ångest

I´m a fucking idiot

Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water



When you're weary, feeling small,
when tears are in your eyes, i will dry them all;
I'm on your side. when times get rough
and friends just can't be found,
like a bridge over troubled water I will lay me down.
like a bridge over troubled water I will lay me down.

When you're down and out,
when you're on the street, when evening falls so hard, I will comfort you.
I will take your part oh,
When darknes comes
and pain is all around,
like a bridge over troubled water I will lay me down.
like a bridge over trouble water I will lay me down.

Sail on silvergirl,
sail on by.
your time has come to shine.
All your dreams are on their way.
See how they shine.
Oh, if you need a friend I'm sailing right behind
Like a bridge over troubled water I will ease your mind
Like a bridge over troubled water I will ease your mind

dadada

shit jävlar vad jag snackar på fyllan. Jag blir alldels för ärlig!

jaja, hoppas att ni har haft en bra lördag. Jag har bara sovit och varit bakis.

Jag vet inte vad jag ska skriva om gårdagen, haha det var rätt lyckat iallafall.

Ikväll ska jag ut med MillaMathilda, hennes moster och hennes kompis... Jag ska inte bli för full idag, för imorgon har jag släktkalas sak.
Så nu måste jag börja städa, skura roligt va!? Det känns som att jag helst vill lägga mig i soffan med en hink brevid mig.

Love

hola

jag har inte så mycket att skriva, jag är nu utvilad.

asså shit

jävla mathilda, jag har bara åtta minuter kvar nu innan jag måste gå och lägga mig. STRESS

sova kanske?

kanske är dags att sova för min del om jag ska orka ta mig upp imorgon, Mathilda fortsätter att halv mesa sig med sina krigarsms.

Love

IDIOT MATHILDA

jag blir så irriterad att du låter den där lilla fittan köra med dig sådär. Fan orka acceptera hennes sätt att bete sig. Man låter inte folk behandla än hur som helst, och sedan bara förlåter och fortsätter att spela efter deras regler när de sedan vill ursäkta sig. Fan asså acceptera inte det, hur lågt värdesätter du dig själv egentligen?

Hade du låtit mig hantera en sådan här situation på samma sätt?


åh

vad jag måste ta tag i mitt liv nu, inga fler tårar nu på ett tag. Jag måste rycka upp mig, ingenting blir bättre utav att gräva ner sig.

rädsla & tacksamhet

jag kan inte leva, inte fullt ut känns det som. Så fort att jag känner att saker och ting går bra, står något dåligt precis bakom hörnet och lurar. Jag är så himla rädd, så rädd för så mycket. Jag är rädd för att öppna mig för folk, därför att det i princip alltid resulterar i att man blir sårad. Jag har haft väldigt svårt att lite på folk, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag blivit lurad av dem som jag litat på mest om och om igen. Men nu är jag inte så rädd för det längre, jag är inte rädd för jag har personer i mitt liv nu som jag verkligen känner att jag kan lita på. Men det är det som skrämmer mig mest.
Dessa två vänner älskar jag, och det är verkligen utav hela mitt hjärta som jag bryr mig om dem och verkligen försöker att stötta dem och alltid finnas där för dem (även fast det kanske inte märks så bra). Och de betyder verkligen jättemycket för mig också, och jag vet att de alltid finns där för mig (även fast jag kanske inte alltid visar det så bra). Och utan att de vet om de så hjälper de mig så mycket, de är för deras skull som jag faktiskt orkar vissa dagar. Eller kanske inte för deras skull, men tack vare de stöd som de ger.
Men det är de som gör det så svårt. Nu när ja äntligen känner att jag faktiskt har personer som bryr sig om mig i mitt liv, så är jag så rädd för att förlora dem. Jag är så rädd för att bli övergiven, och sedan få börja om ifrån botten igen. Jag vet att man ska uppskatta det man har och leva för idag. Och så försöker jag att leva för det mesta. Men jag kan bara inte rå för det. Hur mycket jag än barar vill vara glad och visa min uppskattning så faller jag ner i dessa dalar om och om igen. Jag räknar bara ner dagarna tills den dag som de också kommer att lämna mig. Ingenting varar för alltid oavsett vad det är för någonting.
Alla människor som jag någonsin haft och kännt mig älskad av har på något sätt  svikit mig och lämnat mig.  Jag är så rädd för att det inte ska vara så lång tid kvar tills de också inser att jag faktiskt inte är så mycket att ha. För jag är inte särskilt speciell. Och jag tror inte att jag skulle vara min egen vänn om jag var någon annan, Jag är inte så intressant, lite lagom störd och jag blir rätt tråkig att umgås med efter ett tag. Det hjälper ju inte heller att jag står där med alla mina problem och hela tiden väntar på att bli omfamnad.

