Sexy Scorpio


Stjärntecken Skorpionen

År 2008 för Skorpionens stjärntecken

Du kommer att blir mer praktiskt inriktad och jordnära. Ditt fokus kommer att alltmer glida över till att handla om yrke, karriär, arbete, ekonomi och materiella behov.

Dina möjligheter kommer att ökas.  Sådant som har med karriär och yrkesliv får en mer framträdande roll. Det kan leda till högre lön, mer inflytande och bättre materiell standard. Du har goda karriärmöjligheter och får back up. Det kommer att finnas personer i din omgivning som stöttar dig, speciellt på det praktiska planet. Det kan handla om någon chefsperson eller någon annan i ledande ställning. Mycket möjligt att det även dyker upp ny en passion på jobbet.

Ta det försiktigt med stimulantia, droger och alkohol. Det är annars lätt att tappa fotfästet och då kan ett ovälkommet missbruk smyga sig på. Se upp med människor med alltför flummig och svävande världsbild.

Lyssna till kloka råd från nära vänner. Visdomsord från rätt person kan öppna nya dörrar. Nya vänner dyker upp som får ökad betydelse. Speciellt där umgänget sker runt ett intresse, i föreningslivet eller i någon annan form av organisation.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0