illa

åh jag känner mig helt nere nu, jag vet inte varför.
hela dagen har fungerat bra, men nu e jag helt förstörd

jag orkar inte det här, jag vägrar börja gå runt och må dåligt nu igen.

parapapapapapapapapapaa

I have to go home
Cause I'm real tired you see
Now I hate sleeping alone
Why don't you come with me

torsdag torsdag

den här dagen ha sugit

- dåligt väder som fan

- riktigt jobbiga skavsår

- fick jobba över

- väntade på lisett i regnet för länge

- var tvungen att gå igenom hela fallet ifrån i midsommras med polisen

- jag och alla andra har varit arga idag

åh jag orkar inte, hoppas att morgondagen blir bättre.
 
fast det lär den väl inte bli

damp damp

tjaba
hemma ifrån jobbet nu har även hunnit med en sväng förbi emelie och käkat lite mat med henne och sophie.
nu ska jag sova.

jag är på apdåligt humör

öhhhhhhhh sug kuuuuuuuk

ensam e stark

tjaba
idag så han jag med bussen från svandamsplan för första gången på en och halv vecka. Vilket resulterade i att jag inte behövde springa halvt ihjäl mig till tuben. Tyvärr så fick jag idag veta att bussarna ifrån märsta station inte går på sommaren, så nu måste jag gå varje morgon :( och de e stress så jag måste typ springa för att hinna ifrån tåget och till jobbet innan jag börjar.
men men nog om det, hade typ åtta nio kunder idag så det var inte så jättestressigt. Hade en permanent också, men det gick bra iallafall.
Sen blev det en sväng förbi bredäng ikväll för att min kära mamma har köpt en tvättmaskin åt mig. Det var ett helvete att få den upp för dessa trappor kan jag bara tala om. Jag var verkligen hur nära som helst att plinga på min snygga granne och be honom hjälpa till, men eftersom att det fortfarande känns lite knas sen han festade här så ansåg jag att det inte var värt det. Tillslut fick vi äntligen upp den förbannade helvetesmaskinen, men då kom de stora dilemmat. Hur fan kopplar man in en tvättmaskin? Är det bara för att jag e brud som jag inte kan det där, eller är jag bara helt jävla lost inom de tekniska områdena. Efter att ha läst instruktionsboken två gånger, så fattar jag fortfarande inte. Så nu sitter jag här och önska för första gången att jag hade en man som kunde lösa detta problem åt mig. Fast jag ska försöka att övertala pappa att komma och hjälpa mig. Han ska ju trots allt komma och hämta min säng imorgon för att köra till ikea och byta till en ny HEL. Kan ni förstå att jag har levt med en trasig säng sedan i februari!?

Nej nu, ska jag kolla på paradise hotel om jag hittar fjärkontrollen och sedan måste de väl bli sängen för min del, eller först måste jag röja upp lite här. Men sedan sängen.

är det här tillräckligt seriöst?


enough

Stop Existing And Start Living

du vet hur det känns det vet väl jag, jag har kännt dig jag e van

jag har ju bestämt mig för att börja skriva här igen, känns lite patetiskt när man inte vet vad man ska komma. Orka slösa tid på sånna här onödiga saker egentligen. Men jag har inget bättre för mig för tillfället förrutom att sova så då kan jag väl lika gärna tråka ut någon annan med detta.

idag har jag jobbat, började med att jag missade den där fittbussen i märsta eftersom att pendeltåget valde att inte komma in på stationen i tid. Så jag fick springa till centrum och mitt urusla lokal sinne hjälpte mig inte direkt att hitta dit. Jag kom exakt två minuter sent, och min chef var ARG som vanligt. Hade tre kunder innan lunch och som vanligt drog de ut på tiden så jag fick bara en kvarts rast. Jätteroligt. Sen hade jag typ en sju åtta kunder på eftermiddagen fick gå hem reedan tio i sju i dag så jag var hemma rätt tidigt.
Träffade Tess en snabbis i älvsjö och sedan bar det av till brd för lite gratis mat :p och nu sitter jag bara här hemma i lägenheten och försöker placera allt som hänt i helgen i någon logisk ordning, men det går inte så överdirvet bra. Jag hatar att jag alltid måste överanalysera allting.

just det jag hade världens sjukaste dröm om yamuna och firrarna. haha

nej jag måste typ ta och sova nu, men jag orkar inte ens ta mig till min trasiga säng. Men de kommer nog snart, jag gillar bara att gnälla lite.
Imorn bär de av till jobbet som vanligt, vet dock inte vad jag ska hitta på på kvällen. Men det löser sig. På onsdag ska jag iaf hem till Emelie =)
haha asså mitt liv e tråååååkigt nu, sen mitt kära märsta jobb kom till.

självklart

så vet ni precis hur jag mår, fast ni inte pratar med med
och
så vet ni hur jag är som person, fast ni inte känner mig

ni vet verkligen så mycket, så mycket...

att vara eller att inte vara...

det var hundra år sedan jag skrev sist känns de som, eller det var väl typ det också. Det har hänt så stört mycket saker sedan jag skrev sist, men jag vet inte om jag ska skriva om allt här eller inte. De känns som om det egentligen är lite för privat för att dela med sig utav. Men eftersom att alla ändå bara pratar om allt och hittar på sina egna versioner så kan jag ju lika slänga ut mina egna versioner här.


jag vill bara be er ett inse, det faktum att det faktiskt finns mycket mer i mitt liv än vad ni vet om, även fast ni kanske inte förstår det så finns det känslor i den här människan med. Men fortsätt gärna att disskutera och anse att ni har all rätt att lägga er i  mina aborter, de övergrep som jag blivit utsatt för och hur mycket jag knullar runt. För de sårar inte, inte alls...

RSS 2.0