tidigt

jag skrev tidigare att jag skulle ha en tidigt kväll, jag kan meddela att det verkligen har gått bra att följa den planen. NOT. Men nu ska jag iallafall stänga av datorn, ska ju ta mig upp till skolan imorgon. Så natti natti sov sött

Love


piggare

HALLÅ

jag känner mig tusen miljoner gånger bättre än vad jag gjorde tidigare idag! Så nu känns det inte som om det inte kommer att bli något problem att ta sig till skolan imorgon, vilket är utmärk! Hoppas nu bara att jag inte blir sämre. Jag börjar faktiskt känna mig riktigt pigg nu, har precis målat mina naglar för den som är intresserad utav att få reda på det. Små kollar även lite på en prinsessas dagbok 2 som går på femman nu, har inte sätt den tidigare. Men det verkar inte vara någon big loss.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, tror jag ska koka en kopp te och läsa lite bloggar, såg att jag hade typ 500 olästa på bloggkoll... Så det lär ju ta sin lilla tid.
Egentligen vill jag bara ut, det lockar lite att få i sig lite frisk luft och komma utanför dessa väggar. Men det är så himla mörkt...


bjuder på en lite sådär småseg bild...



Love

jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu...

nu börjar jag bli lite pigga jämfört med vad jag varit tidigare idag. Jag antar att det är smärtstillandet som gör att jag ens orkar ta mig upp ur sängen. Jag har bara legat i sängen hela dagen, lyssnat på musik, tänkt och knaprat en massa halstabletter. Jag ska ju som sagt bli frisk tills imorgon, så nu har jag tryckt i mig två aska halstabletter och det känns iallafall lite bättre. Är det någon som har några husmorstips för hur man blir kvitt en förkylning så snabbt som möjligt.

Det känns lite ensamt här hemma nu, har inge folk här längre. Det har i princip vart fullt hus här hela helgen. Fast samtidigt är de ganska skönt att jag blivit av med dem. De var lite jobbigt att ha ett "friskt" sovsällskap när man själv låg där och snörvla. Men i natt har man ingen att ligga och mysa med, tyvärr. Jag får bunkra upp med en massa extra kuddar och täcken så att det inte känns så ensamt. Fast jag tror att de blir en tidig kväll i kväll, med tanke på hur trött jag är redan nu. 

 Nu ska jag se på någon film eller någonting så att timmarna går. Ni får ha det så bra så länge.

Love

Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent


sjuk

hallå hallå
jag har inte skrivt på hela helgen, vilket är en skandal med tanke på alla de läsare som jag har. Ni får ursäkta mig! Jag har haft fullt upp hela helgen och det är inte först nu som jag först har tid att skriva. Och det beror på att jag har blivit sjuk. Jag har blivit riktigt jävla stormförkyld. Jag har legat och hostat hela natten, och just nu känns det som om min hals är ett dragspel, mina öron ska ramla av och min näsa är verkligen ett vattenfall. Ännu har jag ingen feber, men jag kan ju bara härda ut den sen när den kommer. Jag orkar verkligen inte vara sjuk egentligen, jag vill gå till skolan imorgon. Jag har nog aldrig haft det så bra i skolan som jag har haft nu, sen vi började. Jag måste gå, de spelar ingen roll hur sjuk jag är...

Love

Graduation Friends Forever - Vitamin C


kväll

nu har jag diskat, tränat och städat lite. Oturligt nog är jag piggare nu än vad jag var för några timmar sedan. Hoppas iallafall att jag kommer kunna somna snabbt! Jag behöver verkligen den här sömnen som jag skulle kunna få inatt, om jag bara somnade.
Det har hänt en himmla massa saker ikväll men jag orkar inte ta upp det här i bloggen för tillfället. Jag orkat inte, men jag vet att jag kommer att få ta ett antal viktiga beslut inom den närmaste tiden. Men jag förtjänar inte att må så här, måste ta mig ur situationen, eftersom att den inte verkar bli bättre överhuvudtaget. Jag är besviken, för jag känner att jag verkligen försöker och gör allt som jag kan för att göra allt bättre. Men jag får inte gensvar, och då kan jag lika gärna ge upp känner jag.

Nej, nu ska jag sluta vara så negativ. Snart börjar sex and the city och då kan man ju drömma sig bort...

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.

Love

heej

förlåt för att jag inte alls updaterat på hur länge som helst. Men jag har inte haft tid att slå mig ner vid datorn först nu. Har varit i skolan hela dagen och sedan blev det en sväng förbi hem till mamma för att hälsa på min små bröder lite.

Hade Engelska B idag i skolan och jag kan verkligen meddela att jag var ringrostig, usch jag vet inte hur jag ska klara av detta. Tror jag ska försöka läsa igenom texten nu.
Jag lovar bättre updatering senare ikväll.

Love

sov sött

nu ska jag lägga mig. Vi hörs imorn

Love

Barnvakt

Hallå

jag har haft fullt upp hela kvällen nu, eftersom att jag har varit barnvakt. Gud det var så länge sedan man själv satt där med fem rader i läsläxa och det var värsta hard work. Kväller som barnpasserska har dock gått relativt bra. Började med att sitta av tiden på hans fotbollsträning sedan iväg och handla pizza och tillslut hem för att trilskas med läsläxan lite. Fast nu ligger han helt utslagen i sängen, och kommer antaglien somna vilken sekund som helst.
Jag tror att jag kommer sprängas snart, taskigt läge att befinna sig i en lägenhet där småbarn bor, jag har ätit så mycket glass och godis nu att jag tror jag kommer rulla imorgon. Fast man får väl unna sig ibland, har ju trots allt inte ätit glass på flera månader. Men det får ju inte bli för mycket utav det goda.
Nu ska jag ta och ringa några samtal, skriver senare igen tror jag.

Vad har ni för er ikväll?

Love

Elliott Yamin - Wait For You


hemma

hej
nu är jag hemma ifrån skola, ska stupa i säng. Mår riktigt dåligt. Vet inte vad det är för fel på mig, har mått jättedåligt i flera dagar nu.

Love

Godmorgon

Nu sitter jag här framför datorn med några minuter över. Tog mig upp redan vid halv sju, vilket inte var det lättaste. Fast det känns skönt nu när man har lite tid över, och inte behöva stressa.
Sitter här med ett glas fil som jag försöker hälla i mig, verkligen inte det lättaste ska jag tala om för er. Det känns som om frukost inte är någonting för mig. Att äta en smörgås på morgonen känns utom räckhåll. Skulle inte lyckas få i mig något sådant på morgonen.

Hur gör ni äter ni frukost?

Ha en bra dag
Love

Plain White T's - Hey There Delilah


klar

nu har jag förberätt allting inför morgondagen, Klockan ställs på kvar över sex eller halv sju, har inte riktigt bestämt mig. Skulle vara skönt att få sova en kvart längre, men att börja dagen med att stressa känns ju jobbit bara man tänker på det.
Förlåt för att jag har varit så himla dålig på att updatera idag, ska verkligen försöka bättre mig imorgon! Men jag blir glad att ni ändå är så många som läser.

Nu ska jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och se lite på tv innan det är dags för min beauty sleep.

Sov gott

Love

seg tisdagskväll

jag ligger redan i sängen, är riktigt trött. Vet inte hur de kommer sig eftersom att jag inte gick upp först vid elva idag. Men men får hoppas på att jag lyckas somna tidigt ikväll, vilket jag inte brukar lycka med trots att jag är trött.
Just nu ser jag på En prinsessans dagbok, har sett den en massa gånger och den är ju inte direkt så bra. Men det verkar inte gå något bättre på tv ikväll tyvär =(



Love

hemskt dålig updatering!

hallå
idag har jag inte updaterat en endaste gång, vilket är riktigt dåligt utav mig. Vet inte riktigt hur det kommer sig, jag har bara varit hemma hela dagen. Men jag har bara inte tagit mig tid att sätta mig vid datorn bara.
Nej, nu ska jag läsa igenom alla bloggar jag kan komma över. Undra om det kommer något bra på tv idag, någon som vet?

