LÖRDAG

jag har inte skrivt på jättelänge som vanligt. Men jag tror att jag kommer bättra mig när skolan börjar igen, eller förhoppningsvis. Eftersom det inte finns något jobbigare än bloggar som aldrig uppdateras. Jag vill inte ha en sådan blogg

senaste tiden har det hänt rätt mycket, samtidigt som det egentligen faktiskt inte hänt särskilt mycket. jaja

ehm, idag har jag inte gjort något alls,
men nu så ska jag faktiskt försöka mig på att göra någonting. Här kommer en lista på allt som ska försöka hinnas med ínnan skolan börjar på måndag.

STÄDA RUMMET
TVÄTTA
SORTERA FILMER OCH SKIVOR
DAMMSUGA & SKURA
RETUNERA MASSA SAKER
ÖRA KLART SKOLUPPGIFTERNA SOM ÄR KVAR
ÖVNINGSKÖRA
STÄDA BADRUMMET
VIKA IN ALLA KLÄDER I GARDEROBEN

aja, vi får se hur mycket av detta som kan strykas ikväll!

Love

tillbaka

Nu har jag verkligen inte bloggat på hur länge som helst. Och det finns inget tråkigare än en ouppdaterad blogg. Nu är jag verkligen jätte trött så jag orkar inte skriva om min resa i fjällen och allt. Kanske orkar med det lite senare.
Idag så har jag inte gjort så mycket, skulle gå och träna på dagen men jag och Y försov oss. Hämtade A vid fyra och sen åkte jag på färgkurs vid fem och den slutade inte först tio. Kursen var ganska intressant, och jag fick håret färgat. Men man ser typ ingen skillnad, ska kanske ta en bild på det sen för jag ser verkligen ingen skillnad. Sen åkte jag och H till donken där vi dela på en vinare och lite pommes. Sen åkte jag hem till L som hade tjejmiddag ikväll, men jag var bara där i  typ två timmar sen så åkte jag hem.

love

fjällen

nu ska jag åka till fjällen om typ en timme.
Får se hur det blir där, kan ju hoppas på att det blir chill iaf.
Vet inte om de kommer finnas något internet där, men man kan ju alltid hoppas. Annars så kommer det här bli den updateringen som gäller de kommande dagarna. Kommer tillbaka på söndag kväll eller måndag förmiddag. Vi får se.
Ha en glad påsk nu alla, och hoppas vi hörs snart!

Love

I'm tied up to this feeling.


Besviken

åh jag känner mig helt nere, vet inte riktigt varför. Jag borde ju vara glad. Imorgon är det sista skoldagen innan påsklovet. Och på onsdag åker jag till fjällen, för att åka skidor. Vi ska vara borta i fyra hela dagar, och sedan när vi kommer hem så har man en vecka lov. CHILL.
Imorgon har vi bara någon tema dag i skolan, eller på förmiddagen iaf. Mellan kl nio och tolv. Sen så har vi engelska vid halv två, men jag har bestämt mig för att skolka ifrån den. Jag orkar inte sitta i skolan så länge för att sedan ha någon lek på engelskan! Istället så ska jag möta Y i  T-Centralen vid halv ett. Vi ska kolla i lite affärer och sedan luncha lite eller något. Eftersom att jag ska åka bort så lääänge sen.

Måste börja fundera på vad jag ska packa sen också.
Lite annat måste jag fundera på med, lite beslut måste tas.

love

image11

jag hade behövt dig nu...

TALLIN


Lite lagom segt

nu ska jag åka till affären med mami och handla lite. Ikväll ska Yamuna komma över på film och tacos =P
jaja hörs sen, ni kan väl kommentera lite!

Love

molniga måndag

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sedan, har precis ätit lite lunch och kollat på våra bästa år. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ta en lite tupplur som max. Egentlien så borde jag städa lite, eller framför allt så borde jag leta fram alla saker som jag ska ha med mig till fjällen. Vi åker redan på onsdag, det är ju bara två dagar dit och jag känner verkligen att jag inte är speciellt förbered. Men vad behöver man ha med sig? Aja, jag får väl fundera lite på det.


helgens sista inlägg

Y kunde inte komma över ikväll, hon hade tydligen en massa massa läxor att göra som hon inte visste om. Stackars!
Imorgon har jag prov också, i småföretagande och tidigt också =( Men men jag ska faktiskt gå dit, och förhoppningsvis så går det bra. Men min lärare kommer typ lacka på mig eftersom att jag inte skickat in de uppgifter som man ska ännu. Men men, får väl hitta på någon bra ursäkt. För jag orkar inte ens börja med dem nu, orkade knappt läsa igenom mina anteckningar till provet. Men jag ögnade igenom dem iallafall.

