SUNday

Gomorgon söndag,
idag är det sista dagen som man spenderar i stan, ska åka ut till landet i eftermiddag.

Om det inte vore för att jag har en sådan otrolig huvudvärk sen igår, så skulle jag ta mig ner till stranden ett tag. Men men som man bäddar får man ligga.
Igår hände det en massa saker, några otroligt underbara. Som att få träffa Lida och märka hur mycket hon faktiskt bryr sig om mig. Även fast hon typ är min största fiende varannan dag så vet jag ju alltid innerst inne, hur mycket vi betyder för varandra. (Just det förlåt för det där lite smått onödiga och överdramatiserade samtalet i natt). Sen så hände det en massa tråkiga saker igår med, men de orkar jag inte gå in på. Det är onödigt, bara historia som jag inte orkar slösa min energi på överhuvudtaget.

Jaja,
Kanske hinner jag med en uppdatering till innan jag åker, men annars får ni ha det så bra nu.

Love

LÖÖÖRDAG

Hellu

Tog mig upp för i princip en timma sedan, Det är otroligt varmt här i lägenheten, får knappt någon luft. Alla fönster står på vid gavel, men ändå så är det hett. Förmiddagen har spenderats med en massa städning, jag har putsat hela spisen, vilket jag kan tillägga inte var ett lätt jobb. Diskmaskinen är nu fullplockad och väntar på att få köras i gång. Som ni vet så hatar jag ju diskmaskiner, och jag blev inte så nöjd när pappa talade om för mig att jag måste köra den minst två gånger i veckan. Jag hade hoppats på att jag bara skulle kunna låta den stå där som prydnad eller något. Men så blev det inte.
Nu ska jag väl slänga mig in i duschen och sedan blir det ner till tvättstugan och tvätta lite. Jag vet att ni har otroligt fint väder där ute, men jag måste faktiskt prioritera mitt hem nu tyvärr.
Efter tvättningen så ska jag åka till hemtex och handla gardiner och gardinstänger till alla rum (måttligt intressant för er att få reda på) eftersom att de har 70% rabatt där idag. Fick en tusenlapp av pappa så jag får hoppas att den räcker, annars så får jag väl lägga till lite av mina egna pengar. För jag har ju inte betalat i princip någonting alls. Men jag vill spara mina pengar till att köpa tavlor och sånt som han inte vill betala. Och så vill jag köpa nytt porslin till köket. Får se hur de blir med det, det finns alltid några hål där man kan stoppa pengarna.
Kvällen ska jag spendera med Lida och de kommer säkerligen bli roligt, några flaskor vin och ett antal ciggaretpaket och kvällen är räddad. Nej,nej vi ska väl chilla runt i brd och se om vi träffar några trevliga prickar,

Men ni får ha en bra dag där ute i solen, sola lite för mig med.

Love

natt

hellu

nu ligger jag i sängen och jag kommer somna vilken sekund som helst känns det som, ögonen går verkligen i kors för tillfället. Nu ikväll har det hänt en massa saker här hemma, har äntligen monterat ihop sängen, så förhoppningsvis så kommer jag att sova som en prinsessa i natt =) Köksbordet och stolarna monterades med och sen så har de skurats i en otrolig massa skåp. Jag känner mig riktigt stolt över mig själv som slitit så hårt =P
Så nu ska jag inte tveka att ta dessa underbara timmars sömn som sängen erbjuder mig.

Love

FREDAG

Hej där!

Idag har det ju varit typ bästa vädret! Men jag har spenderat hela dagen inomhus. Jag har fått mitt nya köksbord och stolar levererat och min tv =) Så jag är rätt glad iaf, om någon timma kommer papi förbi och då ska vi åka och köpa de sista från ikea tror jag. För tillfället är lägenheten fylld från golv till tak med kartonger och dylikt, men snart så är det klart och då kommer det att vara förbannat fint!!  Med visst undantag för vardagsrummet som fortfarande ser förjävligt ut, men det kan jag väl leva med. Har ju trots allt gjort av med ett tiotal tusen de senaste veckorna.

Nej, nu ska jag sätta mig i fönstret och ta en cigg, sedan blir det till att slänga sig in i duschen och kanske smörja in sig med lite BUS med tanke på hur blek jag är jämfört med alla andra för tillfället.

Ha det bra

Love

NATT

hallå igen, nu är jag hemma i stan igen. Ville bara förmedla det.

Känner att jag verkligen inte har skrivit något intressant i de senaste inläggen.

Bara att jag åker bort och kommer hem. Men det känns lite som om det är allt som jag gör för tillfället. Jag känner inte riktigt efter så himla mycket, jag låter det bara passera. Det gör för ont att försöka arbeta sig igenom det som hänt. Så för tillfället ignorerar jag det bara, jag ignorerar smärtan. Jag vet att det inte alls hjälper, för man måste tillslut gå igenom det för att komma över det, är det inte så?
Jag önskar att jag hade haft någon att prata om det med. Eller jag har nog det, alltså någon som verkligen vill hjälpa mig och gärna skulle satt sig ner och lyssnat. Men jag har själv inte accepterat det tillräckligt. Jag skäms för mycket, för att kunna prata om det. Jag vet inte vad jag ska göra, för just nu känns det som om livet är helt förstört.

bye bye

nu åker man tillbaka till landet, igen
ha det bra

Love

snabb visit

hallå

nu är jag hemma i stan igen, lite snabbt. 
Är bara hemma för att tvätta lite samt träffa lite folk. Åker tillbaka till landet igen redan imorgon. Hoppas att ni har de bra!!

