tth

hellu

nu ska jag springa ner till min moster som kommer och hämtar mig för att åka och färga hennes hår lite. Vi kan ju hoppas på att det inte blir rosa som det blev förra gången.
Efter det så bär det av hem till Emelie.

Vi hörs

Love

The Fray - How To Save A Life


The Fray - How To Save A Life


I’ll be fighting for my love story

All the battles I lost and the battles I won
This will be the one, this will be the one

I'm gonna fight for you

Slow version - Hope and glory


slösar lite tid

åh give me some love, jag är extremt utråkad. Har legat här i min kära bäddsoffa i ett antal timmar. Jag skulle verkligen behöva städa men jag pallar verkligen inte. ÅH. Men jag antar att jag måste göra det, jag är fan SEG på att städa och det kan nog alla skriva under på!

aja vi hörs sen nu ska jag röka


YES

nu ska jag fortsätta vika tvätt


roligt liv

hallå vet ni jag hittade två pantburkar utanför mitt hem idag. Jag ångrar att jag inte tog dem, då hade jag bara behövt hitta 96 till innan jag kunde köpa ett packet cigg

nu ska jag blogga om ingenting bara för att Louise ska få någonting att läsa :P

idag har jag varit på min älskade praktik, jag älskar verkligen min lilla praktik tant hon e grymt trevlig och söt. Imorn så ska jag på min andra praktik hoppas att de blir roligare där än vad de brukar vara.

Ikväll så har jag bara hållt på och vikt en massa jävla tvätt och jag är långt ifrån klar med allt det. Imorgon kommer även min kära fader på besök hit och då jävlar ska de vara städat annars kommer han börja gnälla igen. Åh jag orkar inte jag vill verkligen bara lägga mig ner och sova nu, ´men de får jag inte för det ser fullkommligt förjävligt ut här trots att jag har städat i två dagar nu. Nu börjar man äntligen kunna se golvet men de e  fortfarande långt ifrån klart. men men

åh så har jag inga pengar heller, jag har minus sjutton kronor på kontot, visste inte ens att det kunde hända. Så den här månaden ser jävligt ljus ut alltså. Känner verkligen att jag kommer ha tillräckligt med pengar för att supa, shoppa, röka och äta! Jag är så stolt över att jag är så duktig att handskas med pengar. Någon borde anmäla mig till lyxfällan eller någonting. Eller vi får väl vänta till jag genomfört min Ensam Sara Söker, men efter de så kan vi köra på de.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

jag känner mig stört irriterad på allt och alla, jag kan inte stava och jag har svurit hur många gånger som helst i den här texten nu MEN JAG BRYR MIG INTE (Sara) DET ÄR INTE MITT PROBLEM (Mathilda) inget svar (Louise)

pizza

hellu

sitter och väntar på Johan som e och hadlar pizza. Jag e grymt hungrig har inte ätit nått på hela dagen, åh men jag gillar ju inte ens pizza. =(

lördag

hellu

igår var man ute som vanligt, kvällen var faktiskt riktigt lyckad till stor del. De lite sämre delarna kommer jag inte direkt ihåg. Vet inte om jag ska ut idag eller inte, vi får se.... Jag vill egentligen ut !!
Jag får se hur jag gör

fast jag känner mig helt slut med tanke på att jag var hemma typ fyra inatt och var tvungen att vara barnvakt ifrån klockan sex imorse!!!!!!!!!!!!! Förstå stressen
åh jag pallar verkligen inte jag är så jävla trött och ska typ vara barnvakt i ännu några timmar.

åh jag har inga pengar heller


kan någon förklara för mig vad som hänt med mitt öga

ungdomsmottagningen

hellu
nu ska jag och min vän gå till ungdomsmottagningen

hörs sen puss puss

love

time to sleep

hinner inte skriva idag, tråkig som man är. Men imorgon då ni

usch

hellu

jag e sjuk idag
men jag måste åka till praktiken iaf, tydligen. Kul Jul
så nu måste jag förbi skolan och hämta upp mina saxar

vi lär ju höras sent sent ikväll

love

jag har för lite tid och lite för mycket att göra

hallå
jag hinner inte skriva, måste lägga mig för sen så ska jag upp tidigt imorgon och duscha, städa och fixa en massa innan det är dags för skola och sedan bär det av till Tinas praktik. Pappa kommer förbi hit imorgon också och ska städa en massa.