Nu ska jag faktiskt lägga mig, grymt tidigt jag vet. Men det är bara för att om jag är vaken så måste jag ju plugga och det har jag verkligen ingen lust med. Så det får bli sängen istället. Ni får önska mig lycka till på provet imorgon, har bara två lektioner så förhoppningsvis så kommer jag hem rätt tidigt. Jaja, ska komma på något intressant att skriva om imorgon. 

Jaja, sov sött

Love

You are the best part of my day


ingen träning

det blev ingen träning för mig och Yamuna idag, vi valde att bara ta en låååång promenad istället. Och den var verkligen lång, vi gick i TVÅ timmar! Visserligen gick vi inte direkt snabbt, men två timmar de e lång tid det. Vi gick egentligen bara runt, hamnade i en skog ett tag. Vi visste typ verkligen inte vart vi gick men dessa är de ställen som vi vet att kom till iaf,  bredäng-västertorp-hägersten-axelsberg-aspudden-klubbenborg-bredäng haha lite komplicerat att förklara hur vi gick, och kanske heller inte så intressant att veta. Har lite bilder från promenaden med, men de e på mobilen och jag vet inte vart sladden är så de får komma upp vid ett senare tillfälle.

Har precis ätit lite middag, de blev potatis, sås och panering (alltså fiskpinnar fast utan fisk haha). Nu ska jag snabbt in i duschen för snart kommer Y över och då ska vi se på film. Skriver mer sen, kommentera nu!!

Love


Soliga Söndag

Kom precis hem ifrån hockeyn, de var kallt som satan. Men det var rätt roligt, asså jag fattar inte hur alla orkar vara så engagerade och typ skrika och hålla på. Fast det är typ så som man ska vara, men jag höll bara på att frysa ihjäl, så de var typ bara de som jag tänkte på. Just det A var där, lite pinsamt. Och speciellt eftersom att jag kom dit helt risig, det hade ju inte varit hel fel att vara lite fin för en gångs skull. Men aja, vi pratade inte ens. Inte för att jag har något att säga honom. Men de känns lite roligt att han typ skriver på MSN och Facebook och sen IRL så hälsar han inte ens. TÖNT.
Nu har jag precis slängt i mig lite fullkornspasta och tomatsås. Ska leta reda på mina riktiga träningskläder, som by the way har varit borta hur länge som helst. Men jag lär nog inte hitta dem, ska ju gå om tio miuter så jag får väl nöja mig med att gå med de jag haft den senaste tiden. Jag hoppas verkligen att det kommer vara hon den roliga som leder träningen idag. Nej men nu måste jag skynda mig, ska möta Y om nio minuter. Ofta att jag kommer hinna =P

Jaja, skriver när jag kommer hem igen.

Love

ps det är roligt att ni har blivit så många fler som läser nu! Men ni kanske skulle kunna tänka er att kommentera något!? ds


But this is private, Between you and I


lördagens sista

nu ska jag snart lägga mig tror jag, ska bara se klart filmen på fyran och sedan sängen.

Idag så har jag inte gjort så mycket, varit på praktiken mellan nio och ett. Sen kom jag hem och sen dess har jag verkligen inte gjort något särskilt. Bara gjort om bloggdesignen lite här på bloggen. Och nu är den väldigt, väldigt speciell. Är inte direkt nöjd med den, och det är inte dirket mig stil lite för mkt fjortis om man får säga så. Men aja, den är färgglad,så jag tänkte att jag kanske blir lite gladare av att se på den nu. Eller jag vet inte, lär ju ändra på den någon annan gång igen när jag har tråkigt.

Imorgon ska jag upp ganska tidigt igen ska på Cs hockey avslutning och se på när han och hans lag spelar säsongens sista match. Så om jag inte skriver imorgon så beror det eventuellt på att jag frusit fast i en ishall. Sen på eftermiddagen ska jag träna med Y, lite lagom kul. Vi ska gå på ett pass hos den galna tjejen som jag var och tränade hos i tisdags. Haha, de kommer blir roligt. Kvällen kommer jag nog få spendera med att plugga eftersom att jag har prov på måndag morgon ( OH NO).

