Akon - Right Now


kväll

nu e jag hemma e astrött. Men jag måste faktiskt börja städa det ser för taskigt ut här hemma. Men så kan de gå, vi hörs. Jag orkar inte skriva nu, ögonen kan knappt hålla sig uppe.

Love

No Doubt - Sunday morning




You're tryin' my shoes on for a change
It looks so good but fit so strange
Out of fashion so I can complain

kväll

hallå bloggen ,nu har jag fixat lite här hemma. Tror att jag vikit tvätt i typ två timmar eller någonting. Ganska skrattretande när man bara är en person, hur kan man egentligen lyckas smutsa ner så mycket kläder på en vecka? Jag förstår inte.
Jag har ju som sagt börjat dricka kaffe igen, och jag kan tala om för er att dagens rason gjort mig helt speedad. Jag hoppas verkligen att jag får samma energi kick imorgon bitti, så att jag orkar hålla igång hela dagen i skolan.

nu ska jag plocka iordning lite och sedan ska jag försöka sova, men jag vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom att jag i princip är klarvaken.

Men sov gott och hoppas att ni har haft en underbart bra helg.

Love

SÖNDAG

jag har inte skrivt något givande på väldigt länge. Det här inlägget kommer inte att handla om något speciellt heller, Men lite update för den som kan vara intresserad.
vaknade tidigt imorse redan vi halv fem. Inte så roligt och det var inte heller särskilt nödvändigt. trodde att jag hade tvättstugan imorse, men det visade sig att jag hade bokat fel dag. Men nu har jag bokat den på eftermiddagen istället så jag ska ner om typ en halvtimme.
Sen ska jag plugga lite och städa lite om jag orkar. Blev jätteseg nu såhär på eftermiddagen. Kanske ska jag på bio ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Men vi får se.
Vi hörs senare

Love

Beyonce - Listen


Jag är svag,

men vafan ni kan inte förvänta er att den människa som ni svek ska ha en endaste gnutta självkänsla kvar!!

hemskt

dålig dag, det blir ingen bättre uppdatering än såhär.

Kolla på trean nu

Plastikdrömmar
Amerikansk dokumentär från 2007. Dokumentären följer två 16-åriga flickor försöka uppfylla sin stora dröm att plastikoperera sig. Efter att ha nekats operationer av läkare i Storbritannien reser de till Texas för att träffa plastikirurgen Dr Peter Driscoll. Men innan de själva tillåts lägga sig under kniven måste de bevittna ett kirurgiskt ingrepp på en annan flicka. Kommer upplevelsen att få dem att ändra sig? Under tre månade följer vi tjejerna när de förbereder sig inför Texasresan, träffar kirurgen och andra flickor som opererats, mamman till en flicka som nästan dog på operationsbordet, och slutligen genom läkningsprocessen. Genom intervjuer med tjejerna själva, samt deras familjer och vänner får vi veta vad som drivit dem att ta till plastikkirurgi till varje pris.

Jag ska kolla nu iallafall. Detta ämne intresserar mig. Vad tycker ni om plastikoperationer?

Love


Mr. Big - To Be With You


det är för jävla dåligt med bilder här



gammal gammal gammal
men vafan det funkar ju.

love

hemma

hej förlåt att jag skriver så kort och så lite hela tiden, men jag har verkligen ingen ork till att blogga. Är verkligen helt slut och det är skönt att vi år lediga på fredag och typ imorgon också. hoppas att samhället går fort imorgon så att det blir överstökat. Jag måste komma ihåg att skriva ut en massa papper och hämta lite pärmar innan jag ska på möte med företaget imorgon.

usch nu tror jag att jag ska ut och ta en cigg och sedan blir det sängen. Jag orkar inte med allt ska försöka sova bort det bara.