That's what I'm afraid of, not being enough
 

beeep

so try your best now
try your best to break me
you can't break a broken heart

no damage you can do now,
I'm immune to you now,
You can't break what broke apart

suck

So don't break my heart
I ain't never done
Nothing to deserve this
I'm torn apart
You've had your part
Do you suppose I earned it?
Do you not see
How I'm begging on my knees?
No don't speak, don't breathe,
You bring out the Devil in me.

fucking

ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen ledsen

wishes

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

måndag

seg dag
jag har inte så mycket att skriva
var i skolan färgade Emilys hår, det blev bra och hon blev nöjd.
åkte hem till pappa och Gunilla och hälsade på lite
kom hem och planerade en tidigt kväll, vilket inte riktigt blev som jag tänkt.

den här kvällen har varit tuff och jobbig. Mycket tårar och mycket tankar. Men jag orkar inte gå in på det nu. Visserligen så tror jag att det skulle vara bra att skriva av sig lite, men jag har inte tid. Måste vara pigg och alert på praktiken imorgon. Åh, jag vill verkligen gå dit!! NOT

Fuck Fuck Fuck Fuck


varför känns det alltid som att jag är så jävla fucking ensam i den här stora tomma världen?


Sonja Aldén - Du får inte



usch vad jag har gråtit nu.

tja

vaknade för någon minut sedan. Har försovit mig hela långhåret, men det gör inte så mycket. Fast jag insåg precis att om jag inte hinner med bussen som går om tjugo minuter så kommer jag att komma försent till min andra lektion också. Och det är ju inte så bra.
Så nu måste jag verkligen sätta fart.

Vi hörs

Love

åh

jag är så pigg vet inte hur jag ska kunna sova....

och jag vet redan nu att jag kommer vara så trött imorgon att jag inte kommer veta hur jag ska orka kunna vakna.

Love

SÄNGEN

nu ska jag försöka sova!

sent

Jag hade bestämt mig för att sova tidigt idag, men det gick ju väldigt bra. Verkligen. Har suttit framför tv:n de senaste timmarna och bara slösat tid. Och jag som hade hoppats att få vara pigg till skolan imorgon, men jag antar att det är något som är omöjligt från min sida. Jaja, men snart ska jag försöka sova, fast jag lovar er att såfort jag ska lägga mig så kommer jag bli helt jävla speedad och springa runt som en liten duracellkanin och göra helt onödiga saker.

Jaja, nu ska jag ut och ta en cigg trots att jag fortfarande ser ut som en lite crackhoe med gårdagen smink utsmetat i halva ansiktet och håret står fortfarande åt alla håll. Men men, sedan blir det duschen och förhoppningsvis sedan sängen. Men jag antar att jag kommer titta in här igen och skriva av mig lite.

Love

SEX

Kan någon förklara varför man bara vill ha mer sex när man haft sex. Men om man inte haft det på ett par veckor, så är man inte i samma behov utav det på samma sätt. För alla kan väl hålla med om att det stämmer, eller? Det blir ju som ett beroende. Fast jag menare inte så utan bara lite halvt, men jag tror att ni förstår hur jag menar mersmak liksom men men... 




It´s fucking complicated

NÖRD

jag har börjat förstå att jag är riktigt mobbad, nu när jag insåg att det är final i ensam mamma söker ikväll och att jag inte kan missa det!
haha

Nu kan du få mig så lätt



Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Håkan Hellström - Jag ger dig min morgon


Eric Clapton - Tears in Heaven


That's what friends are for


SÖNDAG

Godmorgon

Sitter och kollar på idol, och det känns skönt att Anna åkte ut. Nej, vad elak jag känner mig. Men jag tycker faktiskt att hon skulle åka ut.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen städa lite för det behövs verkligen kan jag tillägga. Egentligen så skulle jag åka med Yamuna till skärholmen, men så blev det inte.
Jaja, vi får vänta och se vad den här dagen har att erbjuda.

Love

krogen

tjaba tjena hallå

nu e man påväg ut igen då

ska möta Lisette i centralen kvart över, så jag borde kanske sätta lite fart.
Måste förbi ica och köpa cigg först...

men vi hörs senare eller imorgon, jag gissar på det senare

Ha en bra kväll allihop.

Love

Lördag

hallå

vaknade för typ någon timma sedan, håller på att städa nu. Det är så jobbigt att man alltid måste städa innan man har fest och sen typ dubbelt så mycket efter.
Åh, jag undrar vad kvällen har att erbjuda.