Jag orkar inte

åhhhhhhhhhhhh

söndag kväll

hallu bloggen

nu har jag varit och handlat lite, mat och cigg.
Den här dagen har jag inte gjort mycket alls, har försökt att sova med det har inte gått bra överhurvudtaget. Somnade dock till vid halv sju tiden och vaknade inte först vid halv nio på kvällen. Skulle eventuellt ha fikat med Emelie idag, men eftersom att jag sov när hon ringde så blev det lite försent tråkigt nog. =(
jag har haft ganska tråkigt idag bara försökt sova och ätit. Men imorgon börjar allvaret igen, ska möta Mathilda i skolan tjugo i tolv för att äta lite lunch och hämta mina saxar. Sen så ska jag ta mig in till Tinas salong och provjobba lite. Vi får se hur det går, jag tycker att ni ska önska mig lycka till. Jag är lite nervös faktiskt eftersom att jag ska ta egna kunder. Men men de går nog bra, vi får hoppas på de iaf =P

Nu ska jag fortsätta att se på en utav mina filmer som går på tv4+ nu, där mitt hjärta finns heter den, Och den är grymt bra visserligen lite sorglig. Men det e iaf bra.

puss

godmorgon

hellu nu har jag varit vaken i två timmar. Tina sov här i natt och tydligen så har hon någon dille på att vakna tidigt känns det som. Så det var ju inte sådär överdrivet skönt. Men så är det.
Nu kokar jag pasta som jag ska äta med sås, vi  hörs lite senare jag är för seg i hjärnan för att orka skriva mer.

puss

klunka

sitter nu hemma och försöker att svepa mitt vin och de eftersom att jag nu måste springa till telefonplan för att möta Karro som ska åka med mig till moster frida. Där förkröket tar plats dagen till ära.
Jag hoppas att de blir min favorit VIPER ROOM inatt =)

vi hörs

puss puss

fekke fekke

hellu
nu har jag legat här hemma på sängen i någon timma och väntat på att tiden ska gå lite. Väntar på att min kära moster ska ringa mig och säga om hon kan handla lite dricka till, till ikväll. Men vi får väl se hur det blir med de. Hon verkade lite off.  Jag känner för att ta en riktig jävla fylla ikväll alltså. Men men vi får väl se, de brukar ju sluta så. Men jag hoppas att de blir en riktigt rolig kväll. Men av någon anledning så känner jag att kvällen kommer att bli rätt dålig. Men vi får väl se.

nu ska jag röka och sedan ta mig in i duschen.

puss

Lunch

hallu
är hemma ifrån praktiken nu och äter lite lunch. De blev ravioli (stavning?) och bröd. Praktiken hitills har kännts bra, har tvättat hår typ tio gånger så mina kära fingrar är helt torra. Jag fattar inte riktigt varför det alltid är problem med vattnet på frisörsalonger. Eller de kanske bara är på mina salonger som det är omöjligt. För de funkar verkligen inte antingen så är det iskallt eller så e de skållhett. Men men, kan ju hända värre saker.
Nu ska jag stax tillbaka till salongen igen, min lunch e slut om en kvart. Men vi hörs senare när jag kommer hem...

Trevlig helg eller nått

puss puss

godnatt

nu ska jag faktiskt försöka sova, jag måste göra det .Vill ju faktiskt försöka vara någorlunda pigg imorgon på praktiken och ge ett sådant bra intryck som möjligt. Hoppas att jag inte slutar försent imorgon eftersom att jag ska försöka att hinna åka in till stan med Mathilda en stund, och sen så ska jag sola också. Har sagt det i typ tusen år sedan. Har inte solat på över en och en halv vecka nu så ni kan ju tänka er hur underbart blek jag är. Men vi hörs imorgon bitti ska försöka hinna skriva då, men vi får se hur det går med det. Men annars så hörs vi imorgon kväll.
'




pusspuss

därför hatar vi Björn Rosenström

En gång är ingen gång, två är lika med noll
Kom och lär dig samvetets ekvation

det är ju rätt fult iaf

asså jag är så himla trött på att jag alltid lyckas springa på alldeles för roliga pojkar. På något vänster så lyckas jag alltid hamna i situationer som egentligen är otroligt simpla, men som sedan övergår till något helt annat. Jag vet inte om det bara är jag som har haft otrolig otur ( eller om jag ska kalla det för tur ) eller om ni alla är med om det här.