Aja, time to go reklamen är slut.

Love

för roligt


film

Charlotte vann, oväntat ne inte direkt.

nu ska jag se på filmen Bringing down the house på fyran. Någon annan som ska se den?

love

löööördag

den här helgen har nog varit den segaste någonsing. Missförstå mig rätt, jag älskar att vara ledig. Men de känns verkligen som om jag inte gjort någonting över hudvudtaget. Fast det är ju mitt eget val, men men. De saker som man typ vill göra går inte, eller vill och vill. Men aja, jag känner att jag bara babblar. Men det är bara för att jag verkligen inte har någonting att göra, jag tror att i princip hela sverige sitter framför sin tv och ser på melodifestivalen, eller har jag fel?
nej nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.
kanske se på melodifestivalen som alla andra, eller sova.
men jag vill gå ut, vill ingen gå ut med mig?

åh, aja jag skriver mer sen
love

melodifestivalen ikväll!


kan inte sova

jag har ännu inte kunnat somna om, vilket kanske inte är så konstigt eftersom att jag redan sovit sen klockan sex idag. Men men snart kanske John Blund kommer på besök igen.

snart så är det lov igen, de ska blir nice. Men de kommer säkert ta slut så snabbt och då är det jättelångt tills vi får sommarlov. Just det snart är det valborg och allt också, undra vad man ska göra då...Sen blir det sommarlov, alanya och sedan börjar skolan igen. Okej, nu kanske jag går händelserna lite i förväg, men det är ju de som kommer att hända. Typ, eller jag har inte något annat inplanerat iaf. eller kanske.
aja jag har verkligen ingenting att skriva om just nu så jag vet inte ens varför jag inte bara stänger av datorn. men men jag gillar att slösa tid och energi på helt onödiga saker, tydligen.

love

lost

åh, jag vaknade precis. Helt otroligt gick och lade mig precis efter att jag kom hem ifrån skolan och nu vaknade jag. Men jag ska bara äta något, sen sova igen. För imorgon ska jag upp redan vid sju, eftersom att jag ska till praktiken och färga S hår. Hoppas att det inte drar ut för mycket på tiden. Jag kan redan nu känna hur trött jag kommer att vara imorgon. Och plus att jag vet att hon inte kommer att ge mig en enda krona. Jag vet att jag kanske är girig, men man erbjuder iaf lite pengar. Folk verkar inte förstå att tid är pengar.
jaja, nu ska jag inte gnälla så mycket mer över det, för jag kan ju trots allt säga NEJ.

aja, idag har jag varit i skolan och haft permanent på docka, som Lena tydligen tyckte blev bra. Sen i eftermiddags så hade jag en kund, slingade och klippte. Det tog lång tid och jag trodde att det skulle bli total katastrof, men resultatet blev faktiskt riktigt bra, om ni frågar mig!

nåja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, kommer inte på så mycket mer.
sov sött


Love


kväll

nu ska jag nog försöka sova. inte för att jag är särskilt trött, men imorgon väntar skola och då kan det vara bra om man fått lite sömn innan. Jag har verkligen ingen lust att gå, men annars så måste jag till läkarn eller nått och jag vägrar. Men men det är ju bra att vara lite i skolan med. Eller det är bra, fast jag har verkligen ingen lust. Hoppas bara att jag inte får en kund. Det kommer vara synd om den kunden i så fall, för jag är allt utom social mot folk för tillfället.
ibland undrar jag över vad det är som får mig att tappa orken till allt, visserligen så vet jag ju lite saker som ligger till grund. Men det känns som om jag hela tiden förlitar mig på andra människor. Eller jag vet inte hur jag ska förklara, eller om jag ens vill förklara. Men på något sätt känns det som om de som händer i mitt liv är pågrund utav andra människor. Vissa bra saker, men andra inte lika bra.
det finns mkt som jag bara skulle vilja berätta, men som jag inte kan, vågar eller helt och hållet vill berätta. Oj där blev det lite konstigt formulerat men jag orkar inte sudda och försöka skriva om.

nåja, mitt mål för imorgon är att vakna och ta mig till skolan och kunna ta mig igenom den dagen. sen får tiden utvisa hur det blir på kvällen.

love

ännu en ledig dag

skäll på mig, jag gick inte till praktiken idag.
jag vet att det bara är jag som förlorar på det i längden, men just nu känns inget värt det.

snälla

onödig dag

imorse orkade jag verkligen inte ta mig til skolan. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt. Alla andra klarar ju det och orkar, så jag borde ju också göra det. Jag behöver lite motivation. Eller jag måste helt enkelt bara ta tag i mitt liv för en gång skull. jag måste jag måste.