The Cure Friday Im In Love


Fredag

Hellu bloggen

nu sitter jag hemma i sängen, har vaknat för inte allt för länge sedan. Egentligen så har jag skola idag men jag vaknade för inte så länge sedan, och jag orkar verkligen inte ta mig dit. Har faktiskt lite att göra, jag ska städa och laga mat. Men det löser sig.
Jag måste bara checka med alla så att de kommer trots att jag inte var i skolan idag, så de inte tror att jag är sjuk.

sara" mathilda going wild

jag är full som enfucking kasturll
kolla jag ksn tilloch meed rimma på fyllan

18

GRATTIS TILL MIG

tyst

jag är störd, måste verkligen försöka sova nu

Jason Mraz - I'm Yours


Mötley Crue - Girls Girls Girls


Beyonce Knowles - Listen


Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own
You should have listened

There is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams will be heard
They will not be pushed aside or worse
Into your own all 'cause you won't listen

shit

de e noll dagar kvar nu, bara typ 23 timmar haha. tråkigt

Love

det är dags att försöka sova

hellu
har i princip inte skrivit något här idag, men jag vet inte vad jag ska skriva. Egentligen så borde typ de här senaste dagarna varit sjuktbra, men tyvär så har de inte varit det. Idag har det varit förjävligt och jag har suttit inne och gråtit hela dagen. Men imorgon så är det en ny dag, och jag hoppas så mycket som det bara går att det blir en dag. Det är faktiskt min sista dag som 17-åring.... Haha, asså jag är verkligen för insatt i sånna här saker. Men det känns skönt, det här året behöver ett avslut.
Och nu får jag börja om och bli självständig. Jag skulle egentligen kunna skriva ett helt inlägg om hur mycket jag tycker att jag har utvecklats det här året. Men vad är det för mening, eller vem vet jag kanske tar tag i det någon dag...

Love

Natalie Merchant-My Skin


fucking fittdag

ibland önskar jag att jag också kunde få ha en normal relation till mina föräldrar.

hellu

jag är hemma ifrån praktiken idag, orkade verkligen inte gå dit. Jag vet inte varför men det är så tråkigt där när man inte har någonting att göra. Jag måste verkligen hitta en ny praktikplats, men jag orkar aldrig ta tag i det. Det känns också så onödigt att göra det nu när det bara är någon vecka kvar på terminen.

Jag ska försöka orka ta mig ner till tvättstugan och se om det finns någon ledig tid, sen är det dags att börja städa.

Love

I guess not

can you practice what you preach?

Steve Miller Band - The Joker


I can´t be alone again

Take a look at my body
Look at my hands
There's so much here that I don't understand
Your face-saving promises
Whispered like prayers
I don't need them
'cause I've been treated so wrong,
I've been treated so long
As if I'm becoming untouchable
Well, contempt loves the silence, it thrives in the dark
With fine winding tendrils that strangle the heart
They say that promises sweeten the blow
but I don't need them, no I don't need them
I've been treated so wrong,
I've been treated so long
As if I'm becoming untouchable
I'm a slow-dying flower
In the frost-killing hour
Sweet turning sour and untouchable
I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness
Oh I need this
I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life
Oh I need this
I'm a slow-dying flower
Frost-killing hour
The sweet turning sour and untouchable
Do you remember the way that you touched me before
All the trembling sweetness I loved and adored
Your face-saving promises
Whispered liked prayers
I don't need them
I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness
Oh, I need this
I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life
Oh, I need this
Well is it dark enough
Can you see me
Do you want me
Can you reach me
Oh, I'm leaving
Better shut your mouth, and hold your breath
You kiss me now, you catch your death
Oh, I mean this
Oh, I mean this

you know...

I hate the world today
You're so good to me
I know but I can't change
Tried to tell you but you look at me like maybe I'm an angel underneath
Innocent and sweet

Yesterday I cried
You must have been relieved to see the softer side
I can understand how you'd be so confused,
I don't envy you
I'm a little bit of everything all rolled into one

So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change and today won't mean a thing

I'm a bitch
I'm a lover
I'm a child
I'm a mother
I'm a sinner
I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell
I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

måndag

hellu

jag har helt fått för mig att det är tisdag idag, vilket är hel fel. Det är ju faktiskt måndag!
hmm, var i skolan idag. Kom försent, det var fullkommligt omöjligt att vakna imorse, men jag är iallafall lite stolt att jag orkade ta mig till en utav lektionerna iallafall. Vi hade färgteori och det var väl ganska intressant. Men det är alltid roligt att lyssna på sådana där "säljare" för då blir man typ övertygad om hur bra deras märke är. Fast sen kommer man underfull med att det faktiskt kanske inte är det. Jaja, ni förstår hur jag menar.
Jag har verkligen stress inför den här veckan, Måste hinna städa, tvätta och handla innan fredag!! Tänk på att jag har födelsedagsfirande typ hela veckan med. Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna. Men men det löser sig, de måste lösa sig.
Jaja, asså fan vilkan nice vecka ni förstår inte!

Love

Swingfly - Singing That Melody


Estelle featuring Sean Paul - Come Over


If I was to tell you just how much I need you
Would you come tonight?
Or would you not belive me cause a love that easy
Never turns out right?

tidigt kväll

nu ska jag försöka sova, är verkligen inte trött men man måste ju försöka,

Love

tja

söndag, idag är det typ första gången som jag faktiskt är glad över att det är söndag. Fan fattar ni att imorgon börjar min vecka!!! Shit, asså jag tror inte att ni fattar hur fucking mycket jag längtat!!!!!!!!

jaja, dagen har spenderats i skärholmen med Yamuna där jag gjorde av med jävligt mycket pengar. Jag blir deprimerad bara jag tänker på det faktiskt. Men men lite fint fick jag med mig hem, dock skulle jag velat köpa lite mer saker. Men men nästa liv kanske. Eller så kan jag ju alltid råna Yamuna för hon har ju bara 1 miljon i fonder. Själv sitter man där med 12000:- för tillfället tack för det jävla ekonomikris. Fucking fonder. Jag hatar sånt där skit, aktier med för den delen.