Love

PAUS

nu åker jag till landet
vet inte när jag kommer tillbaka, tar en dag i taget.

ha de bra

Love

...

jag vet att jag är irriterande, tidskrävande, dryg och allmänt känslokall. 
fast du vet att jag tycker om dig, men om det ska bli något av det här får du fan ta tag i det!


fast jag lovar dig inget, jag ger dig bara en chans.


snart bed time...

usch, jag orkar inte med allt just nu. Det känns som om det är alldeles för mycket problem och sånt nu för att man ska orka med.
ibland funderar jag över om något av de någonsin kommer att ha någon som helst betydelse.

love

hej igen

har precis tagit mig upp, ska väl ner och äta lite strax. Regnet öser ändå bara ner så jag kan lika gärna hålla mig inne idag. Tur, för jag hade ändå inte orkat gå ut.

Love

Lars Winnerbäck - Kom


när mörkret faller så förändras alltid allt.

jag är ledsen nu, jag har klarat mig igenom hela dagen utan att bryta ihop. Trots att jag hela tiden kännt hur tårarna konstant bränt bakom ögonlocken. Men nu, nu är jag ledsen. Nu när jag sitter här i min ensamhet så låter jag allt rasera. Jag släpper fram alla känslor, trots att jag lovat mig själv att inte gråta över det som hänt mer. Men jag kan inte släppa det, fast jag vill så går det inte.
Sen när allt annat sker så kommer det här alltid tillbaka. Men jag kommer nog aldrig komma över det här, hur mycket jag än vill glömma det. Jag kan bara inte, folk säger att det hjälper att prata med någon om det. Men jag vågar inte, jag vill inte bli ett offer. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, jag vill bara känna att någon kan stötta mig och säga att det inte var mitt eget fel. Att det verkligen inte var mitt fel, för jag tvivlar ofta på om det inte var det. Fast när det blir dag och jag kan resonera lite klarare så vet jag att det inte var mitt fel, men när ångesten faller över mig, så är det svårt att förneka det.
Kanske gav jag ett intryck som fick dig att missförstå situationen. Jag vet inte, men jag sa nej, och jag grät hela tiden. Hur kan man då inte förstå? Hur kunde du inte förstå!? Om du hade förståt och brytt dig så hade de aldrig hänt!! Jag hade sluppit att sitta instängd på mitt rum såhär 542 dagar senare och gråta över det. Förstå hur mycket bättre jag hade kunnat må de senaste 19 månaderna. Jag vet att det var länge sen...Men jag har inte glömt, jag kan fortfarande inte glömma. Jag har ännu inte kunnat börja lite på andra igen, jag kan inte ha en normal relation till andra människor. För jag är rädd för att de ska missförstå mig på samma sätt som du säger att du gjorde. Jag vet att du tycker att jag är självisk som sitter här och beklagar mig. För du har ju också mått dåligt, jag vet det. Och om du verkligen ångrar dig så förstår jag att du måste må dåligt. För ingen skulle vilja leva med något sådant som de du har fått på ditt samvete. Men jag är ledsen, jag måste också få utrycka hur jag känner mig. Du måste respektera det, faktiskt. Och jag vet att du har sagt förlåt, du har bett om ursäkt minst tusen gånger de senaste månaderna. Men jag kan inte glömma, jag kan till viss del förlåta. Men inte glömma, förstå det!
Jag kan inte göra något åt att jag bryter ihop när jag ser dig. Men jag är inte arg på dig längre, det är inte de som det handlar om. Men jag är på någotvis fortfarande rädd, trots att jag vet att du inte skulle göra något igen. Men jag kan inte rå för det. Jag vill inte träffa dig, för jag klarar inte av det. Du kan få din förbannade förlåtelse här och nu om du lovar att hålla dig borta från mig. Fast du kommer ju inte göra det, du har ju inte gjort det hittills. Du lovade att du inte skulle komma förbi i onsdags när jag var förbi. Men du kom iallafall, jag vet att du tror att de ska blir bättre genom att vi ses. Men det blir det inte, inse det! Vet du att jag inte kunde sluta gråta efter det. Du tror säkert att jag pressa fram några tårar för att du skulle tycka synd om mig. En timme efter att vi mötts och jag kunnat smala mig lite så tog jag mig till jobbet, men allt låste sig. Jag kunde inte ens ta mina kunder, förstår du hur misslyckad jag har blivit tack vare dig. Jag kan inte leva normalt vissa stunder, för att du har sårat mig på ett sådant sätt.
Förlåt att jag beskyller dig, men jag kan inte hjälpa det. Allt är så förstört att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Jag tror jag behöver någon att prata med, vi får se hur det blir med det...


jag vet inte riktigt varför jag skrivit det här nu, jag vet inte ens om någon kommer läsa det eller bry sig överhuvudtaget. Men det spelar inte så stor roll för mig, jag har iallafall kunnat utrycka mig tillräckligt och låtit tårarna rinna i någon timma. Kanske kan nu morgondagen fungera, om jag har lite tur...
jag har skrivit lite om det här förut, och lite har min syn på det förändrats.