Idag så har jag inte gjort så mycket, farfar kom och hämta kissen imorse, och det var lite tråkigt. Sen så har jag bara städat lite och sen gått på promenad med yamuna.

Fick reda på att vi haft skäggkunder idag, typisk jag som inte ens har haft någon. Fast jag hade nog inte velat ha någon heller, men jag hade verkligen behövt det. Nåja, jag får väl se hur allt löser sig. Jag har så otroligt mycket kvar att göra i skolan, så jag får se hur jag ens ska hinna med allting. Aja, på något sätt så ska de gå iaf.

Nej, nu ska jag försöka sova eftersom att det kommer att bli en lång dag imorgon. Praktik hela dagen, plus att jag ska träna sen direkt efter så jag kommer typ komma hem halv tio imorgon KUL!! verkligen.
just det asså skoja inte om vilken träningsvärk jag har idag. Kan knappt röra mig, största skämtet. Aja hoppas att det känns något bättre imorn, annars så lär ju inte dagen bli så skön direkt.

Love

seg

asså jag är alltid så trött.
speciellt på kvällarna nu den senaste tiden.
fast jag försökt att typ lägga mig elva tre kvällar i rad så somnar jag inte först typ halv två.

jag tänker bara på allt.
jag tänker alltid så mycket.
jag tänker alltid för mycket.
jag tänker alltid alldeles för mycket.

de finns så mycket som jag vill,
så mycket som jag önskar,
men du brukar inte gå så som jag vill

men om ni hoppas med mig, kanske allt blir lite bättre.

Love

funderar

Tisdag, det är bara tisdag. Den här veckan har gått otroligt segt.
Imorse trodde jag knappt att jag skulle kunna få upp ögonen, men det gick!
Det var riktigt tråkigt i skolan, började med fördjupning klippning. Det gick verkligen inte bra, hann varken klart eller blev nöjd med resultatet. Sen så hade vi bara engelska (efter en två timmars rast) då gjorde vi verkligen ingenting, förutom att prata om naglar och make up skolor. Så det känndes lite onödigt, aja men det är ju skönare än att ha en vanlig engelsk lektion.
Efter skolan så åkte jag och mami till skärholmen och så köpte hon en skinnjacka till mig som jag ska få på fredag =)
Nu sitter jag hemma på sängen och funderar över om jag ska gå och träna eller inte. Yamuna är sjuk så hon ska inte gå, så det känns tråkigt att gå själv. Men jag var verkligen inställd på att gå och träna ikväll så de känns som om jag borde göra det ändå. Fast jag gillar verkligen inte att träna själv. Men jag borde. Jag kommer nog ångra mig om jag inte går. Fast egentligen skulle det ju vara ganska bra att vara hemma och städa och plugga lite. Får se hur de blir. Jag ska ju iofs gå om fem minuter om jag ska gå, så jag kanske borde sätta lite fart i sånna fall.
Guuuud, jag ver verkligen inte hur jag ska göra.... jaja måste bestämma mig nu hörs sen

Love

Tröööttis

hej hej låter er bara veta att jag lever =)

jag hade jättemycket som jag hade tänkt skriva, fast nu orkar jag verkligen inte. Ska nog sova istället för att bara sitta och vänta som jag gör nu.

Ha det bra vi hörs imorn
sov sött

Love


SKOLA IMORGON!!!

imorn ska jag till skolan, ska ta med mitt projekt, ska träffa louise på bussen! Nu har jag lovat så jag kan verkligen inte banga. För jag är INTE en dålig kompis! Jag ljuger inte för mina vänner! Så haha skola imorgon, hoppas att vi inte slutar allt för sent bara. För då kommer jag att få ledighets abstinens.

jaja, ska klistra ihop mitt projekt nu, sen förhoppningsvis noppra mina ögonbryn ( observera att pincetten varit borta i två veckor snart). Sen blir de lite data tid och sedan SÄNGEN!