åh, snart ska jag nog försöka att sova för när jag vaknar är det en ny dag, alltså e dag närmre den stora dagen =P

haha undra om jag kommer att ha något annat samtalsämne denna vecka!?

Just det jag är klar med min uppgift i samhällskunskap och ska precis skicka in den! Så nu kan ni vara lite stolta över mig, jag har lyckats åstakomma lite denna helg =)


Love

I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Alice Cooper - Poison



I wanna love you, but I better not touch (don't touch)
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains

****

hellu
är fortfarande vaken, kan inte sova.
råkade precis dra lite utav mitt löshår. Fuck vad ont de gjorde.

sov gott

SEG

åh jag orkar inte skriva idag, jag är så himla trött. Vi hörs imorgon, om jag inte kvicknar till inom de närmaste timmarna.

väldigt lika NOT

MyHeritage: Celebrity Morph - Geneology - Roots


milla mathilda

MyHeritage: Celebrity Morph - Roots - Genealogy search


mathilda hade tråkigt....


torsdag

jävlar vad jag måste vara tråkig och ointressant, har verkligen inte haft många besökare idag. Visserligen så har jag typ ju inte skrivit någonting, men det brukar aldrig vara såhär dåligt iallafall.
hmm, vad har man att säga om dagen.
började med att yamuna väckte mig typ tio minuter innan vi skulle gå, så ni kan ju gissa om jag fick stressa igen! Det var roligt att hon trodde att jag skulle vakna bara genom att hon typ viskade fram mitt namn. NOT
Vad gjorde man idag i skolan, kommer knappt ihåg. Jo, vi hade något prat imorse, det var rätt tråkigt. Kommer knappt ihåg något jag var bara hungrig där inne. Sen hade vi frisör och jag kan tala om att det är bevisat att Annika hatar mig, och jag henne med också. Asså mina fönvågor, visst det var inte assnygga, men jag fick hjälp en gång och sen kunde jag fixa dem så att de blev helt okej. MEn hon gav mig bara G. Asså det var andra personer som typ inte alls gjorde lika fina vågor (haha orka att jag är så stolt över mig själv) och de höll på i typ två - tre timmar och fick också G. Jag blir  så irriterad! Sen så gjorde jag volym fön, visst den var inte helt perfekt, men den var jävligt bra. Plus att jag gjorde den på 25 minuter. Jag fick G minus till och med. Jag är så arg. Jag fick en fuckad borste, och Annika erkännde till och med att hon knappt kunde få upp 90 graders volym saken. Sen så rastade jag bara hela sista två timmarna, dock verkade ingen vilja ha rast med mig =P
Sen hade vi engelska, jag svarade på allt assnabbt så jag är ganska stolt över mig själv. Visserligen så vet jag att jag fuckade mig på typ alla orden, och grammatik är verkigen inte min starka sida. Jag chansar bara hela tiden. Så vi får se hur det går. Jag hoppas att jag får så mycket poäng att jag kan få känna mig nöjd med mig själv. För det jävligaste är att jag nu inte känner mig nöjd överhuvudtaget.
Efter skolan åkte jag direkt hem och somnade!!! Jag har sovit i typ fyra timmar nu, så de ska bli roligt att försöka somna ikväll igen.  Snart komma min Milla Mathilda hit, vet inte vad vi ska göra riktigt klockan elva på kvällen. Men något ska vi väl kunna komma på.
Love

hola

nyäten, yamuna lagade precis middag till mig. nu ska man väl försöka att sova. Det är en lång och tuff dag imorgon, slutar inte först sent. Vet inte riktigt hur jag ska palla.

Love

Black Eyed Peas - Where Is the Love



Asså jag har aldrig tänkt på det tidigare men fan asså den här texten är ju grymt bra. Det är inte ofta som man hör låtar som faktiskt handlar om VÄRLDSOMFATTANDE problem. Shit asså. Riktigt bra, om man är känd så ska man passa på att uppmärksamma sådant här.

People killin', people dyin'
Children hurt can you hear them cryin'?
Can you practice what you preach?
And would you turn the other cheek?


nu

stänger jag av datorn och ska försöka sova- Det lär ju inte gå allt för bra, men man kan ju alltid hoppas.

kan inte sova

hola

jag kan inte sova och jag som ska upp tidigt imorn. Min buss går här ifrån redan 7.29. Sen kan jag antingen ta bussen från älvsjö som gör att jag kommer till skolan redan vi åtta. Om jag vill vara där senare typ kvart över så måste jag sitta och vänta i älvsjö en kvart extra. Åh, jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra. Antar att jag tar det beslutet imorn.
Det är ju inte heller värsta stora grejen. Mitt största problem är hur fan jag ska orka sitta och skriva en uppsats imorgon fem timmar. Usch, jag orkar verkligen inte. Har inte läst igenom det där häftet som man har fått heller, det roligaste är att jag fick det idag och alla andra fick de typ för tre veckor sen. Jag känner mig så ultra duktig som läst det... Nej, jag borde ta tag i det.

