glöm aldrig att han spelar ett spel. Spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra.. .

Kärlek finns inte, inte förevigt..


Tiiiiiiiiisdag

Jag är jättetrött nu, inte så konstigt eftersom att jag igår gick och lade mig redan vid sex... Egentligen så kanske jag borde vara utvilda, men tydligen inte.
Idag så hade vi bara två lektioner vilka tog slut väldigt snabbt. Efter det så åkte vi hem till Emeliey, och jag kan verkligen inte förklara hur avundsjuk jag är på henne. Hon bor verkligen i världen finaste lägenhet!!! Så fin, jag längtar  verkligen tills jag flyttar hem ifrån och ( har en massa pengar) kan köpa egna möbler och dylikt.
Sen gick vi på teater med skolan och så, den var helt okej. Men den kunde ha varit betydligt bättre. Efter det åkte jag och låste upp min mobil, eftersom att jag lyckats slå fel pin kod tre gånger, väldigt smart!!!

Aja, skriver mer imorgon.

Love

God morgon

hellu alla glada, har precis vaknat. Måste skynda mig lite eftersom att jag ska gå om typ en halvtimme och måste hinna tvätta håret innan =/

Jag håller på att bli förkyld tror jag, men men jag får val nöja mig med att det är fint väder ute iaf. Snart kanske man frisknar till själv. Ni får ha en bra dag.

Love

Måndag

Hellu

var i skolan idag, visserligen hände det inte så mycket där. Först engelska där vi bara gick igenom våra nationella prov, som jag fick MVG på!! Ja, jag är stolt varför skulle jag inte vara det?  Sen hade vi bara svenska som för övrigt måste ha vart den absolut onödigaste lektionen någonsin. Vi fick bara veta hur det gick på våra prov i litteratur historia, och inget annat. Efter det hade vi samhällskunskap, eller det var frivilligt så ingen gick. För övrigt så var ingen i min grupp på lektionen så varför skulle jag överhuvudtaget vara där? Men men, visserligen har vi inte gjort så mycket på vårt arbete, men de löser sig. Jag hinner nog skriva ihop något i helgen förhoppningsvis.
Hmm, efter skolan åkte jag hem. Jag mådde inge bra så jag gick och la mig direkt. Somnade på två sekunder, tror jag. Vaknade inte först vid halv elva nu ikväll. Önskar att jag vaknat lite tidigare, dels för att de skulle vara skönt att kunna somna nu på natten istället för att vara piggare än någonsin. Och dels för att jag gjärna skulle velat slippa några av drömmarna som jag hade.
Oftast är man glad när man vaknar upp ur en mardröm, kan ni tänka er att väcka upp er en sådan, och veta om att den var sann. Att du har varit med om det, men att du bara inte kan släppa det. Jag vet inte hur lång tid det kommer ta att glömma, antagligen lång tid. Vissa skulle nog anse att jag redan borde ha glömt, men jag bryr mig inte. Jag har inte glömt det. Och jag tror ärligt att jag aldrig kommer att glömma det. Det som har hänt kommer alltid vara en del av mig, eller en bit som fattas mig. Det beror hur man ser på det. Men vissa dagar fungerar alldeles utmärkt, andra betydligt sämre. Kanske är det jag som ältar allt förlänge, men jag vägrar låta mig själv överväga att det skulle vara mitt eget fel att jag mår dåligt. Jag förstår att de flesta av er inte har den blekaste aning om vad det här handlar om, men jag vet att de finns nån eller några som förstår.
Just det Yamuna jag smsade dig för typ åtta timmar sedan och bad dig höra dig så fort du hade tid, jag undrar verkligen vad du håller på med som är så viktigt att du inte ens hinner ringa ett samtal.

Jaja no hard feelings, jag måste ju bli lite mer förstående har jag hört.

Love

lovade lite uppdatering

men jag orkar inte skriva, jag mår otroligt illa...