Love

tooorsdag

kom precis hem ifrån praktiken, fick stressa ihjäl mig eftersom att jag skulle träna med Y. Men tydligen så var hon också försenad. Så det blir inte träning för oss ikväll =(
Jaja, nu sitter jag framför datan och har väldigt väldigt ont i magen. By the way vem är idioten som ändrar mitt facebook lösenord hela tiden!
Jaja, nu måste jag skynda mig ska slänga i mig ett äpple eller något innan det är dags att gå ut med kvällens promenad aka kompensationen för den inställda träningen.

Skriver mer sen.
Kommentera mera.

Love

ändrade planer

de blir ingen långpromenad, istället så blir det bio med L & Y.
Lär nog bli trevligt, måste springa nu så att jag inta missar bussen.

Love


sämst

Den här dagen har absolut inte alls varit bra än så länge. Började med att det typ tog ens en halvtimme att komma fram till vårdcentralen. Så när man äntligen fick tag på dem så sa de bara inte att de fanns några tider, så istället ska jag ringa min husläkare imorgon och typ få en tid om två veckor. Asså jag undrar verkligen om de som kommer på dessa system är sjuka i huvudet! Ska jag vänta i två veckor för att få träffa min läkare? Okej, om det är akut, så får man ju ta sig till akuten. Men palla sitta där och vänta i typ tio timmar för något som egentligen ska gå att ordna på vårdcentralen! Jaja, måste sluta irritera mig på det här. Men gud vad lack jag blir på det här fuckade systemet.
Sen så gick våran bärbara dator sönder idag, hela datorn började ryka och typ brann upp. Helt skummt. Så nu är liksom kanske alla dokument och mina bilder borta =(
Fast mami ska ta datan till något ställa där de kanske kan göra en back-up eller någonting. Jag förstår inte riktigt hur de ska gå till, men det ska iallafall fungera. Men nu så kommer jag att vara utan min älskade bärbara dator =( Så jag kommer typ aldrig kunna vara på internet längre, och det stör mig för jag gillar internet =P. Vi har bara en stationär jävla dator som står i mamis och Js sovrum. Och ofta att jag kommer få sitta där, eller att jag ens vill sitta där när J typ alltid är här inne och ser på tv. Det finns inget som jag hatar mer än när folk sitter och typ läser det man skriver.... Ehm, jag vet inte hur jag ska förklara, men ni förstår säkert! Plus att ljudet inte ens fungerar på denna stationära dator!
Och just det R, blev vän med mig på facebook igår.. Asså de skulle bara vara en rolig grej typ ifrån början. Men nu så blir jag bara stressad när jag ens ser hans namn!!!!
Jaja, hoppas att Y hör av sig snart, känner att jag är i behov av att få komma ut lite, orkar inte sitta här hemma och ruttna. Ikväll blir det förhoppningsvis en låååååååååång promenad.
Sen så får jag inte heller glömma att jag måste lägga mig i tid idag med, för imorn bär det av till praktien och sedan ska vi träna direkt efter. Så jag kommer inte att vara hemma först typ halv tio på kvällen.. =(  jobbigt läge.

sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen sen

snart sovdags

nu ska jag bara skicka iväg lite medelanden, sedan ska jag faktiskt stänga av datorn och försöka sova. Imorgon så ska jag upp vid åtta och ringa till vårdcentralen, ta mig dit ner och se vad som händer. Men men, jag börjar bli lite smått stressad nu över vissa saker. Men som jag skrev förut orkar jag inte tänka på det nu. Jag får ge det nån vecka till...
Just det bäst för dig Yamuna att du tänker följa med om jag ska till huddinge!!! hehe hoppas verkligen inte att jag ska dit! Hatar sjukhus.

Jaja, sov sött

Love

SEG

äntligen börjar jag känna mig lite piggare, fortfarande inte helt iform. Men men, jag nöjer mig iaf så här långt. Nu ska jag bara sminka mig, byta om äta lite middag och sedan pallra mig iväg till F&S med Y. Trots att jag inte får träna för mami idag, men jag ska ändå göra det! Jag har smygpackat ner mina träningskläder (asså gud jag trodde aldrig att jag skulle hamna i en sådan här situation!).
Känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon, så jag kommer säker göra det... Eftersom att jag hittils inte gjort så som jag sagt att jag ska göra. Men det värsta är bara det att jag måste gå till läkaren imorgon då, och det vill jag ju verkligen inte egentligen eftersom att jag hatar allt sådant. Men det kanske är lika bra att gå dit så att mami kan sluta tjata om den där förbannade tiden hela tiden. Men men, vi får se hur det blir.
Jaja, måste skynda mig nu, men jag kommer säkert att skriva sen igen när jag kommer hem från träningen runt nio tiden.