Åh, jag mår verkligen inge bra. Känner mig helt trött på livet

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


orkar inte

vad är det för fel på mig?

ÅHHHHHHHH

huvudvärk + illamående.

fan det kan nästan inte bli bättre  än såhär en tisdagskväll som denna


SVART

vafan är det här något jävla patetiskt skämt eller?
klockan är fyra och det är fucking kolsvart ute!

*** ***

F*****

jag har tandläkar tid 8.20 imorgon bitti.

Hur fan ska jag lösa det här!?

hej

åh jag börjar vakna till lite nu. De är som alla de tidigare dagarna vaknar vid ett, vaknart till först vid fem tiden och sedan vid midnatt är jag på topp. Haha det är lite roligt, att jag lyckats vända på dygnet helt fullkommligt. Men imorgon ska jag till skolan, det lovar jag er. Om jag inte går så ska jag fan, a jag vet inte. De får inte hända helt enkelt.
nu har jag ätit dagens första mål en kexchoklad, känns väldigt nyttigt och bra.
Usch, jag måste verkligen börja ät mer hälsosamt har verkligen inte ätit något nyttigt den senaste tiden. Måste börja träna också, men de får bli först när jag är frisk. Eller frisk blir jag väl aldrig, men iallfall pencilinfri. Jaja, ändring ska de bli.

Men vi hörs lite senare, känner att jag inte har något vettigt att skriva överhuvudtaget. Får försöka komma på något bra tills sen.

Love

question

Hittade nyss lite intressant läsning på veckorevyn Hannahs blogg -

"Tjejer med hängtjocka (ni fattar vad jag menar med det va?) örsnibbar och kraftiga vader = kåta tjejer. Tjejer med tajta örsnibbar som smälter rätt in i huvudet (ni fattar vad jag menar med det också va?) och smala vader, de ska man tydligen akta sig för. Om man vill ha någon action vill säga. "

Nå vad tror ni kan det stämma??

måndag

hej

kom aldrig iväg till skolan idag. Visserligen så förstod jag det redan innan jag somnade vid halv fem inatt. Jag känner att jag börjar falla tillbaka, och jag måste faktsikt börja ta tag i mitt liv igen. På allvar. Jag orkar inte börja om från botten igen nu när jag kommit kanske halvägs =/

åh, jag vet inte vad jag ska skriva, Jag är så himla besviken på mig själv idag. Men jag måste se till att det vänder, snarast...

Love

GODNATT

hej hej

jag ska alldeles strax lägga mig och sova. Men jag antar att det inte kommer att gå alltför bra eftersom att jag sovit hela dagen, plus att jag har vänt på dygnet helt och hållet. Har ju trots allt bara varit i skolan en dag på två veckor. Med lov och studiedagar inräknat.
Nu ska jag skicka över mitt samhällskunskaps arbete till min mail så att jag kan skriva ut den i skolan imorn. Måste se till att hitta Marcus också för att ge honom den. Och just det jag måste hitta INGER för att få det där häftet som man ska ha inför nationella provet. Det känns bra att alla har haft det i typ tre veckor men jag har ännu inte fått det. SUPER verkligen.

Nej, men nu ska jag svälja ned dagen sista medicinkur och så får vi höras någon gång efterskolan imorgon. Jag känner verkligen att det kommer bli superlätt för mig att vakna imorgon bitti, eftersom jag knappt varit vid medvetande innan klockan 14.00 de senaste fem dagarna. Mina jävla mediciner fuckar mig mer än vanligt ska ni bara veta =P

Love

sov sött

Bon Jovi - It's My Life


BON JOVI - You give love a bad name


BON JOVI - Livin On A Prayer


sovdags igen?

hellu
jag börjar bli lite gladare nu igen, det känns bra. Dock lite stressad, känns som om jag borde kolla igenom mitt arbete i samhällskunskap lite till eftersom att jag ändå inte lämnat in det i fredags. Så det känns lite som om jag ändå lämnar in den försent så kan jag ju lika gärna fixa till den och göra den så bra som möjligt. Men det går inte så himla bra, jag kommer aldrig till skott. Och börjar liksom inte som ni kanske förstår.
Jag känner att jag stavar som en kratta idag, hjärnan är inte riktigt med idag.
ÅH jag har så tråkigt vet inte  vad jag ska göra, jag orkar inget har så tråååååkigt.