Love

bättre

hej ni
nu är jag tillbaka huvudvärken är som bortblåst och jag är nöjd. Känner mig dock förvånanstvärt trött för att vara den här tiden på dygnet. Antagligen eftersom att jag varit uppe sen sex imorse.
Imorgon skulle jag egentligen ha praktik, men jag skickade ett sms och sa att jag inte kunde komma. Kännde att jag verkligen inte orka, är helt slut i hela kroppen. Trots att jag inte gått i skolan mer än en dag. Men jag tror att jag håller på att bli sjuk eller någonting. Sen så behöver vi inte heller ha så många timmar på praktiken denna månad, så jag behöver ju inte ens vara där varje torsdag om jag inte vill. Fast det ska jag nog försöka att vara iallafall. För det är ju bra, jag får ju trots allt lite mera gjort när jag är där än om jag bara är hemma.

nej nu ska jag stänga av datorn och förbereda mig för sängen. Vi hörs imorgon.
Love

OJDÅ




Jag tycker inte att jag var särskilt lik någon av dem, vad tycker ni?

Första skoladagen avklarad

hallå

kom hem för några timmar sedan med världens huvudvärk så jag slänge mig i sängen. Oturligt nog har huvudvärken fortfarande inte gått över. Kanske borde jag ta och äta någonting, men jag orkar inte laga något.  Ska rota mig igenom medicinskåpet och se om jag hittar någon tablett, jag skriver mer sen när huvudvärken är borta.

Love


Hot n' Cold - Katy Perry



You change your mind like a girl changes clothes.

snart läggdags?

åh, nu sitter jag i sängen och ska väl försöka sova snart. Ska upp redan vid kvart över sex imorgon... skola skola skola. Men det blir säkert bra, de är bara jobbigt första dagarna när man ska börja vänja sig vid att inte vara ledig.

Men nu ska jag stänga av datorn och försöka sova. Ha det så bra så länge.

Love


NU

stängs datorn av och fram med damsugaren och skurhinken. Vi hörs senare, hoppas att ni har något roligare för er än vad jag har.

Love

Flo-rida - Low



Jävlar vad jag blev party sugen nu

TJA

nu är jag hemma igen. Jag har fortfarande ont i huvudet så städningen lockar inte överhuvudtaget. Så jag funderar på att laga lite middag innan jag påbörjar städningen. Kanske mår jag bättre med lite mat i magen, eller vad tror ni? Fast jag vet inte vad jag ska laga heller, känns som att bara tanken på mat får mig att må mer illa än vad jag redan gör. Nej, nu får jag ta mig ut i köket något ska jag väl kunna hitta på.

Vet någon om det kommer något bra på tv ikväll?

Love

Först nu

har jag tagit mig upp i sängen och in i duschen. Mamma kommer förbi om en halvtimme och lämnar av en massa saker som jag glömt att ta med i flytten. Jag är superhungrig så jag ska väl försöka tillaga någonting som jag kan äta också. Sen blir det en snabbis in till hornstull och ta en fika men en vän. Sen hem igen och damsuga och skura (jag ska verkligen ta tag i det idag). Kvällen vet jag inte riktigt vad den har att bjuda på, jag tror jag bara ska vara hemma och försöka varva ner lite nu innan skolan börjar. Får väl hoppas på att det inte blir en allt för sen kväll eftersom att jag ska upp vid sex imorgon och åka till skolan...

Ha en bra söndag

Love

Godmorgon

sista sommarlovsdagen för mig idag då =( Och oturligt nog så har jag vaknat med världens huvudvärk och illamående! Har legat i sängen typ en timme och pratat med min vän som kom  hem igår. Tydligen så hade hon blivit väldigt sjuk på flygresan och är fortfarande sjuk, så hon får ledigt från skolan några dagar till.
JAg ligger och funderar kring om jag ska orka ta mig ut och göra något vettigt idag. Jag har ialladall bestämt att jag ska damsuga och skura. Fast det har jag ju sagt varje dag den här veckan, men idag gäller det. De är sista chansen. Funderar även på att gå ut och lägga sig och sola nu när man för ovanlighetensskull har fått lite sol.
Eller ska jag bara dra täcket överhuvudet och begrava mig i sängen hela dagen, måste medge att det alternativet lockar mest.

Vad ska ni göra idag?

Love

natt

nu ska jag lägga mig och försöka sova. Vill ju inte sova bort hela dagen imorgon! Har precis tittat på filmen What happens in Vegas och den var rätt rolig. Lite sådär som man förväntat sig, inte super direkt men självklart värd att se.

hoppas att ni har det bra

Love

FÖRLÅT

förlåt förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen! Men jag har verkligen inte hunnit.
Vaknade redan klockan sex imorse och åkte iväg till praktiken. Trodde bara att jag skulle få vara med och kolla när de fixade håret på bruden. Men jag fick själv ordna bröllopstärnans frisyr!!! ( För er som är intresserades så rullade jag upp det på spolar och kammade ut i en frisyr rullad på små spolar bakåt på volym. Dock var hennes hår relativt "tungt" så de tenderade att falla ner, så det blev en jäkla massa tupering i. Sen satte jag bara upp det lite i nacken.) Resultatet blev iallafall otroligt likt den bild som hon hade med sig på Eva Longoria. Jag är verkligen stolt över att jag kunde styla en sådan snygg frisyr! Min handledare blev också väldigt positivt överaskad att jag gjorde så bra ifrån mig. Och sist men inte minst så blev kunden otroligt nöjd. Jag fick 500 kronor! Vilket verkligen var behövligt så efteråt åkte jag direkt till ica kvantum och handlade mat för alla pengarna. Eftersom att det ekat i mina skåp de senaste dagarna.


Senare åkte jag tillbaka till salongen då min hanledare klippte och tonade mitt hår. Så nu har det blivit betydligt kortare och mörkare! Fast mitt hår är så himla slitet så det var ju bara bra egentligen. Men jag älskar mitt hår så jag hatar att behöva klippa av det. Oturligt nog så blev min lugg alldeles för kort!!!!!!!! Eftersom att jag har en virvel så står de delar utav den rätt ut. Men on några veckor har den växt till sig och är perfekt antar jag. Vet bara inte vad jag ska göra med den så länge.

Resultatet, som ni ser är luggen lite kort och färgen lite i de mörkaste laget men det är även blött på bilden så jag antar att det gör så att de ser ännu mörkare ut.

Efter åkte jag hem till L som bjöd på middag, sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Ska kolla på filmen som börjar på fyran nu och mysa med lite läsk och nötter.  Och så ska jag läsa igenom en massa bloggar nu när jag har lite tid över.



Ha en underbar kväll

Love

bara för att...

inom ett dygn kommer min bästa vän hem som jag har saknat sönder mig efter!!!





sex and the city season sex alternate endings.






kvällen i bilder



Såhär mycket lyckades jag tillaga ikväll. Nu ligger dock allt i frysen. Men det känns bra att veta att jag har så mycket mat kvar, eftersom att jag bara har 2 kronor kvar på kontot. Detta bör ju räcka i några veckor iallafall.



som ni ser, lite halvt död sådär



var även duktig och fixade naglarna lite. Dock blev resultatet inte prima. Saknar mina lösnaglar....

Nu måste jag lägga mig ska upp redan klockan sex... jag blir trött bara jag tänker på det.

Love

ni får veta först!!

Nu är jag säker, det här citatet är de som ska få pryda min nacke

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals




Där har ni det, efter flera månaders tvekan är de fastställt. Det är perfekt.

Love


Roxette - A thing about you


TAGGAD

Fick precis ett samtal av min handledare som undra om jag hade lust att hjälpa henne imorgon med en bruduppsättning! Det ska bli så spännande har aldrig varit med och ordnat med någon annans bröllopsfrisyr. Visst har jag ju gjort festfrisyrer på folk annars men aldrig en brud. Tänk att hon ska gift sig i det man skapar. Helt otroligt att få vara med och hjälpa henne att uppfylla sin dröm. Dock ska jag vara där redan vi halv nio så jag måste gå upp redan vid sex. SUCK. Men det är bra eftersom att det är den tiden som jag kommer få gå upp alla andra dagar i fortsättningen, skolan U know. Så jag ställde in kvällens palner med dammsugning och skurning. Istället så sitter jag här och ser på Casanova och filar naglarna. 