Love

kvällis

hallå
hemma ifrån visningen nu. det var bra faktiskt, lärde mig om inte annat lite nytt. tyvärr blev det några glas förmånga vin där, så morgon  dagen lär inte bli lika rolig.
hade tre kunder idag på praktiken och det gick faktiskt rätt bra.

jag orkar inte sdkrva mer nu. har inget särskilt att skriva just nu heller

ska se på ett avsnitt av one tre hill såg att ett nytt avsnitt blivit släppt.

vi hörs love love

kväll

hallå bloggen nu sitter jag hemma hos mamma och har två supersöta små kattungar i knät. Det är nästan så att jag ångrar att jag inte köpte en själv. Men det är så himla mycket jobb med dem, så jag antar att jag får vänta några år till innan jag köper en iallafall. Har precis gjort klart naturkunskaps läxan. Eller jag tror att jag har det iallafall. Känns som om jag har missat några frågor, men det löser sig. Jag har gjort klart kladden till den ena läxan i kultur och stilhistoria. Den andra har jag inte gjort. Men det är bara för att jag inte vill redovisa :P 

Nu håller jag på att ringa sönder yamunas mobil, för att få henne att följa med ut på en cigg. Men det verkar inte gå för bra. Tydligen har hon alldeles för mycket läxor.

Imorgon kommer jag nog inte hinna skriva först väldigt sent, ska först till praktiken då jag har två eller tre kunder kommer inte riktigt ihåg. Och sedan ska jag gå på någon frisör kurs / visning på kvällen. Men jag kanske skriver efter det, ska försöka iallafall.  Men ni får har det så bra så länge. Så hörs vi när vi hörs.

Love

GODMORGON

hallå bloggen

jag är sämt, gick inte till skolan idag. Visserligen så mådde jag rätt dåligt imorse när jag vaknade. Men jag hade klarat av att gå till skolan. Jag var bara lat. Nu har jag lite skuldkänslor. Men jag får skylla mig själv. Jag måste lära mig någon gång att ta tag i saker och fullfölja dem.

Nej, så den här dagen får spenderas med en massa pluggande hemifrån och göra klart städandet har fortfarande kvar en del på min lista som ni ser nedan. Ska också ta mig förbi ett solarie och sen hem till mamma en sväng och hälsa på de nya kattungarna.

[ X ] TVÄTTA
[ X ] STÄDA
[ ] DAMMSUGA
[ X ] DAMMA
[ ] SKURA ?
[ X ] RENSA KYLEN
[ X ] DISKA
[ ] VATTNA BLOMMORNA
[ X ] VIKA TVÄTT
[ X ] SLÄNG ALLA PAPPER I TIDNINGSINSAMLINGEN
[ X ] GÅ UT MED SOPORNA
[ X ] PANTA BURKAR
[ / ] GÖRA ENGELSKA LÄXAN
[ ] GÖRA KULTUR OCH STILHISTORIA LÄXAN
[ ] GÖRA NATURKUNSKAPS LÄXAN
[ ] GÖRA SVENSKA LÄXAN
[ X ] TA REDA PÅ VAD JAG MISSAT PÅ SAMHÄLLSKUNSKAPEN


Love

PAUS

hallå nu är jag klar i tvättstugan typ. Jag känner mig helt slut och vet inte hur jag ska orka göra allt annat idag... Men lite ska jag iallafall hinna bli klar med. Ska ta tag i engelska läxan och samhället nu.

Men jag har hunnit med lite på listan nu iallfall.

[ X ] TVÄTTA
[ ] STÄDA
[ ] DAMMSUGA
[ X ] DAMMA
[ ] SKURA ?
[ X ] RENSA KYLEN
[ X ] DISKA
[ ] VATTNA BLOMMORNA
[ ] VIKA TVÄTT
[ X ] SLÄNG ALLA PAPPER I TIDNINGSINSAMLINGEN
[ X ] GÅ UT MED SOPORNA
[ ] PANTA BURKAR
[ ] GÖRA ENGELSKA LÄXAN
[ ] GÖRA KULTUR OCH STILHISTORIA LÄXAN
[ ] GÖRA NATURKUNSKAPS LÄXAN
[ ] GÖRA SVENSKA LÄXAN
[ ] TA REDA PÅ VAD JAG MISSAT PÅ SAMHÄLLSKUNSKAPEN

men vi hörs senare.