2007-04-17 22:49   -  Du är inte ens värd en rubrik
Jag vet inte vad som är/var det värsta, av de som du fått/fick mig att känna...
Är det de avskyvärda lidandet, som jag kände i början!!
ELLER
Är det e faktum att jag nu, inte kan känna någonting alls överhuvudtaget?? 
Oavsett vad så vill jag att du ska veta, att du aldrig kommer att bli förlåten, för du är inte ens värd en förlåtelse.


2007-06-06 23:59  - ALDRIG

Det är ungefär 5 månader sedan vi sågs sist den där natten. Eller för att vara exakt, så var det 144 dagar sen, eller 3456 timmar sedan. Det beror på hur du vill se de...

Men i dag dök du upp; Du sa att du ångrar dig jättemycket, att du är ledsen över det. Och att du verkligen skulle vilja prata med mig om det, så att du ska få slippa må dåligt över det och komma över det!!

Att du ens vågar!! Trodde du för en enda sekund, att jag överhuvudtaget skulle bryr mig om hur dåligt du mår?? Tror du att jag tänker diskutera det som hänt med dig för att du ska få må bra!?

Jag trodde mest att det var fyllan som ställde till det, men du är ju fan störd på riktigt!! Men kanske någon gång, när jag får ro. När jag slipper må dåligt över det, och har kommit över det. När jag äntligen kan få fortsätta leva mitt liv så som det var innan, och slipper gå runt och tänka på det som hänt hela tiden!! Då kanske, jag skulle kunna ägna några minuter på en sådan misslyckad person som dig!, men nu ALDRIG.

Jag kommer aldrig förlåta dig...


Se det här skrevs för drygt ett år och ett och ett halvt år sedan. Jag har faktiskt blivit lite mer förstående mot dig, så du borde inte kunna bli arg på mig för det här. Fast vem vet du har ju fått fel intryck vid andra tillfällen förr...


Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt


Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt


hello

äntligen hemma, är supertrött! Känns som om jag bara skulle vilja lägga mig och sova i några timmar. Nu sitter jag och ser på Janice Dickinson show. Ska strax slänga i mig lite att äta. Sen kanske de blir sängen, vi får se.

Ha en bra dag.
Love 

where you gonna sleep tonight?

hallååååååå

kom precis hem, ska strax ute igen. hämta bara lite stuff...

gissa vart jag ska sova inatt ;)

Love

PussyCatDolls - When I grow up


LÖRDAG

Hej alla glada

Idag har det inte hänt så mycket, gick upp för endast några timmar sedan. Det är så otroligt varmt här hemma i huset så det går i princip inte ens att sova här på natten!! Trots att jag har en fläkt ståendes här intill sängkanten, så är det endå för varmt. Inatt var temperaturen uppe i 27 grader. Jag förstår inte hur, eftersom det inte är så varmt ute på natten, och vi har ju inga element på. Men tydligen verkar det som om vi har något fel på isoleringen.
Men men mig gör det ju inte så mycket, eftersom att jag endast har ett få par nätter kvar här, två tre nätter max och det ska jag väl kunna stå ut med. Snart så har jag packat ner allt, bara lite lite kläder och sånt strunt kvar. Samt allt som är uppe på vinden, men de kan jag ju inte ta med nu. Det är redan alldeles för lite plats i min nya lya. Kan ju  hoppas på att pappa ger mig lite mer space genom att flytta över sina saker till G, men man vet inte. Han brukar vara rätt seg, haha.

Nej, nu har jag verkligen inte tid att sitta här och skriva mer. Måste locka håret och byta om, för att sedan springa till bussen. Själv så ska man ju sitta barnvakt hela eftermiddagen och kvällen. Jag förstår inte hur jag kan vara så dum och lova bort en lördagskväll, men det är jag i ett nötskal ( jag kan ju aldrig säga nej som ni vet!!).

Vi hörs i natt när jag kommer hem eller imorgon, ha det så bra allihop och hoppas att ni får en roligare och mer händelserik lördagkväll än vad jag får =P

Love

Amy MacDonald - This is the life



Länge sen, väldigt längde sen

hellu

det var jättelänge sen jag skrev här sist. Verkligen länge sen, jag har fått lite panik hela tiden när jag gått och tänkt på hur mycket som jag vill få skriver här. Det är så mycket som har hänt. Men jag har inte ork eller tid till att uppdatera er med allt det.
så jag får deleta det från min hjärna, allt de som står i kö och väntar på att få lagras i bloggen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, vill bara bli av med pressen att skriva ett betydlesefullt och intressant inlägg. Men vi hörs, det gör vi. Snart, för jag vill helst slippa skriva sånna här inlägg..

Love


RSS 2.0