Nu ska jag måla naglarna vi hörs sen

Love  

doves mother daughter clips




snabbis

jag svettas ihjäl alla fönster i lägenheten står på vid gavel, jag har ugenen full med plåtar och spisen full med stekpannor. Jag steker och steker en massa mat. Pappa kom förbi med tre kilo köttfärs, som jag blev tvugen att göra iordnig. Jag ska visa er bilder sen, Haha inte för att jag tror att så många vill se, men det är så otroligt mycket så jag måste bara visa.

Love

HEMMA

nu är jag hemma i min älskade lägenhet! Jag ska strax påbörja kvällens sysslor. Men först ska jag se lite på tv och äta lite.

Love

tjena

nu är jag uppa ska ta mig in i duschen och sedan blir det en snabbshopping med mamma och max. Vad har ni för er idag?'


Love

nu säger jag godnatt

har vart med mamma hela kvällen, vi har tittat på film ätit massa (vilket reulterat i ännu ett illamående) varit på promenad och nu ser vi på sex and the city. Än så länge har det inte varit något tjafs, vilket känns bra. Kanske förbättras våran relation nu när jag har flyttat ut...Man kan ju alltid hoppas.

Sov gott och ha det bra, jag skriver igen imorgon.
Love

nu bär det av

nu kommer mamma och hämtar mig. Bloggar kanske lite senare ikväll. Vi får se

Ha de så bra


BLOGGKOLL


till mammsen

hallå

nu har jag röjt en massa här i lägenheten och bjudit pappa på middag. Nu har jag inte så mycket kvar att göra. Bara damsuga , skura och damma. Så jag tror faktsikt att jag kan hinna klart!!
mamma ringde och fråga om jag ville komma över och se på film, vilket jag självklart ville. Så nu väntar jag på att hon ska komma och hämta mig.
Vad gör ni ikväll`?

Love

Hemma

hade bara en kund, så jag är redan hemma. Har blivit 170:- rikare så nu är jag glad. Funderar kring om jag kanske ska ta mig ut och handla lite mat, eftersom att jag i princip bara har fil hemma. Fast om jag väntar tills pappa kommer hit kanske jag kan övertala honom att handla lite mat åt mig.
Nu ska jag fortsätta städa här hemma. Mitt mål var ju att bli klar den här veckan, men jag måste medge att det inte ser så ljust ut, Men men bättre att hinna med en del än inget alls.

Vi hörs sen

Vad har ni för er idag?

Love

SEN

bloggar en liten snabbis nu innan det är dags att springa iväg till bussen. Träffade min granne (den heta by the way) för typ tyio minuter sedan och han berättade att det tydligen varit värsta polisstormningen i huset brevid oss i natt. Tydligen hade det varit över 50 civilpoliser med automatvapen. Asså jag börja allvarligt fundera kring vad det är för område jag bor i!
Men vi hörs sen, måste verkligen springa bussen går om typ tio minuter.

Love

Godmorgon

vaknade för ungefär en timma sedan, det är rätt starkt jobbat tycker jag eftersom att det är första dagen som jag orkat ta mig upp innan klockan tio. Mår betydligt bättre än igårkväll, men har fortfarande ont i huvudet. Hoppas att det går ont bort innan det är dags för mig att åka och jobba lite på praktiken,

Jag skriver senare
Ha det så bra
Love


jag orkar inte

helt från ingenstans har jag börjat må jättedåligt. Jag kallsvettas, huvudet bultar, magen gör ont och illamåendet ska vi inte ens tala om.

nu försvinner jag härifrån datorn för att sova mig bättre. Jag skriver mer imorgon.

Hoppas att ni har det bra där ute

Love

Äntligen

har jag tid att sätta mig vid datorn. Har haft fullt upp hela dagen och inte först nu kan jag pusta ut sätta mig i sängen med datorn i knät och se på sex and the city.
Dagen började med att mamma kom vid nio tiden och så fixade vi klart med gardinerna. Sedan åkte jag och handlade, sen åt jag lunch med L, Som sedan följde med mig och köpte lite nya kläder, inredningt till lägenheten och solade. Det var mysigt faktiskt. Träffade Calle i skärholmen, trots att det inte var länge sedan som jag träffade honom så känndes det som om han förändrats. Han har blivit längre iallafall kan jag tala om. Sen blev det en sallad med pappa och sen åkte jag till solvalla och klippte Malin. Sedan hemfärd och snabb promenad i regnet. Sen när jag kom hem slängde jag mig in i duschen och sen sjönk jag ner här.

Vad har ni haft för er idag?

Love


BLOGGKOLL



Nu har jag skaffat ett eget konto och lagt till alla bloggar jag läser, gör det du med.

Love

SEX



I need it
I want it
I will have it

SEX AND THE CITY

jag antar att jag inte är ensam om att sitta och kolla på det nu.

You just gotta love it.

Almost

Nu är jag till hälften klart. Jag känner mig rätt nöjd, om jag vaknat lite tidigare kanske jag hade hunnit, Jag borde nog hinna klart innan skolan börjar iallafall. Imorgon ska ja ta mig upp redan vid nio för då kommer mamma så att vi kan sy upp gardinerna. Sen vid lunch tid kommer L över på lunch. Har inte vågar visat lägenheten innan eftersom att det varit så rörigt. Efter lunchen planerar jag att ta med h*n med mig på en lite shoppingtur. 
På eftermiddagen kommer pappa förbi och hjälper till att bära bort en massa skräp. Senare på kvällen måste jag klippa Malin. Vi får se hur det går hon brukar aldrig bli nöjd. Men men jag får väl ge det ett försök iallafall.

Just nu sitter jag och ser en film på trean någon chick flick fast med lite kristen inriktning. Den är inte så bra, men jag orkar inte göra något annat.

Love

det går framåt

Jag är klar med sovrummet nu. Äntligen!! Trodde inte att jag skulle hinna klart idag, men de gjorde jag=)  Men nu måste jag fortsätta, köket står på tur.
Nu ska jag koppla ut internet sladden om jag ska kunna damsuga. För den går igenom hela lägenheten typ. Jag är nog den enda idiot som har en bärbar dator med inte ett trådlöst internet. Det är hopplöst. Men pappa säger att han ska fixa det någon gång, Men vi ver ju hur otroligt snabb han brukar vara....

Ha en bra eftermiddag.

Love

Rihanna - Take A Bow


LUNCH

Jag har verkligen kommit långt på de här timmarna, knappt upp ur sängen. Visserligen har jag fått i mig lite lunch, Rester för den delen, jag hatar att äta rester. Men nu måste man ju försöka spara på pengarna så då får man äta rester.
Nu ska jag faktsikt börja städa och sen kanske jag slänger in lite bilder, om ni har tur och om jag blir klar. Tyvärr ringde pappa och sa att han inte kunde komma idag, så jag får väl vänta med att få ut de möbler och skräp som jag inte ska ha. Men men han har lovat att få bort det innan helgen, och om han håller sitt löfte så är jag nöjd.
Mitt störtsa problem är uppsyningen utav gardinerna min mamma verkar inte ha tid först tidigast nästa vecka tyvärr. Sen måste jag ringa till praktiken också eftersom att jag har två eller tre kunder på torsdag, smart som jag är har jag själv bara inte checkat med salongen att det fungerar. Men det går säkert bra. Skulle även vilja ha en tid till att fixa mitt eget hår. Men jag tror inte att tiden räcker till, får ta det sen när skolan har börjat istället.
Men nu måste jag sätta fart, eftersom att våra bästa år börjar snart och jag kommer säkerligen fastna framför de med annars.