Och just det ni är faktiskt många som läser, någon skulle väl kunna kosta på sig att skriva en liten kommentar?

Love

naaw

Gick inte till skolan idag heller, skulle ha gjort som jag skrev. Men eftersom att jag inte somnade först efter tre inatt så känndes det meningslöst att ens försöka ta sig upp vid sju. Men imorgon ska jag faktiskt gå till skolan, för annars kommer mami ta mig till läkaren, och tro mig det är de SISTA jag vill just nu!
Y är och har klättring med sin skola, så vi får alla hålla tummarna för att hon inte slår ihjäl sig!

Nu ska jag inte göra så mycket, bara chilla några timmar till haha, innan det är dags att fixa sig så att man ser ut som människa igen. Sen så bär det av till f&s med Y. Mamma kommer nog knappast bli glad för att jag går och tränar när jag är "sjuk". Men men vad ska man göra! Får hitta på något bra och se till att smita ut när hon inte hinner stoppa mig. Gud vilken tragisk människa jag är!

Jaja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner bara att jag måste fylla ut min tid med lite saker. By the way så hade jag värsta drömmarna inatt TACK YAMUNA TACK!! hehe. Jaja, får ta en dag i taget och se vad som händer. Pass på livet liksom.



Vem orkar göra en video med lyricksen?
aja

Love

omg

haha!

ojoj...

<3

Sleeping Beauty

Nu, är allt klart!
Nu ska jag bara stänga av datorn och tvn. Sen så kommer förhoppningsvis John Blund hit snart, så att jag kan få min skönhetssömn. Haha största skämtet.

Jaja sov sött alla snälla och underbara människor där ute.



 

Love

Måndag

Skulle gått till skolan idag, skulle verkligen ha gjort. Men jag bangade i sista sekund. Var redan påklädd och skulle i princip bara sminka mig. Men då ångrade jag mig, ovanligt. Jag vet att jag måste ta mig i kragen och faktiskt ta mig till skolan, det är viktigt! Men jag tänker alltid göra det, men sen när det väl är dags så orkar jag verkligen inte. Ibland funderar jag över hur det kommit sig att det blivit såhär, innan jag började gymnasiet hade jag verkligen inte en tanke på att skolka och förstod verkligen inte hur folk ens kunde göra det. Men nu har jag fått mer och mer förståelse för det. Det känns så fullkommligt onödigt att sitta där dag ut och dag in. Man ska leva varje dag som de vore den sista, sägs det. Men seriöst hur många skulle vilja spendera den dagen i skolan eller på sitt jobb? Men jag vet att det inte går att leva så. Men det vore underbart att varje dag när man går och lägger sig så känner man att man verkligen fått ut maximalt av den dagen. Men men, jag vet helt ärligt att jag inte kommer att sluta skolka för jag behöver inte vara i skolan varje dag. Men jag ska garanterat försöka att ta mig dit lite oftare. För jag måste det, iallafall så att jag hinner ikapp med allt det som jag missat. Sen får jag se hur jag gör. Måste ta mig fram till sommarlovet, och genom de sista året. Sen, sen då får jag ta mig tid att ta reda på vad det är som jag beöhver få ut av livet. För nu finns det egentligen ingen tid för det.

Jaja, idag har jag inte gjort alls mycket. Tog mig inte upp först tre på eftermiddagen!! (Inte jättekonstigt eftersom att jag inte somnade först vid fem på morgonen). Sen städade jag lite, chillade lite framför datorn. Sen vaktade jag Andreas och Max i ett tag, jag vet inte riktigt vart resten av tiden tog vägen. Den flög bara förbi! Tog en promenad med yamuna, de var chill Förrutom att hon påminde mig om hur sen...jag är. Vill verkligen inte tänka på det mer, för jag orkar verkligen inte freaka ut än. Så nu slår jag bort de tankarna!! Och inga fler påminelser yamuna!!!! =P

Nu ska jag tvätta håret, så att jag ser någorlunda ut i skolan imorgon. Ska lägga fram kläder och allt annat som behövs så att jag inte imorgon får någon anledning till att inte gå till skolan imorgon! Jag ska dit!