Kväll

Jag kom precis på att jag har svenkaprov imorgon!! Jag har inte pluggat någonting alls, och inte heller fattat något utav det som hon sagt på lektionerna. Men jaja, det värsta som kan hända och antagligen kommer att hända är att man får ett IG. Jag orkar inte riktigt börja plugga nu heller, känns som om det är lite försent. Eller jag kanske borde läsa igenom det lite iallafall. Får se hur jag gör, jag antar att det får bli en snabb koll imorgon på bussen eller något dylikt. Imorn har vi även samhällskunskap, vilket inte är så jätteroligt. Jag känner verkligen att jag och min grupp inte kommit någonstans överhuvudtaget,  så det kanske är dags att börja ta tag i saker och ting. Och imorgon eftermiddag tror jag att vi har soft tid i skolan också, fast jag är inte säker. Såg precis att jag har en klippning till kvar, vilket jag inte trodde. Så nu har jag tre eller fyra moment som jag måste försöka jobba in imorgon, får se hur det blir med de. Imorgon ska jag gå och träna med Yamuna också, förhoppningsvis kommer det att kännas lite lättare, eftersom att det tydligen inte ska vara lika fint väder som det var i söndags när vi tränade sist. Visserligen borde jag inte träna eftersom att jag har extremt ont i halsen, men det struntar jag i. Det känns som om vi redan hoppat över lite för många gånger redan, så jag får väl ta mig i kragen och gå iallafall.

Idag har jag inte gjort så mycket, förutom att jag vart i skolan. Visserligen så slutade jag vid tolv, men jag satt kvar med Mathilda och Tina i drygt en och en halvtimme. Sen åkte jag hem till mami och spenderade lite tid med Max och Andreas, det är inte klokt hur mycket jag saknar dem. Sen framåt kvällen så åkte jag med papi till IKEA och köpte en massa nya möbler som vi måste montera nu den närmaste tiden. Undra bara när vi ska få tid till det, hoppas att det blir inom en snar framtid. Eftersom att det för tillfället ser ut som en krigszon hemma hos oss.

Jaja, hoppas att ni alla har det bra.

Sov Sött

Love

Solig tisdag morgon!!

Åh, jag belv jätteglad när jag vaknade och såg att det var sol ute!! Har hört att det ska bli jättedåligt väder i helgen, men det orkar jag inte tänka på nu. Jag håller bara tummarna för att det ändras!!

Nu har jag precis ätit en grapefrukt, vilket var lite lagom surt och nu måste jag slänga på mig lite kläder och springa till bussen. Den går om tjugo minuter, och jag har verkligen mycket kvar att ordna med innan jag går. Så nu hinner jag inte slösa mer tid här inne.

Slutar vid tolv idag, så jag kommer nog blogga snart igen.  Vi hörs

Love


snart sovdags...

på kvällen så blir de mesta alltid så otroligt mycket jobbigare än vad de är på dagarna.

Under dan kan man bara flyta med, glömma, ignorera och låtsas för en liten stund att allting är bra. På kvällen så går det inte, när du sitter där ensam i mörkret. Så kan du inte längre låtsas som om allting är bra. Verkligheten tränger sig på.
Du kan känna hur alla känslor du under dagen gömt, bara kryper fram. Du kan inte stoppa det, en bild, ett ljud, en scen som visas om och om igen. Allting sitter där impregnerat på din näthinna. De går inte att få bort, och som om de inte vore nog att se och höra allting om och om igen. Så känner du också, du känner fortfarande rädslan, hatet, oron, kärleken, sorgen. Du isoleras, hamnar i din egna lilla värld.
Tillslut slås du tillbaka, du kan släppa känslorna lite, torka dina tårar, sluta skaka och försöka distrahera dig med något annat, exempelvis blogga lite...