allting känns så jävla underbart

känn ironin

hallå
här sitter jag som vanligt på min lilla bloggplats, alltså i min bäddasoffa. Jag har varit så otroligt seg och bakis idag att det inte finns. Sov en timma i natt typ, och sedan sov jag middag i en timme. Så ni kan ju tänka er hur otroligt slutkörd jag är. Jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Och imorgon så ska jag till min nya praktik också. Jag är faktiskt lite nervös vilket är lite konstigt eftersom att jag oftast inte brukar vara det. Men, men någon gång ska väl vara den första. Hoppas dock att de går bra, och är roligt. Det känns lite som om jag har glömt bort hur det är att praktisera med tanke på att jag inte gjort det på så himmla länge. Men men vi får väl se. Jag kan ju ger er en liten fin och intressant uppdatering här i bloggen imorgon angående hur det gick.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag antar att jag kommer komma med några fler inlägg ikväll. Eftersom att jag äntligen börjar känna mig lite piggare. Samt att jag har endel saker som jag ska försöka ta hand om innan morgon dagen. Men vi får väl se hur det går med de. Jaja puss puss

Björn rosenström - het


woohoooo



bara för att jag nu har fått en praktikplats

tisdag

hallå

jag har legat här vid datorn i flera timmar, och typ ändå inte tagit mig tid att skriva i bloggen. Men nu så får det väl bli ett litet inlägg iaf. Dock har jag ju lekt runt lite med designen som ni kanske ser.

Idag var jag ute och sökte praktik, var på två salonger här i närheten och de verkade vara någorlunda intresserade, de sa att de skulle ringa imorn eller senare i veckan. Så jag får väl se hur det blir med de. Dock sa även Tina att jag antagligen får börja praktisera på hennes salong, jag ska dit på lördag tror jag och prata med hennes chef.
Sen tog jag en sväng förbi mamma, men hon var fortfarande arg på mig och ville inte ge mig mina matpengar. Vilket kanske inte var så konstigt eftersom att jag i söndags kallade henne för en jävla kuksugande fitta. Men vi kan ju hoppas på att det blir bättre.
Efter det så åkte jag in till Emelies praktik och mötte henne för en fika. Men de blev istället en mysig middag på Café 60 med henne och Sophie. Det var trevligt och jag antar att vi satt där i någon timma.

Sen har jag bara varit hemma, och slösat tid känns det som. Jag borde typ städat eller något, men det har jag såklart inte gjort...

Menu måste jag fan sova, lovade mig själv att sova tidigt idag. Det gick väldigt bra som vanligt

Nu måste jag sova

natti natti

sov sött
vakna blött

Kanye West - Heartless



Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..

Grattis Ellinor 20 år!



hello systemet

förhoppningsvis den sista lediga tisdagen

Hellu

nu sitter jag här i min lilla soffa och har preics ätit lite lunch. Vaknade med världens huvudvärk och de känns i princip som om jag varit ute och festat hela natten. Nu blir det till att fixa sig och ut och söka praktik. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag ska kunna få en praktikplats idag. Jag är verkligen så körd annars. Så ni kan väl snälla hålla tummarna för mig!?

Vi hörs sen

hello bloggen

hej

jag har varit så ARG idag, men jag orkar inte gå in någe vidare om de här.

Idag så var det första dagen i skolan efter lovet, Emelie kom hem till mig igår och sov här så det var trevligt att vakna upp med lite sällskap. Trots att vi sov fyrtio minuter längre än planerat så ställde vi oss och stekte omellett. Men det var bra, gott och INGA kolhydrater!! Sen tog vi oss till skolan, och jag glömde min älskade halsduk hemma så jag har gått och gnällt om det hela dagen =p
I skolan så började vi med introduktion i E kursen och de har lagt upp de så skönt, att man får planera in själv när och vilka kunder som man ska ha. Det är verkligen superbra tycker jag!! Sen så gäller det ju bara att jag faktiskt tar mig till skolan de dagar som jag har bokat in att jag ska ha kunder. Men jag har fått en lite känsla utav att jag faktiskt kommer att satsa lite mer på skolan såhär nu till slutspurten. Men vi får väl sen, jag hoppas verkligen att jag får tag på en praktikplats imorgon, alltså annars så vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Jag döööör typ då, alltså verkligen det här är min absolut sista chans.
Ikväll så har Louise varit hemma hos mig, vi har väl inte gjort sådär överdrivet mycket chillat framför datorn och svullat en massa. NOT GOOD. Måste verkligen börja tänka på vad jag äter nu igen.
Jaja, men det var trevligt att ha Louise här ikväll så att de slapp bli så ensamt.

Men jag ska nog försöka att sova snart, det börjar att bli dags för det.

Men ni får ha de så bra

soldagen

hallå

skola imorgon, det känns bra att jag inte ens har börjat med brud saken som vi ska redovisa imorgon. Jag tror att de i min grupp kommer att vara superstolta över mig *=)

nu sitter jag här i min lilla soffa/säng med Emelie och ser på Herre på täppan, vi har haft en trevlig kväll med en massa glass och chirre.

imorgon så är de skola igen, KUUUUUUL jag har verkligen saknat de

love

RSS 2.0