Love

morgon

tog mig upp vid 10.48 känner en snar förbättring. Men jag är fortfarande inte nöjd med min insats. Idag är det expedition storstädning som gäller. Så därför kanske ni inte hör av mig så mycket. Eller det är väl iallafall bäst för mig att jag håller mig ifrån datorn.

Ha en bra dag

Love

läggdags

Hej igen, nu har jag hållt på och fixa i lägenheten i flera timmar, men det ser fortfarande inte ut som att något har hänt. Jag förstår inte hur lång tid det här ska ta. Trodde att jag skulle vara klar med det jag kunde göra själv imorgon iallafall. Men det ser inte så ljust ut. Imorgon ska jag upp tidigt och fixa. Ska ställa klockan på nio och den här gången ska jag faktiskt ta mig upp då. Absolut senast klockan tio!
Just nu ser jag på sex and the city. De spelar ingen roll hur många gånger man ser på samma avsnitt de är lika bra iallafall.

Men nu måste jag klicka mig vidare så jag hinner spana in några andra bloggar innan det är läggdags.

Sov sött

Love


seg

har precis duschat och ska väl snart ta mig ut på en promenad eller något. Tror jag behöver lite frisk luft för att vakna till liv.
Vi hörs sen

Love

Estelle featuring Kanye West - American Boy


FAIL

hallå mina planer för dagen har inte gått så bra. Tog mig inte upp först vid tolv. Har sovit dåligt hela natten, så jag orkade verkligen inte ta mig upp. Men jag vet att jag måste skärpa mig, annars lär inte närvarorapporterna se så bra ut det här året heller.

Nu ska jag se klart på våra bästa år och sen laga lite mat.

Vi hörs

Love

ABBA - The winner takes it all



I apologize if it makes you feel bad
Seeing me so tense, no self-confidence
But you see
The winner takes it all

Pink - Who Knew



I know better cause YOU said forever

Sweet dreams

Nu ligger jag i sängen och ska väl snart försöka sova. Lycka till liksom vid den här tiden är jag som piggast. Men som jag skrivit typ tusen gånger man måste vänja sig nu inför skolstarten. Det känns tråkigt när man tänker på att ens sista sommarlov snart är slut! Fast det är ju samtidigt skönt, studenten. Men sen har man hela livet framför sig med att jobba... Det är lite jobbigt att tänka på något som alltid känns  så långt borta, men som nu är inom räckhåll. Men det löser sig, allt blir vad man gör det till och man kan inte mer än misslyckas eller hur?

Såg på någon film på trean med Drew Barrymore nyss. Den var helt okej, lite cheezy fast det visste man väl i princip redan innan. Sen har jag bara plockat ihop lite och förberätt morgon dagen. Jag har sytt hålet som jag lyckats få mitt på benet på mina träningsbyxor. Lägenheten är som sagt ett bombnedslag och om jag ska hinna klart innan skolstart måste jag se till att kunna röja undan en massa redan imorgon. Måste även ringa till praktiken och se om jag kan komma dit några dar, eftersom att jag har en massa "kunder" som typ tjatat på mig hela sommaren =P 

Usch klockan ringer redan klockan nio imorgon och då måste jag upp. Inga mer sovmornar med andra ord. Jag blir trött barar jag tänker på att jag om en vecka ska sitta i skolbänken vid den tiden. 

Men men jag skriver mer imorgon
Ha det så bra så länge

Love  

plus och minus

sitter och äter middag nu, blev verkligen en nyttig bär och grädde. Rester från igår och pannkakan ville man som sagt inte äta mer utav. Sen ska jag ta mig ut på en kvällspromenad, trots att de inte känns så jätteroligt i det här vädret. Hoppas på att det kommer någon bra film på tv ikväll som man kan kolla på. Någon som har ett tips?

Love


FILM

Sitter och kollar film nu igen, men när det är sådant här väder så finns det inte så mycket annat att göra utom att ligga inne och se på tv. Just nu ser jag p Wold Trade Center filmen, någon annan som har sett  det? Egentligen är det så himla jobbigt att se sånna här fimer. Man blir helt nere, när man tänker på att det faktiskt har hänt. Usch, jag kan verkligen inte sluta gråta när jag ser den här filmen. Jag har sett den många gånger förut, men trots det blir den aldrig lättre att se på. Man blir så inne i filmen, och känner verkligen för alla som dog och deras familjer. Jag tycker att det är bra att dom gör sånna här filmer, som gör att man inte glömmer. Det blir på något sätt en hedring åt de som drabbades.
Sånna här filmer får en att uppsakatt det man har lite mer.



Mamma ringde även nyss och frågade om hon skulle handla lunch till mig. Det var verkligen en överasknig för hon brukar inte erbjuda sig att göra det. Hon kännde väl för att vara lite extra snäll och det kan man ju bara vara tacksam för.

Love

Gomorgon

Vaknade för kanske en timma sedan, idag får bli min sista sovmorgon. Imorgon får jag ställa klockan så att jag vänjer mig att vakna tidigt. Just nu sitter jag och tittar på Sherrybaby, det verkar vara en rätt bra film, trots att jag missat början.



Vad har ni för planer för dagen?

Love

Lördag

Hej

Har spenderat kvällen hemma hos mamma och har därför inte haft tid att skriva. Vi åt tacos, vilket var en njutning jämfört med min lunch som ni kanske läst om. Tog med kokospannakakorna hem till Max och Andreas men de bara spotta, vilket kanske förtydligar hur äckliga de faktiskt var.
Har även tagit en långpromenad med mamma, det är så himmla skönt att vara ute och gå på kvällarna såhär på sommaren/hösten. Synd bara att det blir så mörkt. Jag känner att jag redan börjar längta tills nästa sommar. Haha vilket är väldigt nära =P
De var även tänkt att jag och mamma skulle se på någon film eller något nu, eftersom att vi inte ses så ofta längre. Men så blev det inte, för hon sover redan. Som vanligt när vi ses =P

Hur spenderar ni eran lördagskväll?

Love


inte ens i mina drömmar...

kunde jag föreställa mig en mer perfekt klänning. Tänk om jag hade haft råd att köpa den! Den skulle verkligen få mig att känna mig som en prinsessa på min 18-års dag. I love it!! Ska försöka spara ihop lite pengar,men troligtvis kommer de inte att ha den kvar i lager så länge, för den är ju så underbart fin!



http://www.stylebystars.com/



All I Want Is You - Barry Louis Polisar - Juno Soundtrack



Ni får lyricksen också bara för att jag är en sådan sucker för låt texter.

If I was a flower growing wild and free.
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and green,
All I'd want is you to shade me and be my leaves.

If I was a flower growing wild and free.
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and green,
All I'd want is you to shade me and be my leaves.

All I want is you, will you be my bride.
Take me by the hand and stand by my side.
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call.
If you were the winter, I know I'd be the snow.
Just as long as you were with me, let the cold winds blow.

All I want is you, will you be my bride.
Take me by the hand and stand by my side.
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

If you were a wink, I'd be a nod.
If you were a seed, well I'd be a pod.
If you were the floor, I'd wanna be the rug.
And if you were a kiss, I know I'd be a hug.

All I want is you, will you be my bride.
Take me by the hand and stand by my side.
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea.

If you were the wood, I'd be the fire.
If you were the love, I'd be the desire.
If you were a castle, I'd be your moat,
And if you were an ocean, I'd learn to float.

All I want is you, will you be my bride
Take me by the hand and stand by my side.
All I want is you, will you stay with me?
Hold me in your arms and sway me like the sea

oätligt

måste bara tala om att min lunch var helt oätlig. De serverades kokospannkakor och de var de jobbigaste jag har ätit. De var inte jätteäckligt utan de vara bara typ tungt och de gick inte att tugga typ. Usch jag mår illa bara jag tänker på de. Och jag som är så dum och alltid gör typ dubbelsats av allting så att man ska kunna frysa in resten, Nu går liksom tjugo pannkakor till spillo. Och inte nog med det så mådde jag inte så mycket bättre efter min linfrös shot. Usch, nu måste jag trösta mig med en cigg, som vanligt via sovrumsfönstret.