Love


Solig Måndag

Asså ni förstår inte hur glad jag är över att det fortfarande har varit fint väder! Visserligen har de ju varit lite kallare idag än innan, men fortfarande helt okej väder. Lite blåsigt bara, men man blir ju bara så glad av all sol!!
Idag har det inte hänt sådär super mycket, började ju inte skolan först vid ett tiden. Sen hade vi bara två lektioner så man kom hem snabbt igen =P
Sen efter att jag kom hem har jag inte gjort sådär jättemycket. Lagade middag åt papi och Gunilla, de ville ha firre. Till mig själv lagade jag pannkakor! Barnmat till mig tack  =)
Nu har jag tvättstugan så jag ska väl ner om ett litet tag och fortsätta. Det känns verkligen som om jag inte gör någor annat än att tvätta!!

Egentligen så borde jag gå ut och ta en promenad eftersom att det är ett sådant fint väder ute. Får se om jag orkar, skulle verkligen behöva städa här hemma med, det ser verkligen ut som ett bombnedslag!! Kanske ska jag skruva ihop min ikea garderob.

Love

Afasi & Filthy - Jobb



Och så tycker dom mest att man bara klagar och gnäller
Vanliga människor utan plats i vårat vardagssamhälle
Men man ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt
Aldrig krig, knappt nån svält - men fan inget anställningsskydd!

Tråkigt

Igår kväll skrev jag typ världens längsta inlägg, säkert alldeles för lånt. Men sen så fuckade hela datorn upp sig och så försvann allting. Jag blev en aning irriterad kan jag bara säga. Och jag orkade inte skriva om allt igen, för jag var så trött. Så därför blev det inga fler inlägg igår för er som undrar. Jaja en liten resume av det inlägget ska jag väl lyckas få ihop nu!

Igår så träffade jag Yamuna och så åkte vi till skärholmen, där jag gjorde av med alla mina pengar. Precis som förra gången vi var där. Jag tror att hon har ett otroligt dåligt inflytande på mig, när vi shoppar eftersom att jag verkligen gör av med alla mina pengar när vi är där! Jaja, lite nödvändiga saker fick jag med mig iallafall, bland annat en kajal och ett grymt solpuder ifrån make-up store. Men eftersom att det var ett sådant otroligt fint väder så ville vi ju inte spendera hela dagen med att gå i affärer. Så vi tog en snabb fika innan vi åkte in till gamla stan och satte oss vi vattnet. Jag tror att vi satt där i några timmar, men tiden gick förvånansvärt snabbt. Vi hann typ bara disskutera vilka typer utav tatueringar vi ville ha =) Om de i aspudden låter mig tatuera mig där trots att jag inte är arton så ska jag nog göra det nu i veckan eller nästa vecka. Jag hoppas verkligen att jag får, men antagligen inte. Och jag vill inte gå till något dåligt ställe bara för att få göra det. Så då får jag väl vänta, trots allt. Jaja, men det är värt ett försök iallafall.
Ja, efter att vi suttit i gamla stan så åkte vi till skanstull, och gick på danspasset på F&S. Det var helt okej, känns bara lite tråkigt att gå in och träna när det är så fint väder ute. Faktiskt. Efter det åkte vi hem till Yamuna och så chillade jag bara där i några timmar tills papi kom och hämtade mig.

Och just det min pappa var faktiskt riktigt snäll igår. Jag hade råkat tappa mitt nya favorit örhänge ner i handfatet, ni vet i dom där små hålgrejerna. Och som ni vet har jag verkligen tappat bort ALLA mina favorit örhängen den senaste tiden! Så jag bröt ihop totalt, och det slutade med att min papi skruvade isär hela handfats saken och hittade mitt örhänge!! Det var verkligen snällt av honom, men efter hur de såg ut i de där röret där de låg så känns det inte längre lika lockande att använda det. Men jag ska lägga det i ett glas med sprit så att alla bakterier försvinner. För det känns ju lite drygt att inte använda det, nu när han har varit så snäll och hjälpt mig.

Så nu kommer vi till idag. Än så länge har jag verkligen inte gjort någonting. Jag ska snart ta mig upp ur sängen och börja fixa mig inför skoldagen. Ska åka om drygt en timme, så jag borde verkligen försöka ta mig upp nu. Annars blir jag nog kvar här i sängen hela dagen. 