Love

GODMORGON

usch vilken jobbig natt jag har haft. Vaknade vid halv fem imorse och kunde inte sova. Somnade inte om fört vid sex tiden, vilket känns irriterande eftersom att jag fölorade några timmars sömn där. Som jag egentligen kanske hade behövt för att bli frisk. Hostade typ sönder mig hela natten också känndes det som. Så det kanske inte är så himla bra att gå på bio som planerat. Det blir iallafall inte så roligt för de andra i biosalongen. Men vi får se.
Nu har min plugg och städdag börjat. Låter väl kul?

Dagens planering
[ ] TVÄTTA
[ ] STÄDA
[ ] DAMMSUGA
[ ] DAMMA
[ ] SKURA ?
[ ] RENSA KYLEN
[ ] DISKA
[ ] VATTNA BLOMMORNA
[ ] VIKA TVÄTT
[ ] SLÄNG ALLA PAPPER I TIDNINGSINSAMLINGEN
[ ] GÅ UT MED SOPORNA
[ ] PANTA BURKAR
[ ] GÖRA ENGELSKA LÄXAN
[ ] GÖRA KULTUR OCH STILHISTORIA LÄXAN
[ ] GÖRA NATURKUNSKAPS LÄXAN
[ ] GÖRA SVENSKA LÄXAN
[ ] TA REDA PÅ VAD JAG MISSAT PÅ SAMHÄLLSKUNSKAPEN


Så jag tror att min dag kommer att vara rätt fullspäckad. Men kanske kommar jag och bloggar mellan varven när jag har för tråkigt.

Hoppas att ni får en lite roligare söndag än vad jag får.

Love

Regina Spektor - Samson


hemmakväll

hallå bloggen

har legat hemma och kollat på film hela kvällen. Nu ser jag på slutet utav Heartbrakers och efter det kommer typ saturday night fever eller något liknande.
Imorn ska man ju upp ganska tidigt, städa, tvätta och göra läxor... sound fun right?

Love




TJENA

kom precis hem så jag har inte hunnit skriva tidigare, Inte orkat heller för den heller. Har legat och spytt hela dagen, för den som är intresserad utav att få veta det. Igår så hade vi en mysig förmiddag med företaget åkte och fikade i medis. Jag tror vi satt där i flera timmar, visserligen så fick vi inte så mycket gjort. Men det berode väl antagligen på att vi inte hade så mycket utav de papprerna med oss som vi egentligen behövde. Men vi ska mötas igen både nästa torsdag och fredag så då lär vi ju få lite mer gjort iallfall. Jag skolkade ifrån samhällskunskapen och åkte istället in till t-centralen och åt världens godaste hälsotallrik. Sen åkte jag och Tina förbi skolan för att hon skulle åka och hämta ett manikyrset. Åkte hem till henne efter skolan med och sov över där. Det var trevligt, fast jag var lite asocial och somnade redan vid klockan elva! Sen vaknade jag inte först vid elva idag heller. Så jag kan inte gnälla på att jag inte fått tillräckligt med sömn iallafall.  Sen åkte jag hem till mamma där jag legat helt utslagen hela dagen. Mamma körde hem mig innan hon skulle åka och jobba. Och nu ligger jag här nedbäddad i sängen och fryser. Ska strax ta mig ut och ta en cigg. Det verkar inte gå något bra på tv i kväll heller tyvärr. Men jaja, det ska bli rätt skönt att sova iallafall. Imorgon måste jag ställa klockan för jag ska upp och ha tvättstugan =( Riktigt tråkigt, med det är nödvändigt. Men det kommer vara skönt att krypa ner i helt rena sängkläder imorgon.