Vill passa på att ge lite extra kärlek till en av mina vänner som behöver det för tillfället <3




otroligt att man kan ha så många olika människor i en video.

Love

<3

Vi måste börja visa tydligare vilka personer som vi uppskattar.

De känns som om vi alla håller oss till fel personer, för att det är så som vi tror att det ska vara.

Det gör ont när den personen som man tror ska tycka om en, ger så mycket mer kärlek till andra än vad de ger till än själv.
Sen så ger de människor som man inte alls trott att man har lika nära mycket mer kärlek tillbaka. De är de som hjälper. Det är de som får en att hålla kvar vid de dåliga för man hoppas att de ska kunna lika bra som de som är bra.

Det blir fel, så fel när folk tar än för givet.
Trots att man såklart efter ett tag blir van med att ha det så som man haft, så måste man visa det. För de blir så lätt missförstånd, och saker som tolkas fel konstant.

Du vet vem du är, det känns som om jag hela tiden försöker visa hur mycket du betyder för mig. Men sen så ger du knappt något tillbaka. Efter allt som har hänt, så känner jag att du mycket mycket tydligare måste visa för mig att du bryr dig! Du säger att hur du än gör så blir det fel, det är de som förvånar mig mest. För det enda som jag ber dig om är att sätta mig först, prioritera våran vänskap! Men hur ska jag veta att du nu har lärt dig att det inte längre bara går att säga att man ska förändras, utan att du faktiskt också gjort det. Jag vill att du ska förstå att du behöver ge mer nu än vad du brukar göra. Du kan inte ha mig halvt. Jag nöjer mig inte med det. Men det vet du redan, för vi har pratat om detta många många gånger.

Jag vill ge en eloge till de människor som faktiskt är bra på att visa hur de känner och förklarar hur mycket man betyder för dem. Jag måste bli mycket bättre på det, och jag ska försöka att ännu tydligare få mina vänner att förstå hur mycket de betyder för mig.

Love

Slut på ledigheten!!

Nu är lovet slut =(
Har inte ,haft ett jättebra lov, eftersom att det hänt lite tråkiga saker som vanligt. Men samtidigt har det varit ett riktigt bra lov, saker som man inte trodde skulla hända hände =P Fast iofs slutade inte det som började så bra heller, men jag får väl nöja mig med de lilla bra som jag fick...

Jag orkar inte skriva om vad jag gjort hela lovet, men ni kan väl få veta lite om helgen iaf. I fredags så träffade jag L & Y sent sent på kvällen. Vi chillade lite i brd först, sen åkte vi till fruken och träffade S, M, M va med dem ett litet tag. Sen åkte vi hem till C där vi träffade S och R ( det var typ hundra år sedan jag träffade R känns det som, har saknat honom lite faktiskt.  Roligt när vi pratade om våra framtidsplaner ute på balkongen.) Chillade hem rätt tidigt, jaja kvällen avslutades med lite prat om skatter. =/
I går kväll så hände det verkligen inte mycket, med det var för att jag självmant valt att stanna hemma med mami hela kvällen. Det var verkligen år och dar sedan vi spenderade lite tid ihop. Visserligen så blev det inte så lyckat som jag hoppats eftersom att hon gick och la sig reda efter melodifestivalen. Fast det är ju också alltid lite skönt med lite egen tid om man får säga så. Satt uppe i princip hela natten, eftersom att man vänt på dygnet nu så kan man inte somna.
I dag vaknade jag inte först vid tolv, och har bara chillat hela dagen. Det har varit underbart skönt att bara kunna ligga i sängen, se på tv, tänka, och spendera tid med Max och Andreas. Jag önskar verkligen att jag hade mer tid och ork för dem. Jaja, nu ska jag inte bli deppigare än vad jag redan är. För tillfället så ser jag på View from the top på trean och snart ska jag väl ta och måla mina naglar eller nått ( viktigt eller hur ).

Jaja, sov sött alla ni där ute och hoppas att ni haft ett bra lov!



Jag kan bara inte sluta fundera över om någonting överhuvudtaget någonsin är värt det.

Love

RSS 2.0