Love

Ashlee Simpson - Outta my head


GodMorgon

Heej

Vaknade för inte så länge sedan, känner att det verkligen går bra =p
Har inga direkta planer för dagen, tar den lite som den kommer. Det är ju inte så många dar kvar  på lovet, så man får ju passa på att bara göra ingenting som man inte annars har tid med. Jaja, ni lär ju få höra om dagens bravader senare.

Vad ska ni göra idag?

Love

SOV SÖTT

nej nu är det dags att stänga av datorn.
Själv ska jag kolla lite på Jay Leno show där Scarlett Johansson och Luke Ford gästar.




Ha det bra, vi hörs imorn.

Love

Carrie Underwood - Before he cheats



Videon är också rätt bra, men låten är bättre med texten framför sig. För den är lite rolig, som en story liksom.

Kid Rock - All summer long



Äkta sommarlåt, även skönt att den har sweet home alabamas  background music.

sovdags?

hej,
nu är jag hemma. Tog en snabb träning efter inhandligen utav mat och sedan en sväng förbi mamma och hälsade på max och andreas. Sedan blev jag bjuden på middag av en vän. Och inte först nu är jag hemma, tror jag ska ta mig in i duschen och lägga på en ansiktsmask, det känns lite som om jag är i behov utav det. Min hur var så himmla torr förrut så idag peelade jag den två gånger. Så nu är jag kritvit, kännde mig som en albino när jag var ute idag. Hoppas, hoppas att solen tittar fram nu under den sista sommarlovs veckan. Som tur är blir jag ju brun rätt lätt. Men annars e jag kritvit som sagt, jag är rädd för att vintern kommer medför en massa solarium solning, vilket absolut inte är bra. Egentligen skulle jag vilja använda spray tan, men det är för dyrt och de som är för hemmabruk uppfyller inte riktigt samma kriterier. Och brun utan sol är jag inte fan utav, de ser lätt fejk ut och sen så luktar det för jävligt.
Små kollar lite på Conan O'Brien och de är skådespelaren ifrån filmen Knocked up som är där. Jag vet inte riktigt vad han heter, men han spelar så himla bra eller han passar så bra som den karaktär han har i filmen. Har ni sett den filmen?

Idag har jag även haft rekord här i bloggen, aldrig har det varit så här många besökare! Jag är verkligen jätteglad! Tack så mycket.

Just det skulle ju lägga upp kyl bilderna idag, har faktiskt tagit fotona och det är stor skillnad tro mig, trots att jag inte köpte så mycket. Men tyvärr är kamera sladden till datorn borta och jag orkar inte leta reda på den nu. Men jag ska försöka hitta den imorgon.

Ha det bra så länge.

Love

sätter lite fart

nu blir det att snabbt ta sig in i duschen, sedan diska berget med disk i köket. Och sen ska jag äntligen iväg på den där förbannande storhandlingen med pappa. Jag lovar att bjuda på en bild på mitt tomma vs fyllda kylskåp sen, (haha I know you can´t wait)

Ha de bra

Love

haha, för roligt =P


beroende

hallå

nu är jag tillbaka igen, det blev en liten snabb träning och sedan lunch (kyckling för den som är intresserad utav att veta det) och nu sitter jag och kollar på våra bästa år. Efter varje avsnitt så tänker jag att jag inte ska kolla på det igen, eftersom att det suger. Men hur som helst så kollar jag iallafall alltid, eller så fort jag har chansen. Det är egentligen stört att man kan bli så fast i en såpopera. Jaja man får iallafall se lite ögongodis som  Eric Winter....



Girlicious - Stupid Shit



är detta bra musik?

Godmorgon

uppe ,med tuppen haha ne inte riktigt. Fast detta känns relativt tidigt för mig =) Fast jag ligger fortfarande i sängen och ser på smalville finns det något tråkigare serie? Fick lite bad news av yamuna, tydligen kommer hon inte hem först sent den 23 istället för tidigt den 22. Visserligen så är det bara en dag som skiljer, men vi hade värsta planerna för sommarlovets sista helg. Men jaja jag klarar mig =P
Nu ska jag väl kolla runt på datan lite till, men sen måste jag väl faktikst göra lite nytta. En hel dag till i sängen känns inte direkt givande.
Vi hörs sen, hoppas att ni har en bra dag.
Och tack för alla kommentarer!

Love


nej ni

nu blir det till att stänga av datorn och försöka sova lite. Eller nu ljuger jag igen. Sova lär jag ju inte göra de inom de närmsta timmarna. Men förhoppningsvis inte allt för sent!, ska ställa klockan på halv elva imorgon. Det är väl inte så tidigt egentligen men, fast för mig har det blivit det.
Jaja, har inge planer inför morgon dagen vi får helt enkelt se vad den har att erbjuda.

Nu ska jag kolla på CSI och leta reda på min kamera så att ni kanske kan få några bilder imorgon.

Love


Fergie - Labels or Love


woho

äntligen har jag fått lite andra färger på bloggen. Det har jag visserligen trixat lite med förut, och det är ju inte så svårt. Mitt problem är fortfarande att få in den header som jag vill ha. Jag antar att jag får be någon om hjälp. För jag är tydligen inte så smart som man måste vara för att klara av det. Men men jag är nöjd så länge iallafall. 
Just nu sitter jag och ser på sex and the city och äter middag (tidigt jag vet). Jag måste faktiskt skärpa till mig med mina mattider, det är ju verkligen inte hälsosamt att äta såhär sent på kvällen / natten.


hemma

hello

sitter nu och bläddrar mellan Hells kitchen och The hot chick. Jag tycker att det inte har varit något bra att se på tv på hur länge som helst. Men sen kommer allt på samma gång. Som vanligt.
Nu ska jag försöka mig designen här på bloggen, vi får se hur det går. Jag är inte så jättebra på det, men man måste ju försöka lite själv, innan man köper hjälp av någon annan.

Love


jag ger upp

usch jag orkar inte vara hemma och slappa.
nu blir det allt att dra och träna, sen ska jag hem och kolla på The hot chick... åh, de var typ min och Yamunas favorit film förr. Nu kom jag och tänka på hur mycket jag saknar henne också...

Love

change of plans

hej

blev ingen sväng till affären med pappa, kännde mig alltför död för att springa runt i en mataffär. Istället så blir det till att sega framför datorn och lite tv tittande såklart. Ska försöka att äta lite också men med det är illamåendet så är det verkligen inte det enklaste ska jag meddela. Ni får ha det så bra så länge, så får vi höras lite senare.

Love

Tidigt?

Hej

Jag som skulle gå upp tidigt idag, vilket skämt. Blev väckt vid tolv tiden, sen dess har det inte hänt så mycket har bara ätit lite och tittat på tv. Jag tror att jag håller på att bli riktigt sjuk. Känner mig helt matt och död typ. Huvudvärken och illamåendet är inte längre att leka med... Har pressat i mig lite alvedon,  flytande dock eftersom att tabletterna var slut. Det är verkligen äckligt kan jag påmina er om som glömt hur det smakar.
Nu ska jag försöka ta mig in i duschen, och sedan åka hem till mig. Eftersom att pappa kommer förbi vid fem tiden så att vi kan åka och handla mat. Som ni vet så ekar det ju i princip i mitt kylskåp. Vem vet jag kanske till och med kan bjuda på en bild utav det, eftersom att jag fått lite kritik över att jag har så få bilder. Jaja, vi får se. Ikväll ska jag väl även försöka göra något med designen på bloggen om jag orkar.

Love

sleepy?

ett litet kvällsinlägg ska jag väl kunna bjuda på. Ska nog lägga mig, eller vem försöker jag lura. Men jag ska stänga av datorn iallafall. Och ni kan ju hoppas på att jag inte vaknar allt försent imorgon. Men det lär ni ju märka, eftersom jag antagligen kommer att skriva här när jag vaknat.

aja men gotta go

sov sött


I dag är det de vänsterhäntas dag

Artikel tagen ifrån Aftonbladet.