Ha en bra lördagskväll

Love

Torsdag

HEJSAN

nu sitter jag här vid datorn igen =)
har varit i skolan hela dagen, bara en massa kärnämnen vilket inte var så himmla bra. Men det funkade iallafall. Man blev lite gladare när man tänker på att vi typ är lediga nästa torsdag och fredag.
väntar på att mathilda ska komma hit, hennes buss kommer inte fram först om en halvtimme. Senare ikväll kommer min farbror förbi också och hämtar mitt gamla köksbord som han ska få.
Jag börjar bli lite hungrig hoppas att hon kommer snart så att vi kan gå och handla lite mat. Jaja, men nu ska jag kolla lite på tv de blir att zappa mellan idol och top model.



oj vilken lagom snygg bild. Aja, men det är iallafall en bild på min älskade nya kofta! sorry att jag lyckades fixa till en sådan konstig pose.

LOVE

ONSDAG

hallå
Mathilda sov över hos mig idag, ingen utav oss orkade gå till skolan. Jag har fått henne att skolka med, nice work. Nej, men hon var faktikst ganska sjuk. Så det var nog bra att vi inte gick, eller att inte hon gick iallafall. Vi gick inte upp först vid ett tiden och sen åkte vi in till skärholmen och shoppade en massa och tog en fika. Det var trevligt. Mamma kom även förbi en snabbis och betalade en vinterjacka till mig.
Eftersom att jag inte hade något planerat för kvällen så åkte jag hem till mamma där jag ska sova över idag. Vi gör inte så mycket, jag har fixat hennes naglar och snart ska jag lägga mig tror jag-. Är faktiskt riktigt trött. Eller jag måste faktiskt göra engelska läxan först.

Love

sov sött

nu har jag städat lite, inte alls så mycket som skulle behövts. men men
nu ska jag se klart på sex and the city och sedan förbereda lite inför morgondagen.
Men sov sött mina vänner, jag hoppas iallafall på att få sova som en riktigt liten prinsessa i natt. I need it!

Love

hemma

nu är jag hemma ifrån solariet, känner att jag blev jättebrun jämfört med vad jag brukar bli. Solade barar i nio minuter, men man kan redan se lite bränna! Jag blir så lycklig av att se lite solkysst ut :)
Nu ska jag städa lite, tror jag för imorn kommer Mathilda hit och det ser för taskigt ut här asså.

Love

snabb visit

jag har verkligen haft så himla tråkigt ikväll, har ringt och smsat alla som jag känner typ för att se om någon vill göra något. Men alla var upptagna eller svarade inte. Är det bara jag som inte har något planerat en måndagskväll som denna? Men nu har jag övertalat mamma att komma förbi på en snabb fika innan hon ska åka och jobba. Om jag har tur så skjutsar hon mig så att jag kan sola med. Vi får se hur det blir med de, vi kan ju alltid hoppas. Ska ju gå och kolla ny praktik plats imorgon och då vill man ju vara lite brun och fräsch. Jag skriver igen sen när jag kommer hem från solariet eller när mami har åkt.


Ni andra får ha en bra kväll

Love


Måndag!

hallå bloggen, nu är jag här igen. Ligger i sängen och håller på att frysa ihjäl typ. Skulle egentligen iväg och träna, men yamuna banga så då gjorde jag det med. Fast egentligen vill jag sola, men jag vet inte om jag orkar ta mig dit. Men jag kanske borde tvinga mig själv... Jag ser ju trots allt ut som en död människa för tillfället.

Visningen igår var bra, väldigt bra. Ett extra plus för allt gratis vin som man pimplade i sig. Och det var väldigt mysigt att ta några drinkar ute med lite underbara brudar. Jag kan inte vänta tills jag fyller 18 så att allt det där blir lättare. Kvällen slutade med att jag och Tina sov hemma hos Mia. Vilket var skönt eftersom att hon bor typ två minuter ifrån skolan.

skolan var helt okej, gjorde någon frisyr på långhåret som såg ut som jag vet inte vad. Men jag fixade till den sen så jag blev ändå ganska nöjd. Sen hade vi typ färgteori hela eftermiddagen vilket var rätt intressant men lite långtråkigt.

nu vet jag inte vad jag ska göra, har himla tråkigt. Kanske ska ta mig ut på en promenad, men det är ju så förbaskat kallt!!