Love

dålig dag

det här är ingen bra dag. jag har bara legat här ensam i mörket i min säng med mina täcken. Jag har bara gråtit och sovit om vartannat. Jag vet inte vad det är med mig idag.
Men jag hoppas att den här dagen kan väga upp för en glad och trevlig vecka...

söndag

hej
jag mår inge bra idag. Alldeles död, Har ingenting att äta hemma heller, så jag vill bara börja gråta känns det som. Usch, jag pallar inte gå ut och handla något. Hoppas att mamma kan komma förbi sen ikväll med lite mat. Nu ska jag fortsätta sova.

Love

hej

jag som hade tänkt att lägga mig i tid ikväll. Det gick ju verkligen bra som ni kanske märker. Jag måste försöka att inte sova bort hela dagen imorn. Men samtidigt så är det så skönt att bara få sova hur länge man vill, eftersom att man verkligen inte får göra det allt för ofta. Jag älskar verkligen att sova. Jag vet inte om jag har järnbrist eller någonting. Men det är egentligen sjukt när jag tänker efter hur jävla mycket jag kan sova. Visserligen så är det ju katastrof nu eftersom att jag är helt deckad utav mina mediciner. Men jag undrar hur de kommer bli sen.
Jag har precis insett vilket helvete det kommer att bli på onsdag när jag skriva nationella prov. Kul att göra det, med alla mediciner som känns som typ sömntabletter. haha askul

nej men gud jag är så trött att jag inte vet vad jag ska prata om, eller skriva menar jag.

har precis tittat på film Forgetting Sarah Marshall hette den och den var faktiskt bra.

men vi hörs, efter att jag har fått ta min beauty sleep och sådär. Hoppas att ni har haft en trevlig kväll och förhoppningsvis inte bara legat hemma i sängen och kollat på nån nedladdad film tråk.

Love

LÖRDAG

hallå bloggen
har inte hunnit skriva på hela dagen. Har verkligen haft lite helt och hållet fullt upp. Visserligen så vaknade jag inte först vid typ ett med åtta sms och 21 missade samtal. Shit asså orka att man bara är eftertraktad när man sover =P
jaja har varit i stan med Helen för att hitta löshår, men det blev inget eftersom at det inte fanns något vetigt. Men vi ska beställa lite fint ifrån internet så att mitt hår också kan få bli fint och fixat. Sedan kom Mathilda in till stan och mötte oss, vi begav oss ut och letade efter någon jävla spelbutik som verkligen inte var den lättaste att hitta till. Sedan drog vil till nått café där underbaraste snällaste Helen bjöd oss på lunch. Hon gjorde även klart för oss om hur viktigt det är att man skaffar en vettig salong att praktisera på.
Hmm, vad gjorde vi mer. Åkte till hammarbsjöstad för att besöka hennes butik typ lilla norrland eller något sådant... Det var inte så roligt där hittade några söta skor som jag ska köpa till Andreas och Max i julklapp. Vi fick lite godis också så det var inte helt fel. Det kändes lite som om vi gick i tusen år, men vi sökte iaf igenom hela kvarteret efter frisörsalonger. Vi hittade till adidas outlet store dit hon stark rekomenderade oss att gå.
Sen åkte jag med Mathilda hem till henne, som by the way bor i världens sötaste lilla hus. Det är jättefint faktiskt!

Nu ligger jag här på hennes säng med huvudvärk och bloggar lite under tiden som hon sminkar sig inför kvällen bravader.

Vi hörs senare alla ni töntar som också kommer att sitta hemma en lördagkväll

Love

Katharine McPhee - Everywhere I Go


time to sleep

hellu jag kollar på film på trean, har sett den förrut den är ganska rolig faktiskt. Vet inte vad jag ska göra. Tror jag ska svälja kvällens sista medicinkur och sedan blir det nog sängen för mig. Hoppas att jag får sova bra inatt, sov verkligen inte bra natten till idag.
Imorn ska jag möta Mathilda i stan och fika med henne och sen ska jag kanske träffa Helen och köpa löshår =P Om jag bara hade haft lite mer pengar så hade de kännts lite lättare att lägga ut typ två tusen på löshår. Men men det löser sig.

Vi hörs sen

sov gott

Love

IIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHh

gud vad jag älskar allt och alla och speciellt min lilla blogg.
eller framförallt mina cigg, nu ska jag ut och röka

party

åh jag och min vän pratade om att vi borde ha en rockfest. Asså fatta vad najs, bara en massa gammal härlig musik trevligt folk en drös med bira och en massa shots!

lalala

jag skickade aldrig in min uppgift som jag arbetat så hårt med.
Men jaja, hellre att jag blir nöjd och lämnar in sent än att jag lämnar in något kasst i tid.

STOP

nej nu måste jag verkigen börja plugga. Det är lite utav en skandal att jag inte ens börjat ännu.

Love

ingenting är heligt - magnus betner

haha jag gör verkligen allt för att slippa plugga som ni kanske märker.