Hörs sen

Love

Sara Bareilles - Love Song



I learned the hard way,
That they all say things you want to hear.
My heavy heart sinks deep down under you,
And your twisted words, your help just hurts.
You are not what I thought you were.
Hello to high and dry.



liten och sliten

gud vad solan tär på en, man blir helt mör i hela kroppen. Men jag klagar inte, alla måste bara hålla med om att det har varit ett fullkommligt underbart sommar väder idag. Visserligen så var det väl lite synd att i princip hela min dag spenderades inomhus. Började som sagt vi nio imorse, hade två herrklippningar och en slingning. Allting gick relativt bra om man säger så. Skulle egentligen gått hem vid ett tiden, men istället stannade jag kvar på salongen för att hjälpa till med en annan kund vid tre. Efter det åkte jag och träffade Susanne, och efter det åkte jag hem till mami. Visserligen var det ingen där hemma, men jag la mig och sov ute på gräsmattan. Haha, jag vet helt psykat. Men det var inte meningen att jag skulle somna, utan jag skulle bara sola lite. Men vem lurar jag liksom, somnade på en sekund och vaknade inte först två timmar senare utav att Andreas och Max kommit hem och typ springer på mig!! Han umågs lite med dem, vilket känndes bra. Dock var det otroligt jobbigt att behöva åka därifrån. Det gör så ont i mig, när Andreas blir så förkrossad. Jag önskar att han en dag kommer kunna förstå....

Köpte också en klänning idag. Den är rätt fin faktiskt, ska sy om den lite så att den blir precis så som jag vill ha den. Den kommer att bli perfekt att ha i turkiet. Imorgon är det föresten bara en månad tills vi åker!! Resan är redan betald och så, nu är det ända som återstår att tiden ska rulla på lite snabbare så att vi kommer dit.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska jag se på film. Eller bara gå och lägga mig, mår inte så bra för tillfället. Så jag antar att det andra alternativet är till att föredra. Jaja, men ha det så bra nu!

Love

Vaken alldeles för tidigt!

Lördag morgon, med andra ord sovmorgon. Men inte för mig, själv vakande man vid halv sju. Låg och vred på mig i drygt en timme, i hopp om att kunna somna om. Vilket inte alls fungerade, så nu en timma senare vågar jag sätta mig vid datorn. Var lite oroligt för att folket som sov skulle lacka lite, när jag fick i gång ett sådant oväsen. Men det gick bra.

Men nu kan jag faktiskt inte sitta här så länge till, ska ta mig in i duschen innan det är dags att fara iväg till praktiken. Har två herrklippningar och en färg behandling inbokad. Så vi får väl se hur det går med allt, lite dricks kan man ju alltid hoppas på, men oddsen är nog relativt låga. Lär väl inte sluta först vid två tiden, och då bär det antingen av hem till mami för att träffa Max och Andreas lite. Eller så åker jag och möter papi och dem som ska åka ut med båten. Får  se vad jag känner för, visserligen skulle inte lite havsbränna sitta helt fel.
Får sedan se vad kvällen har att erbjuda, eventuellt så ska jag med Mathilda och hennes friends och grilla. Får se, kanske blir det annars en hemmakväll efter dagen alla aktiviteter.

Nej nu måste jag gå, hoppas att ni alla får en trevlig lördag. Och glöm inte att ta er ut i solen. Ni vet väl om den där situationen, som uppkommer om man är inne när det är fint väder ute!

Love

Ett utbyte av känslor?