Love

hallå

hej hej
jag är helt sur på publishme.se det har inte fungerat att logga in på hela dagen igår. Samt att de inlägg som jag skrev i fredagskväll aldrig publicerades!
Jaja, just nu sitter jag i sängen kom precis hem ifrån hagsätra. Ska in i duschen och fixa mig lite, ska ju på frisör visning ikväll. Vilket säkerligen kommer att bli givande och intressant. Jag tror att jag kommer hinna skriva lite mer innan jag åker. Men ni får ha det så bra så länge.

Love

sov sött

nu ska jag strax gå och lägga mig. Har legat här i soffan hemma hos mamma och tittat på tv och spanat lite på datorn. Börjar faktiskt bli lite trött, så kanske blir de inte så stora problem att somna ikväll. Vi kan ju hoppas på det iallafall. 
 
Sov gott allihopa 

Love  

Crazy Racist Family on The Tyra Banks Show



Det här klippet är helt stört. Man blir så himla irriterad när man ser på sånt här. Föräldrarna kanske är störda så dom kan man bara skratta åt. Att de är så himla patetiska och rädda. Men tänk vad de gör mot sina barn. Man föds inte till att hata något eller någon. De här föräldrarna har gjort det här mot sina barn, de har hjärntvättat dem. Gjort så att de blivit rädda och förlorat respekt för mer än hälften av världens befolkning.  Det här är stört, riktigt jävla stört.

Bedtime

hej bloggen
nu ska jag lägga mig i sängen har tvättat som en galning hela kvällen. Jag är helt slut, och inte nog med det så känns det som om min fökylning blivit värre igen. Och imorgon så måste jag verkligen gå till skolan. Jag orkar verkligen inte känna att jag måste bli frisk för att jag inte kan missa skolan. Jag blir bara ännu sjukare av att tänka så typ.
Nej, men nu ska jag försöka sova som sagt, och verkligen hoppas på att jag blir bättre till imorgon.

Love

Just stand up to Cancer: Mariah Carey, Beyoncé, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Melissa Etheridge, Natasha Bedingfield, Miley Cyrus, Leona Lewis, Carrie Underwood, Keyshia Cole, Leann Rimes, Ashanti and Ciara.


done done done

nu är jag klar med dock******. Trodde aldrig att de skulle bli något, eftersom att hon typ har tjugo gånger så tjockt hår som en normal människa. Men, men. Något blev det iallafall, inget som jag direkt är stolt över. Men jag skrev ju att jag skulle lägga ut bilder.

såhär såg hon ut innan då...
 

resultatet


(klicka på bilderna för att få dem större)

Men nu har jag tvättstugans strax. Vi hörs.
Love


nu

ska jag försöka göra någon frisyr på min nya långhårsdocka, vi får se hur de går. Om de funkar kanske de bjuds på en liten bild senare. Men först får de bli en cigg

bye bye

Love

Colby O' Donis ft Akon - What You Got


onsdag

hallå
jag är sjuk igen!
har legat i sängen hela morgonen och tyckt synd om mig själv. Det är otroligt att jag aldrig ska lyckas bli frisk. Nu ska jag slänga i mig något att äta och sedan sova lite mer. Vi hörs senare, ha det bra så länge.

Love

sorry sorry

det är hemskt att jag är så dålig på att blogga!
Har varit på praktiken idag, det var helt okej. Dock kom det en massa pysko kunder, men men. Yamuna kom hit för inte allt för länge sedan ,vi käkade en kebabrulle i parken och fixade oss själva på en middagsdejt på fredag. Kan ju blir nice. Nu ska jag ta tag i mina läxor som jag har till imorgon, eller de flesta.

kanske skriver senare kanske inte, we will see

Love


RSS 2.0