ännu mer




Störtskön


Godmorgon

hej bloggen.
här sitter jag ny duschad i sängen och ser på våra bästa år.
Usch jag vaknade med världens jävla huvudvärk idag, och jag vet verkligen inte hur jag ska orka göra klart min samhällskunskap... Åh, jag hatar att må dåligt direkt när man vaknar. Det känns som om mina sjukdomar har blivit värre idag än vad de var igår. Åh, jag orkar inte. Och jag är hungrig med de finns inget hemma att äta och jag orkar verkligen inte ta mig ut.

Love

BEDTIME

nu ska jag sova, har precis sett de senaste avsnittet av One tree hill som jag inte hunnit med tidigare. Men vi hörs senare när jag vaknat igen. Sov sött

Love

kanske dags att sova..?

hellu

nu är jag något tröttare än när jag skrev sist. Fast jag är fortfarande inte tillräckligt trött. Jag vet inte vad jag ska göra. Borde egentligen sova, men jag känner mig inte så tänd på de. Borde även satsa lite på att skriva på min samhällskunskaps läxa är långt ifån klar, men har fått ihop typ en och en halv sida. Aja, vi får väl se hur det blir.

Love

So what - Pink



You weren't there
You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there, you let me fall

TORSDAG

hej hej bloggen

kunde inte gå upp imorse var så himla trött, så jag kom två timmar försent till praktiken! Inte allt för bra! Jag antar att det var mina mediciner som gjorde att jag var så himla deckad imorse...
Praktiken gick väl bra, gjorde inte så jättemycket. Färgade slingor på min hanledare och sen färgade jag Mathildas effekt slinga svart från blå. Den gick faktiskt bra, fick dock göra om den en gång efter som att min kära Helen är typ världens nogranaste och hon tyckte de skulle bli lite lite bättre om jag fyllde i den lite mer i mitten av den översta passen. Men de blev bra, och jag hoppas att hon blev nöjd. Det tror jag att hon blev.
Efter det blev de en sväng hem till mig då vi serverade middag till Louise =P Ne, men det var trevligt. Jag var lite död på slutet, vet inte varför. Kännde mig bara lite nere, jag antar att alla dessa mediciner fuckar upp mig lite. Sen fortsatte jag och Mathilda att plugga lite på vår uppgift som ska vara inne imorn. VI har dock inte gjort den klar, men jag ska väl fortsätta lite med den snart.
Dock har jag fått ett litet problem med mitt öra, de har bivit helt illrött och bränner lite. Jag vet inte vad som händer med det, de är lite fuckat de med. Ringde min mamma och beklagade mig lite, och hoppades på att få något litet tips eller nått. Men det blev snarare motsatt effekt hon sa att det typ kunde vara någon infektion som spridit sig till kroppen mjukdelar (känner mig som en dator). Så hon blev typ asstressad och sa att jag måste ringa sjukvårdsupplysningen. Men jag pallar inte. Jag orkar inte stressa upp mig över det, så länge som de typ inte blir värra så pallar jag inte ringa dit.. Så ni kan väl hoppas med mig att det blir bättre och att jag slipper oroa mig över de.
Men nu ska jag fortsätta kolla på EMA och sedan försöka plugga lite. Men det är lite svårt att koncentrera sig för tillfället.

Love

tretton är respekt



detta är ett intärnt skämt

viva la vida



Nu är det dags att sova, ska upp till praktiken imorgon =(
Hoppas att dan går fort som attans. Egentligen så borde jag inte gå dit, läkarn sa faktsikt till mig att jag skulle vila torsdag, fredag, lördag och söndag. Men det känns som om jag har bangat på att gå dit alldeles för många gånger. Så jag måste liksom dit.
Jaja, nu ska jag hälla i mig dagens sista medicin dos.
God natt sov sött
Skruva upp ljudet och lyssna på denna underbara låt.

Love

ha

jag känner att jag verkligen inte har någonting vettigt att skriva ikväll. Jag vet inte varför jag envisas med att sitta och skriva typ hundra fuckade meningslösa inlägg. Jag börjar äntligen bli lite piggare, har ju legat helt deckad hela dan på grund av alla sjukdomar och alla MEDICINER. Jag kännde mig lite halvt hög efter att ha fått i mig sex utav dagens doser.

Åh och by the fucking way så festar typ alla mina vänner idag. Jag vill också festa, vill också vara 18, vill också gå på krogen, vill också dricka, vill också ragla hem någonstans innan gryning med en massa roliga minnen från kvällen. Det enda jag inte vill är att ligga helt jävla dö bakis imorgon, som jag vet att de flesta utav er kommer att göra =P
Fast jag kommer säker må för taskigt imorn med, bara för att jag ikväll kan gotta mig i hur mycket jag skulle kunna må imorn än er

Love


some changes

min blogg har fått lite annorlunda färg och text. Jag är rätt nöjd, men känner att jag antaligen kommer att tröttna inom en väldigt snar framtid. jag är inte så himla bra på det här med kodmallar och shit. Eller inte så bra är nog lite simpelt jag är riktigt dålig på sånt och fattar verkligen noll. Men men, jag älskar egentligen fixade bloggar som är så fina och egna de är mycket roligare att läsa sådana än de som bara har de där tråkiga stilmallarna som man kan välja på. Men jag orkar inte fixa min så att den blir så fin. Sen så känner jag lite att det inte spelar så stor roll, eftersom att jag inte är ute efter att få "läsare" jag vet att de jag vill ska läsa den gör de oavsett om den ser för taskig ut eller inte. Men jaja lite färg bjuder jag på iallafall.

