fuck noooo

tja tja tja

jag pallar inte ens skriva nu, jag e så trött. haha jag är alltid trött. men jag hatar när jag får för mig att jag måste skriva bara för er skull. och för att ni ska känna att det händer något i den här bloggen..
De blir inte ens kul att läsa för jag har inget vettigt att skriva

va ute i går med, louise, emelie och madde. På grodan, jag hatar grodan och grodor också by the way. Var där till typ två, kom hem och sov sen till typ nu eller nått.

Ne lite mer energi nästa vecka kanske, vi kan ju hoppas att den här jävla snön tänker försvinna någon gång. jag vill ha vår lite sol och värme tack.

men man får ju inte alltid som man vill, och speciellt inte om man heter Sara för jag får fan aldrig som jag vill.

nej shit vad onödigt deprimerad jag låter, men idag så vill jag bara dra täcket över huvudet och komma bort från det här.

söndag


glömde

glömde ju att skriva att jag och Kellie hade en otoligt trevlig kväll med Melodie idag.

bloggish

hallå där

nu har jag äntligen kommit hem efter min otroligt underbart sköna LEDIGA dag på jobbet. Jag har som sagt inte hunnit ta tag i något överhuvudtaget som jag borde ha gjort. Sen så e jag inte ledig nästa gång först på söndag heller. KUL
jag hade de två jobbigaste kunderna som man skulle kunna ha haft idag också. Men man ska väl inte säga för mycket för då blir det väl ännu värre imorgon.
jaja, nu ska jag sova. ha det gott folk

puss puss

och tänk på mig imorgon när jag ska brottas med dörren på jobbet för att komma in. haha så om vi inte har öppet imorn så e de för att jag fuckat de.

puss

onsdag

hallå

idag skulle det ha kunnat vart en underbar dag, jag e ledig ifrån jobbet. solen kunde ha skinit och jag kunde ha fått kännt mig utvilad. Men nej då, försterarbetarna kom hit sju i morse och kollade alla fönster. Då de kom underfund med alla fönster är fel och måste bytas. Så då skulle de komma in vid ett börja fixa. Sen ringer Gabi och frågar om jag kan jobba för att det är så många sjuka. Så nu ska jag åka och jobba.

kul

vi hörs sen

puss puss

måndag

hallå

nu ska jag inte skriva ett sånt där långt inlägg som ingen orkar läsa. Det blir en liten kort uppdate bara. Idag har jag jobbat, som vanligt. Det gick rätt bra faktiskt. Tre klippningar och två färger. Imorgon är det dags för jobb igen, och jag kan lova er att det är jag som kommer få klippa den där svt mannen. Jag e ju bra på att känna på mig saker i förväg så de lär väl bli så.

Ikväll hade jag Emmie och Kellie på besök. Vi var väldigt ambitiösa och lagade en massa god mat. <haha så nu känns det som om magen ska spricka av att en baby hoppar ut eller nått. jaja imorgon ska kellie ha ett sådant där cp fult band på huvudet på jobbet, men vi får väl se hur det går med de. >Ha de bra

puss puss

haha johannes jag saknar dig <3


och snart tar en ny vecka fart

hola

jag hade klara planer på att lägga mig tidigt idag, bangade på att följa med kellie och se på film. För planen var som sagt att sova några timmar extra nu såhär innan arbetsveckan tar fart igen. Jobbade ju bara tre dagar förra veckan eftersom att jag låg hemma och var sjuk, illa. Förkylningen har inte gett med sig än, men man har inte råd att stanna hemma tillräckligt länge för att bli frisk. Jag som äntligen trott att jag skulle kunna få ut en normal lön efter sjuskrivningen som blev tack var the operation. Men men, så ska de inte bli. Jaja, man ska inte gnälla det finns så mycket värre saker här i livet att drabbas utav. Läste precis en blogg om en mamma som hade cancer och så dog hon. Det är tragiskt, och nu skulle kellie skratta ihjäl sig om hon visste att jag läste ännu en till blogg.

Egentligen så vet jag inte vad jag ska skriva, men det kretsar runt så mycket tankar i den här lilla damens huvud att jag bara måste få ut lite ord. Jag tycker synd om er som ska få läsa den här sörjan sen. Fast ni behöver ju inte om ni inte vill faktiskt, det är frivilligt. haaha det är de ju inte för mig. Eller jag vet inte, nu känner jag att ja egentligen är för trött för att skriva. Det kommer inte att komma ut något vettigt ur det här iallafall.

imorgon börjar jag vid elva så lite extra får jag ju sova iaf, dock ska jag upp och tvätta mitt hår, och det är ett jävla projekt med de här extensionsen. Men man ska inte gnälla, jag älskar mitt långa hår. Även om de ramlat av en del och det börjar se för trashigt ut.
snart åker kellie till mexico också, fan vad kul jag kommer ha på jobbet utan henne. haha noooooot. Hela det här inlägget är typ baserat på henne känns det som har skrivit kellie typ tusen gånger.

nej men nu måste jag sova eller försöka iaf, så jag måste stänga ner det hära.
ska se om jag hittar någon trevlig liten bild att publicera med.

puss puss


No one in your life is with you constantly, No one is completely on your side...

hallå där ute i solen alla glada
vad gör ni såhär en dag som denna?
jag sitter här och beundrar det fina vädret. Det är helt sjukt att man kan bli så glad utav lite sol, jag tror att man börjar bli gammal. Innan så orkade man typ inte ens höra på alla mor och far föräldrar som ville ha ut en i solen på grund utav de fina vårvädret. När man själv istället mycket hellre drog täckter överhuvuder och lät sig flyta in i de ångestfyllda drömmarna. Eller e de bara jag som har vart där.

I don´t remember you looking any better, but then again I don´t remember you...

Det blir lite lätt såhär när jag inte är upp över öronen full i jobb och shit. Jag dras tillbaka till de här gamla svackor som jag varit i, och på nått sätt så låter jag mig själv dras ner lite återigen. Jag måste få ett stopp på allt de där, och alla små saker som jag nojjar mig över konstant. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det känns inte som om det är värt att hålla sig borta ifrån allt som man innan hållt så hårt på att inte låta komma in. Jag vet inte, det känns som om jag inte vågar ta ett beslut kring något för jag orkar inte göra nåt fel, och sen bara ha mig själv att skylla. Jag antar att det är därför jag alltid försöker få alla andra att ta besluten åt mig. Men jag vet att det inte fungerar så i längde. Jag måste våga välja själv för att någonsin kunna komma någonstans.
Men jaja, världen går väl inte under antar jag...

puss puss

But this has never yet prevented me


såhär snygg e man när man e hemma och är sjuk



haha the ugly truth,
fake it untill you make it


Nothing matters half as much as you think it does!!

Allt vi gör, allt vi inte gör och allt vi borde ha gjort.

Det är helt jävla omöjligt för mig att inte överanalysera allting. Jag gör det med allt, precis allt. Jag vet inte riktigt hur fan det kommer sig. Vad gör man för att släppa allt det där. Jag blir så irriterad på mig själv, eftersom jag alltid ställer en massa problem. Jag skapar en massa problem som egentligen inte borde finnas och som inte betyder någonting för nån, utom för mig.
Allting blir så lätt så svårt. Så varför gör jag något svårt för mig som inte ens betyder nått för någon annan. Helt stört.

Jag antar att allt som man har varit med om har präglat än, och gjort så att man blivit så som man är. Eller jag antar väl inte att det är så, utan det är väl så det är.

nej nu analyserar jag sönder allt igen.



RSS 2.0