Psykologen: De lever i en värld som är skapt för högerhänta

De utgör en tiondel av mänskligheten.

De är överrepresenterade bland framgångsrika musiker och har en ökad risk för att drabbas av schizofreni.

Och i dag är det deras dag.

Grattis alla vänsterhänta.

- De lever i en en värld som är skapt för högerhänta och har varit förtryckta historiskt. Det är bra att de uppmärksammas, säger Louise Rönnqvist, professor i neuro- och biologisk psykologi vid Umeå universitet.

I dag den 13 augusti är det de vänsterhäntas dag eller som den ursprungligen heter "The Lefthanders Day". Dagen instiftades av en amerikansk organisation för 17 år sedan för att uppmärksamma vänsterhäntas svårigheter i vardagen.

Även om det rör sig om generaliseringar så menar Louise Rönnqvist att det finns påtagliga skillnader mellan höger och vänsterhänta.

- Dels rent biologiskt men också beteendemässigt skiljer vi oss från varandra. Vänsterhänta är överrepresenterade bland musiker, dirigenter, dansare och andra kreativa yrken, säger hon.

Gynnas i idrotter

En förklaring till det är att den högra hjärnhalvan som styr vänster sida av kroppen också sköter det spatiala eller rumsliga tänkandet. Flera kända konstnärer har varit vänsterhänta däribland, Leonardo da Vinci och Pablo Picasso.

- Dessutom gynnas ofta de vänsterhänta i många olika idrotter. De är ofta mindre assymetriska och svårare att läsa i sporter som till exempal tennis och handboll, säger Louise Rönnqvist.

På minuskontot hamnar en ökad risk för schizofreni, sämre språklig förmåga och högre olycksrisk.

Behövs verkligen de vänsterhäntas dag?

- Ja. Jag tycker att vi ska uppmuntra mångfald. Vi ska gynna personliga talanger se det som något positivt. I stora drag är vänsterhänta inte förtryckta längre. Men på grund av att redskap oftast är gjorda för högerhänta drabbas de oftare för olyckor, säger Louise Rönnqvist.

Borde högerhänta använda sin vänsterhand oftare?

- Ja, genom att träna bägge händerna tränar man också hjärnan. Men man ska inte tvinga någon.

Johan Arkert



Kända vänsterhänta

Leonardo Da Vinci

Oprah Winfrey

Robert De Niro

Morgan Freeman

Brad Pitt

Albert Einstein

Mary-Kate Olsen

Ashley Olsen

Jimi Hendrix

Celine Dion

Wolfgang Amadeus Mozart

Eminem

David Letterman

Napoleon Bonaparte

Pablo Picasso

Grattis till mig då, på de vänsterhäntas dag


Hello

Har precis försökt få två små odjur i säng vilket inte var det lättaste. Just nu sitter jag och ser på finalen av crowned. Egentligen så borde jag inte se det, eftersom att mina favoriter åkte ut förra veckan =(  Sen så vet jag redan vilka som vinner vilket kanske inte gör det hela särskilt roligt heller. Vilka hoppas ni på, tror ni vinner då?


Ada and Christan
 
Ada & Christan


Jag känner mig relativt utmattad efter kvällens träning. Jag kan garantera er att jag kommer ha en otrolig träningsvärk imorgon! Alltså inget att se fram emot.


Rihanna - Disturbia


Onsdag ?

Hallå där, tidigt att skriva dagens första inlägg nu! Jag har faktiskt inte sovit fram tills nu, tro det eller ej. Vaknade redan vid halv elva imorse. Vilket faktiskt är rätt så tidigt för mig. Tog mig hem till mamma ganska tidigt, eftersom att jag ska vakta Max och Andreas i eftermiddag/kväll. Ska väl snart gå och häma Andreas på dagis också. Just nu sitter jag och skriver ut en massa recept. Känner att kreativiteten inom matlagningen inte är på topp för tillfället. Känner att jag endast ätit ägg, kyckling och fil de senaste veckorna. Dags för lite förändring, främst så måste jag se till att pappa åker med mig och storhandlar så att jag får hem lite. Just nu ekar de i skåpen ska jag tala om för er. Jaja, någon gång innan skolan börjar måste jag ju se till att få ordning på det iallafall.
Ska väl se om jag möjligen hinner iväg och träna en stund innan barnvaktningen. Kan ni förstå hur tråkigt jag har som väljer att träna och städa! Jag är lite halvt störd för tillfället, men man måste ju fylla sina dagar med någonting.
 Det var väl vad jag hade att skriva för tillfället. Vi hörs, hoppas att ni har det bra.
Love

kväller

hallå
har precis kollat igenom min beställning ifrån everydayminerals och jag längtar verkligen tills allt kommer hit!!
ligger för tillfället i sängen med en ansiktsmask, jag har ont i kroppen och känner mig anmält seg. Känns lite som om jag ska bli sjuk... Hoppas verkligen inte det...

Love

morgon

tidigt, jag är verkligen bra på att sova bort hela dagarna. Nu sitter jag och väntar på att våra bästa år ska börja, kan man ha tråkigare liksom. Funderar på vad jag ska äta till lunch, börjar bli lite hungrig nu. Men jag har verkligen ingen energi känner jag. Vill bara gå och lägga mig igen, det känns som om jag ska kräkas. Det är till och med ovanligt fint väder idag, så det borde ju göra så att man blir lite mer glad. Men inte i detta fall. Jag vill fortfarande bara krypa tillbaka i sängen och dra täcket över huvudet och drömma mig bort.

love

bad

nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig

Sexy Scorpio


Stjärntecken Skorpionen

År 2008 för Skorpionens stjärntecken

Du kommer att blir mer praktiskt inriktad och jordnära. Ditt fokus kommer att alltmer glida över till att handla om yrke, karriär, arbete, ekonomi och materiella behov.

Dina möjligheter kommer att ökas.  Sådant som har med karriär och yrkesliv får en mer framträdande roll. Det kan leda till högre lön, mer inflytande och bättre materiell standard. Du har goda karriärmöjligheter och får back up. Det kommer att finnas personer i din omgivning som stöttar dig, speciellt på det praktiska planet. Det kan handla om någon chefsperson eller någon annan i ledande ställning. Mycket möjligt att det även dyker upp ny en passion på jobbet.

Ta det försiktigt med stimulantia, droger och alkohol. Det är annars lätt att tappa fotfästet och då kan ett ovälkommet missbruk smyga sig på. Se upp med människor med alltför flummig och svävande världsbild.

Lyssna till kloka råd från nära vänner. Visdomsord från rätt person kan öppna nya dörrar. Nya vänner dyker upp som får ökad betydelse. Speciellt där umgänget sker runt ett intresse, i föreningslivet eller i någon annan form av organisation.


we kiss, we make up =)

Nu ska jag försöka sova

sov sött mina vänner

Love

MÅNDAG

Hallå
två veckor tills skolan börjar nu, det känns både bra och dåligt. Tråkigt att lovet är över, men samtidigt skönt att få börja de sista året nu!
Idag har jag vart och ätit lunch med mamma och Max, sedan blev det till att träna lite.
Nu sitter jag här framför datorn och funderar kring om jag ska köpa lite i.d makeup eller inte. De kostar ju rätt mycket, men sen är det ju bra och det räcker länge. Måste fundera lite längre kring det där, kan verkligen inte bestämma mig nu eftersom att jag faktiskt nästan inte har några pengar kvar den här månaden!!

Love

trött

hej

har inte hunnit skriva på hela dagen, haft fullt upp helt enkelt.
Jag är riktigt förvånad över att jag är trött såhär tidigt!! Är det möjligt att jag kommer att kunna somna snart?
Vi får hoppas på det.

Love

Kate Perry - Hot n Cold



Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
You, You don't really want to stay, no
You, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

LÖRDAG

hallå
jag har spenderat hela dagen hemma hos mamma med mina syskon, därför har jag inte haft tid att skriva  här. Nu ser jag på film med mamma så gotta go. Vi hörs sen.