Jag har varit glad, jag blev nyss glad. Fina ord, jag har varit saknad. Vilket är ett resultat av att man lämnat ett tom rum, som väntar på att fyllas hos någon. Jag har ett litet, men ack så värdefullt bevis på att jag faktiskt uppskattas och betyder något för någon. Jag är glad, och jag tackar. För även fast det kanske inte betyder så mycket för alla andra som läser det, så betöd det oerhört mycket för mig. Tack , tack , tack

Sen blev allt lite sämre igen. En annan situation uppstod med några helt andra personer inblandade. Visserligen har detta, som dock inte är jätte hemskt hänt förut, om igen och sen nu. Och det kommer säkerligen att hända igen. Jag vet bara inte vad jag ska göra för att kunna få den här personen att dens handlingar faktiskt sårar. Även fast det inte alltid är avsiktligt så gör det ont. När det hela tiden klaras upp, man tror att man är på samma plan och förstår varandra. Men i verkligheten så befinner man sig på precis samma plan som innan alla diskussioner uppkommit. Hur förklarar man sig mer, än att be någon att SLUTA, UNDVIKA  och INTE STARTA något. Men ändå så händer det, om och om igen, om och om igen. Men jag orkar inte längre bli arg, jag orkar inte längre säga till, jag orkar inte längre försöka förklara hur jag känner och varför. Eftersom att det tydligen inte spelar någon som helst roll. Men jag kan inte sluta orka bli sårad, och jag kan inte sluta bli ledsen, nestämd och besviken. Precis som alla andra kan jag bara kontrollera mina handlingar och inte mina känslor.

Love

Hemma,

Åh, jag kom inte hem ifrån skolan först nu. Hade hoppats på att få gå hem redan vi tolv, vilket är den tiden som jag egentligen slutar på fredagar. Men men, jag har faktsikt varit duktig och stannat kvar i skolan och gjort lite samhällskunskaps grejer. Och sen färgade jag Tinas hår, så att jag blev av med en färgbehandling ifrån min lista med alla saker som är kvar att göra.

Har inte så mycket planer för vad mer jag ska göra idag. Kanske tar jag mig ut i parken, och chillar lite. Jag vill gå på BIO men ingen verkar vilja gå på bio idag. Alla älskar bara att vara ute på sommaren. Alltså missförstå mig rätt, jag tycker om sommaren jag med. Men jag pallar inte att alla bara vill sitta i en park, eller typ gå på promenader hela tiden. Orka liksom, man kan aldrig bara få vara inne och chilla utan att någon ska påpeka vilket underbart väder som man går miste om!

Nej, nu måste jag ut såklart för det här underbara vädret får man ju verkligen inte gå miste om.

Love


ARG

asså jag har fortfarande inte kunnat duscha eftersom att vi inte har haft något varm vatten. Jag blir så arg, hur kan man bo i en lägenhet i stockholm och inte ha ett varm vatten som fungerar ens. Asså de suger verkligen!! Så nu måste jag gå upp typ två timmar tidigare imorgon bitti bara för att hinna tvätta håret och så då =(

jaja, nu ska jag inte gnälla mer. Ska väl gå och lägga mig inom en snart framtid. Jaja, men ni får ha det så bra så länge.

Love

Leona Lewis - Better in time



Thought I couldnt live without you,
it´s gonna hurt when it heals to...

It' will all get better in time


Eventhough I really love you,
I´m gonna smile cause I deserve to...

It will all get better in time

Länge, väldigt länge sedan.

Guud, det var typ flera månader sedan jag skrev sist. Vet inte riktigt varför det har blivit så, har bara inte kännt för att blogga helt enkelt tror jag. Tiden har gått så försvånansvärt snabbt. Helt otroligt.

Denna dag har inte spenderats åt något särskilt, jag stannade hemma ifrån praktiken eftersom att jag var totalt DÖD. Så än så länge har jag bara legat i sängen med täcket över huvudet och försökt få tiden att gå. Det känns som om jag fick i mig alldeles för mycket igår, fast jag tror inte det... Jag vet inte riktigt, antagligen så var det väl så... Snart ska jag väl ta mig in i duschen, förhoppningsvis blir man väl då av med stanken av all öl som regnade ner på en i klacken igår.

Love

RSS 2.0