Rihanna feat Sean Paul - Break It Off



jag insåg precis att jag aldrig har sett den här videon förrut. Visserligen var den inte så superbra, inte låten heller för den delen. Men jaja den funkar väl antar jag.

film



hellu, har precis tittat på film. Det känns som om mitt huvud ska sprängas. Plus att jag typ har fått lock för mina öron så jag hör typ ingenting. Aja, det är iallafall bättre än att ha så ont som jag hade i dem i natt. Gud jag satt och grinade hela natten. Inte allt för roligt.
Idag var jag iallafall på vårdcetralen och fick en massa pencilin. Tydligen så har jag öroninflamation OCH lunginflamation. KUL. Att lyckas få bägge. Seriöst jag måste ta medicin SJU gånger om dagen i typ en vecka!!
Ne. nu börjar jag bli lite irriterad.

Vi hörs senare.

Love

tråkigt!?




haha lite tråkigt inlägg kanske, men what a fuck jag har liksom lite tid över. Jag har fått fem inte allt för roliga kommentarer idag med utav en och samma människa. IDIOT. Aja, men det är inte ens värt att skriva för jag godkänner dem iallafall inte så ingen annan får se dom, och jag tar liksom inte åt mig.
hah, asså jag älskar Brooke Davis, trots att hon bara är en påhittad karaktär. Hon är så min rolemodel.

not

jaja, men du ska bara veta att jag faktiskt aldrig har varit säkrare på mig själv. Och jag vet att jag är en helt otroligt underbar människa, så de spelar ingen roll vad du säger =)

och ni alla andra underbara människor som läser min blogg med är helt fantastiska.

Love



e de inte självklart?


miss independent

I´m falling again....
men denna gång tänker jag inte tillåta mig själva att öppna mig lika lätt som förra gången. Jag kommer inte att ge så mycket utav mig själv. För det är inte värt det, det har aldrig varit värt det. FAKTSIKT. Så är det iallafall enligt mina erfarenheter. Men ha, ni får inget veta. Än.





Miss independent
Miss self sufficient
Miss keep your distance
Miss unafraid
Miss out my way
Miss don't let a man interfere, no
Miss on her own
Miss almost grown
Miss never let a man help her off her throne
So, by keeping her heart protected
She'd never ever feel rejected
Little miss apprehensive
I said ooo, she fell in love


fast lite sådär lagom smårädd är jag allt...

love

Leona Lewis - Bleeding Love


natt

har precis tittat klart på den andra säsongen utav A shot at love with Tila Tequila.
fan man blir helt stucked, det är så sjukt med sådana där find love on tv serier.

Love


Tila Tequila - Stripper Friends


paus

jag har tagit en paus i min städning. Nu är jag klar med städningen utav köket och vardagsrummet. Två rum kvar nu, eller tre om man räknar med hallen.
Åh jag är så trött på att städa nu, jag vill verkligen inte. Men jag ska fan tvinga mig själv. Och orka att jag är så jävla förkyld igen. Den här dagen blir det inte så positiva inlägg som ni kanske märker.
Åh jag vill bara dra täcket över huvudet och lägga mig och sova lite. Men nej nej.

Vi hörs säkert snart igen.

Love

Lördag

åh, jag är helt död. Vaknade för typ en timma sedan. Jag känner mig så jävla slut i huvudet och kroppen en fan helt fuckad. Jag har ont precis överallt, huvudet dunkar och jag har blivit både hes och täppt igen. Så nu snackar jag jävligt sexigt ska ni veta, riktigt sådär rossligt.
Nej, nu ska jag börja städa på riktigt, jag tvättade ju igår och jag kan inte ens med ord beskriva de berg av tvätt som ligger över hela min säng. Jag tvättade sjutton maskiner tvätt igår så ni kanske får någon typ av bild.
Åh, jag känner mig riktigt jävla bakis, men jag har inte drukit så lite som en droppe de senaste två dagarna. Jag fattar inte, Jag har sovit (dock på min tvätthög på sängen) i tretton timmar men jag är med död än vad jag var innan jag gick och lade mig igår. Jag fattar inte, jag orkar inte.

USCH

nej nu vidare till städningen, vi hörs senare.

Love

***

I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know

november

det här är så min månad

****

Take this pink ribbon off my eyes
I'm exposed and it's no big surprise
Don't you think I know exactly where I stand
This world is forcing me to hold your hand

'Cause I'm just a girl, little old me
So don't let me out of your sight
I'm just a girl, all pretty and petite
So don't let me have any rights
I've had it up to here

RSS 2.0