Love

tidig kväll

sitter hemma hos mamma, alla sover redan. Det var inte riktigt vad jag räknat med när jag åkte hit. Men men, fick lite god mat iallafall. Köpte ett par skor idag på rea. De e vanliga svarta pumps fast med typ åtta centimers klack. Så det är ju inte direkt som att man kan använda dem så ofta. Men det är alltid nödvändigt att ha några sånna här skor, som ni förstår. De kostade endast 200:- så egentligen är de verkligen värda det. Men de e lite trånga, skulle egentligen behöva en storlek större, men de var slut tyvärr. Så jag vet inte om jag ska ha dem eller inte... Kanske fixar jag in en bild på dem imorn så att ni också kan få se dem. Förhoppningsvis så blir det ju inte en lika lång sovmorgon imorn, eftersom att jag ska lägga mig inom någon timma.

Nu ska jag kolla lite på film, vi hörs sen.

Love

time to start

hallå

vaknade för typ två timmar sedan, men har inte gjort något förutom att se på tv och ätit lite. Nu ska jag in i duschen och sätta i en inpackning för mitt hår är så himla torrt och slitet att jag tror allt kommer att gå av snart. Sen måste jag städa och packa ihop allt porslin som är i köket, för pappa ska komma och hämta det. För sen ska jag åka till min kära mamma och sova där tror jag. Eftersom att J är i hamburg hela helgen så kan jag ju passa på att vara lite där med mina syskon =) Jag måste också åka och köpa packet till Mien eftersom att hon fyller år på söndag!!
Gotta go

Vi hörs

Love

kväll

hej igen

nu är jag slut, här städat hela städskåpet och köksskåpet och det var verkligen inte att leka med. Jag är hungrig, men det finns ingenting här hemma att äta. Jag måste ge mig iväg ut imorgon och handla hem lite. Nu är det sex and the city dags. Ni andra får ha det så bra så länge.

Love

TORSDAG

hallå där

kom precis hem, har varit och kollat på kattungar hela dagen. Jag tror inte att min mamma blev klokare, så antagligen kommer vi att få hem två stycken.
nu har jag precis ätit min take away mat och tagit en cigg i fönstret igen, pantad som jag är! Kvällen lär spenderas med en  massa fixande i lägenheten. Eftersom att det ser ut som om en bomb har slagit ned här. Man kan knappt gå på golvet för att det är så fullt med grejjer. Trots att jag typ städar varje dag så blir det fan aldrig klart.
Så kvällen lär spenderas med lite tv tittande och en fortsatt röjning här hemma.

Ha det bra

Love


seg

heej

nu sitter jag hemma hos mamma och ser på film (The Heartbreak Kid). Det är inte så bra, ganska seg faktiskt, men den funkar. Imorgon så ska vi åka och kolla på de kattungar som min mamma ska köpa. Och så ska vi köpa en eller två stycken. Fast man får inte hem dem först om sex veckor, men det är sådana raskatter så man måste fylla i en massa konstiga formulär och grejjer.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, eftersom att jag mått illa hela kvällen nu. Hoppas att ni mår lite bättre än mig =)

Love

PAIN

jag har äntligen tvättat klart alla fönster och fixat alla gardiner utom två. Nu kan jag inte fortsätta, för jag är skadad, När jag skulle  klippa upp ena gardinstångspacketet så råkade jag köra in saken i tummen. Så spetsen kom rakt in i fingerspetsen, och de blev typ två tre cm djupt. Det slutade inte blöda på två timmar :( Och nu har jag varit på vårdcentralen och fått det omlagt. Så hela min tumme är inslagen. Jag är så himla klantig, jag lyckas alltid försätta mig i sådana här konstiga situationer.

Love

onsdag

hallå där
nu har jag precis kollat på Rachel Ray och ätit lite. Kanske lite tidigt för lunch egentligen, men är man hungrig så är man. Men nu måste jag sätta lite fart, idag ska jag tvätta fönster och sy upp och stryka gardiner. Det kommer bli ett riktigt litet äventyr för jag har aldrig gjort det innan.
Min granne flyttar idag också, jag visste inte att han skulle göra det. Men fick reda på det när han kom upp för att säga hej då.
Men nu måste jag gå, ha det bra och hoppas att ni gör något roligare idag än vad jag gör.

Love

soooov

nej, nu ska datorn stängas av för det är läggdags. '
lite tv tittande till men sedan sängen!

Love

slut

hej igen.
Nu ligger jag i sängen och ser på american idol. Jag är helt slut, har städat hela kvällen nu och jag kan nu märka att jag inte har så jättemycket kvar längre. Imorgon kommer pappa förbi och hämtar lite mer saker och sedan ska han ut på landet. Jag hoppas att han hinner kolla igenom de saker jag rensat ut åt honom först, så att jag slipper ha en massa porslin kvar på köksgolvet.
Pratade med Lisett idag och hon ska tatuera sig nu i veckan. Jag är så avundsjuk. Vill ju också göra det, men för att få göra på de "seriösa" ställena så måste man ju såklart vara 18 :( Men det är ju inte så jättelång tid kvar som tur är. Jag hoppas att Yamuna glömt bort att jag lovat henne att pierca mig när hon kommer hem. För jag är verkligen inte särskilt sugen på det. Men men vi får se...

Nej, nu ska jag lägga mig och se på film eller något och försöka sova. Det är så irriterande att jag inte kommit på hur man sätter på timern på tvn, så jag måste stänga av den innan jag somnar. Vilket är tråkigt, eftersom att den för tillfället är mitt enda sällskap.

Love

Tisdag

Hej
Det blev lite change of plans. Jag är hemma. Klockan ringde vid sex imorse och jag orkade verkligen inte ta mig upp då. Plus att jag hade en huvudvärk som inte var att leka med. Så jag ställde in mina planer för de närmsta dagarna. Större delen utav dagen har istället placerats i sängen. Har varit uppe och diskat lite och ätit. Pappa kom förbi med ett storpack köttfärs som jag potionerat upp i en massa småpåsar. Just det han kom även förbi med en grilladkycklig. För första gången i mitt liv så har jag rensat en sådan själv. Det var det äckligaste jag gjort kan jag meddela. Jag stod och grina hela tiden, det kändes så himmla äckligt bara. Jag vet att det är lite larvigt. Men jag kan inte rå för det, jag kände mig så grym när jag höll på. Det slutade med att hela hamnade i papperskorgen. Usch jag hade verkligen ingen matlust längre efter att sätt det.
Det är så himla dåligt väder, visserligen är det väl lite tur när jag ändå bara är inne och städar hela tiden. Men det har resulterat i att jag inte går ut utan istället tar alla mina rökpauser i fönstret. Så nu luktar det rök i hela lägenheten. Visserligen försvinner väl doften snart, men jag blir så lack på mig själv att jag håller på såhär.
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen igen och se på film. Kanske blir det ett bad lite senare, vem vet. Måste väl förövrigt också ta mig ut och handla lite mera mat. Men ni får ha det så bra så länge.

Love

första natten

hallå

nu har jag äntligen kunnat slita mig ifrån städandet och fixandet. Tiden bara flyger förbi. Har faktiskt kommit en bit påvägen nu, men jag antar att det kommer att ta minst några dagar till att bli färdig. Så nu är jag här ensam i lägenheten och ska väl snart lägga mig. Det känns lite nervöst. Inte för att jag inte sovit ensam hemma många gånger förut. Men nu är det i min egna lägenhet. Det känns lite annorlunda. Nu när jag vet att min pappa inte kommer sova här mer. Och jag hatar att sova ensam, och nu ska jag sova helt ensam i lägenheten. Jag måste verkligen se till att bjuda in en massa folk så att jag slipper göra det. Jag längtar till yamuna kommer hem, för då behöver jag inte sova ensam längre haha.

Nu måste jag sluta skriva här, för jag ska upp fruktansvärt tidigt imorgon för att åka ut till hevredal och hälsa på släkten. Sen på eftermiddagen ska jag vidare till uppsala för att sova och spendera onsdagen. Men jag antar att jag kommer hem någon gång på onsdags eftermiddagen/kvällen. Och inte först då lär ni höra ifrån mig igen. Men jag antar att ni klarar er =P

Ha det så bra nu, så hörs vi om någon dag.

Love

kanaler

hellu

äntligen har jag tagit mig en paus ifrån lägenhetsfixandet och satt mig för att blogga lite. Det känns som om jag inte kommer någonstans här i lägenheten trots att jag hållt på och fixat hela dagen. Men jag hoppas att det snart blir klart.
Nej, nu ska jag försöka ställa in alla kanaler på rätt plats på tvn. Ni får ha det så bra, jag skriver säkert senare.

Love

Mariah Carey - Bye Bye


sista natten

hellu

jag har inte haft en minuter över till att blogga idag, först nu. Åkte till ikea imorse och handlade en massa saker, gjorde typ av med någon tusenlapp trots att jag bara skulle köpa lite... Det roliga är att jag ska dit imorgon igen,och då lär jag ju spendera minst lika mycket pengar. Men efter det kommer jag att vara out of money. Förhoppningsvis så kanske någon behöver fixa sitt hår så att jag kan tjäna en slant.
Men jag tror faktiskt att det kommer bli den sista vändan till ikea imorn, eller iallafall näst sista. Tyvär så fick jag förtydligat av min pappa att han inte skulle ha råd att köpa de alla saker som vi planerat. Men jag kan ju inte direkt kräva det av honom heller, så jag får väl använda mina sista egna pengar. Men det är det värt, tror jag.
Hann även med en liten snabb utflykt med släketen för att fika och sörja **** bortgång.
Efter det så hade jag tvättstugan, och samtidigt så plockade jag ut alla våra saker ur kökskåpen så för tillfället står det grejer överallt på golvet i lägenheten. Eller iallafall allt som jag vill slänga, men måste vänta på att min pappa godkänner. Sen har jag skruvat ihop den sista byrån, monterat och installerat den nya tv:n har dock inte ställt in alla kanaler på rätt plats men det får jag göra senare. Sen åkte jag hem till mamma för att plocka ihop det sista. Så nu är typ allt jag äger nedplockat i väskor/kartonger/påsar. Finns dock lite skärp kvar som ska slängas. Men imorgon är det den stora dagen, då ska alla mina ägodelar förflyttas från mitt hem till min lägenhet. Visserligen kommer pappa att bo kvar i typ två veckor med mig i lägenheten, men det kommer ju inte märkas eftersom att han typ aldrig är hemma.
Just det såg även på North Country idag, någon annan som såg den? Har egentligen sätt den innan, fast det var ett tag sedan. Jag tycker att filmen är bra, visst kanske inte en fem plusare, men den är verkligen värd att se. Det är bra att se lite filmer då och då som ger än en tankeställare.
Jag ska försöka skriva lite oftare är i bloggen, det känns som att jag skriver alldeles för lite, för sällan och för meningslöst för alla de besökare som jag har. Jag förstår inte vilka ni alla är? Och vad som kan intressera er i den här bloggen när ni inte ens känner mig. Men det är trevligt att ni tar er tid och läser iallafall.

Jag hoppas att ni har det bra, och vi hörs snart.

Love

sent

hallå

har inte hunnit skriva första nu. Hela dagen har spederats med att montera möbler och slänga ut en massa gammla möbler. Jag har typ gjort det tusen gånger nu, men deblir typ aldrig klart. Det tar verkligen mycket längre tid än vad man tror att det ska göra. Men nu är det inte så mycket kvar, två dagar till och sedan borde nog allting vara klart. Förhoppningsvis!
Just nu sitter jag hemma hos mamma och ser på film. Det känns lite skrämande när jag tänker på att det här antagligen är den sista natten som jag bor hemma och kan vara med henne. Om ni förstår hur jag menar. Alltså det är ju inte som om jag inte kommer att träffa henne sen.
Fast visserligen har vi ju inte haft en sådan jättebra relation de senaste åren, kanske blir det bättre nu när vi kommer bort ifrån varandra lite mer. Vem vet. Man kan ju alltid hoppas.

Nu börjar filmen igen, ska fortsätta kolla. Jag hoppas att ni har det bra.

Love

FRIDAY

Hallå där,
jag vet att jag fortfarande inte blivit helt bra på att börja blogga igen. Jag vet inte riktigt varför, kanske blir de bättre sen när det blir med ordning på allting.
Idag har jag varit på dop och sedan på ikea. Det känns som om jag har varit på ikea typ sju miljarder gånger denna sommar. Men men inte ska man klaga, blir bara lite deprimerad när jag inser hur många tusenlappar som jag lagt ut på lägenheten.
Dessutom när jag nu inset att jag verkligen bor i värsta slumm området. Det är ju ingen nyhet att kvarteret varken har brist på alkisar eller knarkare. Nu kan vi även lägga till ännu en "grupp"  BLOTTARE. Den trevliga farbror som blottade sig för mig var väl i typ 50 års ålder. Och nej för er som frågar han var varken attraktiv och han hade inte speciellt stor k*k. Hela situationen uppstod när jag var nere med lite kartonger till bilen (eftersom att min pappa flyttar ut som ni vet). När jag kommer ner så är det en man precis runt hörnet utanför min port, som typ hoppar fram när jag går ut. Jag går förbi honom helt vanligt och går mot bilen, (visserligen verkade han ju lite konstig men det är ju typ alla där jag bor!). Sen går jag bort till bilen och ställer in alla kartonger och när jag vänder mig om står han typ två tre meter ifrån mig. Jag blev helt överaskad och hoppa typ till eller nått för han när jag fick ögonkontakt med honom så sa han att jag skulle vara lugn och att han inte skulle göra mig illa. Asså ni förstår inte hur rädd jag blev, asså visst det är väl bra att han inte skulle göra mig illa, men asså vem säger ens så då måste man ju redan vara relatvit fuckad. Sen så drar han ner sina byxor och går mot mig, så jag slängde mig in i bilen och tryckte ner den där knappen som gör så att dörrarna låses. Då pressar han hela sitt "paket" mot fönsterruan (observera att han inte bar några kläder överhuvudtaget på underkroppen) och rycker samtidigt i billdörsshandtaget. Jag visste så inte vad jag skulle göra jag bara grinade. Jag kände mig helt jävla förnedrad. Jag vet inte varför, och självklart helt äcklad. Nu i efterhand kan undrar jag varför jag inte bara tröck på tutan eller något så folk skulle höra. Helt dum i huvudet liksom, eller varför jag inte bara startade bilen och körde iväg lite. För jag kan ju faktiskt köra lite, även fast jag inte får göra det själv. Allt låste sig liksom bara, jag kan inte förklara det. I 17 minuter satt jag i bilen med blottaren tryckt emot rutan. Klockan var åtta på kvällen hur fan kan inte någon ha sett det? Det hela slutade tack vare att min pappa kom ner för att han undrade vart jag tagit vägen.
Jag kan säga att det hela inte slutade allt för bra för blottaren, eftersom att min pappa är en jävel på att ge igen. (Här var det bra att folk inte såg något, eftersom att det kunnat resultera i en prick i registret för min pappa. )
Så om ni ser en man i kanske 45-50 års åldern med mörkbrunt hår, mustasch med ett relativt stort smultronmärke på vänster kind, en spräckt läpp, röd jacka, lite halvt haltande och med eller utan gröna college shorts i hägerstensområdet. Så WATCH OUT!

Jag måste dra till mig alla översexuella idioter!
 
Nej, nu måste jag ta mig ut och ta en cigg för att lugna nerverna lite. Egentligen är jag lite rädd för att gå ut, eftersom att man inte vet vilka idioter man kan stöta på. Men som min pappa säger den dagen man ger upp och inte vågar leva  så låter man dem vinna!



The Foundations - Build me up Buttercup


RSS 2.0